- Android szakmai topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
Új hozzászólás Aktív témák
-
tasiadam
veterán
Vettem egy modecom modecom freeway sx-et, Microsoft Windows ® CE 5.0 Core Version OPrendszerrel ám nem tudom beállítani vagyis totálisan nem értek a GPSekehez így nem tudom hogy hogyan kell azt hogy beállítsa hogy hol vagyok perpillanat és hogy onnantól kezdve hova akarok menni tehát nulláról indulok. Ugyan ez a helyzet a Nokia N97 mini-vel hogy grátisz navim van rá mégsem grátisz mert net kell hozzá hogy lássam a dolgokat viszont térkép az van... valaki segíthetne
Boldog s̸̺̳̾͝p̶̝̖̅ò̵̫̾ọ̷̃͒k̸̮̓t̵͈͌͝o̶͓͘b̵͓͔͘è̸̱r̷̙͈̅̀ mindenkinek!
-
nemcso
őstag
Én a WayteQ-et választanám.
Igaz nincs rajta szoftver, de az ugye a mai világban...a későbbi térkép frissítések is egyszerűbbek.Nincs BT egyik navimon sem, de a WayteQ x990 -et könnyebb és jobb használni, mint a Garmin W255T -t, hála az előbbin lévő IGO Primo 2 -nek. (Mondjuk a képe a Garmin-nak jobb, és mivel csak navigál, gyorsabban is tölt be.)
Vegetáriánus - régi indián szó, jelentése "béna vadász"
-
dodopek
addikt
Sziasztok!
Magneo I500 masinám van. Van rá lehetőség, hogy egy pdf olvasót telepítsek rá?
Windows embedded ce 6.0 van rajta.
Köszi! -
mickemoto
őstag
Valakinek volt már Mio navigáció garanciába javíttatva?
Nekem most van egy készülék gariban és jelenleg "megerősítve" állapotban van.(javítás státuszát lekérdeztem)
Ezt viszont a mio-helper-ben leírtak szerint hogyan is kell értelmezni?Kerem vegye fel a kapcsolatot a szervizkozpontal hogy meg-e erkezett a kerveny.Az RMA pozicio ha el lett fogadva akkor a szerviz helye felvesszi onnel a kapcsolatot fel munkanap alatt.Mio szerviz javitasi lepesei: 1.elfogadva.Az on termeke eppen megerkezett 2.folyamat.az on kerese es javaslata jova van hagyva. 3.A termek felvan veve.felvetele engedelyezve 4.A termek javitasa,a Mio szervizkozpontban 5.A termek visszakuldese 6.Lezaras.A termek megvan javitva es vissza van kuldve Nem sikeres lezaras. a. a cim vagy a telefonszam el van veszve,vagy rossz b.a szallito rosszul adta fel a csomagot c. a RMA kliens megszakitotta a folyamatot d. hiba tortent valahol. Mindig hivja fel a xxx-xxxxxxx es kerdezze meg
Itt még véletlenül sincs "megerősítve" státusz, miért is lenne?
[ Szerkesztve ]
-
perikles
csendes tag
Sziasztok van egy ilyen készülékem Targa E3530
& ehhez szeretnék valami térkép frissítést leszedni valahogy,de sajnos nem találok! -
perikles
csendes tag
válasz runner 125 #1510 üzenetére
sya!Nekem is van egy ilyen gépem tudnál segíteni honnan találok hozzá frissítést?ami fut is rajta kösy
-
wikings2
őstag
Sziasztok!
Adott egy Mio C-250 es gps amit nemrég szereztem.
A problémám az hogy nem ismeri fel az sd kártyát. Legalábbis mikor beteszem semmiféle jelet nem ad róla hogy érzékelné és a tartalmat sem tudom a gps-en "böngészni".
Ha valakinek bárminemű tippje lenne azt megköszönném.Üdv!
Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.
-
tasiadam
veterán
senki sem érta Microsoft Windows ® CE 5.0 Core Version-höz?
-
Clemi
veterán
Sziasztok!
Van nálam egy MIO C720, amit sikerült valakinek elég rendesen kifektetni.
Sajnos lövésem nincs, hogy az eredeti gyári állapotban miknek kell lenni a gép belső memóriájában. Annyit sikerült elérnem, hogy az Igo8 elindul, a program megtalálja a GPS vevőt, valamilyen szinten műholdakat is talál mert tele pakolja piros pöttyel az "égboltot" de nem zöldül ki semmi, vagyis végül is nincs műhold kapcsolat.
A másik gondom, hogy az aksija már nulla, és csak töltőről megy, viszont nincs nálam a saját töltője. A Wayteq 950-es töltője elméletileg jó hozzá, de amint azt rádugom, úgy érzékeli, mintha a számítógépre csatlakoztattam volna, és így nem lehet elindítani a navigációs programot.Tudtok ezekre valami megoldást?
A sys.txt-be beírtam a GPS adatokat amit az IGO8 adott vissza a GPS vevő keresésekor.
-
hojos
aktív tag
-
PLaci58
addikt
válasz tasiadam #3562 üzenetére
Kedves tasiadam!
Amit megadtál az egy üres készülék, amin CE 5.0 operációs rendszer és godolom egy kezelő felület program van (Shell), aminek a segítségével tudod indítani a navigációt, zenelejátszót és film nézőt . Ehhez még kellene egy navigációs program, amit gondolom, hogy a készülék vásárlásának a helyén beszerezhetsz. A navigációs programot vagy a belső 4BG memóriába, vagy uSD kártyára lehet tenni. Hivatalosan a Sygic program megvásárolható és a kártya készülékbe helyezése után indítható. A program kezeléséről szoktak adni leírást vagy netről letölthető.A Nokia ügyében a szolgáltató tud segítséget adni, érdemes felkeresni a legközelebbi elárusító helyüket.
[ Szerkesztve ]
"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
tasiadam
veterán
válasz PLaci58 #3566 üzenetére
kihangsúlyoztam hogy hülye vagyok hozzá, de rámegyek hogy GPS kijön a térkép keresés egész Európa benne van csak nem keresi meg az én helyemet, de ha ilyennek kell foglalkozni akkor visszaviszem hogy csinálják meg
-
tasiadam
veterán
valami iGO navi rendszer van rajta, nem lép kapcsolatba a műholddal szerintem
-
tasiadam
veterán
iGO 8, az a baj hogy nem pozicionálja az én helyemet, egyszerűen Moszkvából indul el. nem kommunikál a műholddal
-
GEPESZ66
veterán
A Wayteq-en, ill. a Samsung ACE 2 telefonomon is IGO 8 van.Ugyanazok-e a térképfájlok mindkettő esetében, vagy androidra külön van?Szeretnék frissebb térképeket bemásolna a maps-mappába.
-
Foldbor
csendes tag
Segítséget szeretnék kérni tőletek,a képen látható hibát jelzi a gép,nem tudom megnyitni a menüt,mi a teendőm!A kukába nem szeretném dobni! Segítsetek!!!
-
Foldbor
csendes tag
Resetelést ,hogy kell csinálni,travelpilot 100-on,tudja valaki? Köszönöm!
-
masteryoda
tag
sziasztok, van egy Navon N480 navigációs masina
[link]a rajta lévő navigációs szoftver: NavOn Navigation 8.3.2.154320
iGO 8.3 térképből legfrissebbet bemásolva nem ismeri fel a térképeket.
nem tudom, hogy ez a NavOn Navigation 8.3.2. ez más-e mint az iGO?1: ha igen, akkor hol tudok beszerezni hozzá új térképeket? (magon nem találtam)
2: vagy esetleg valaki tudna megoldást, hogyan tudok rá telepíteni iGO 8-at?
- Yoda - "May the Force be with you..."
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz masteryoda #3575 üzenetére
A linked alapján azon - valószínűleg - az IGO 8.3-nál jobb/újabb szoftver, a Primo van. Ne válts vissza szerintem...
szerk: "kinézetre" milyen a szoftver a gépeden?[ Szerkesztve ]
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
-
brsdnl92
tag
Sziasztok!
Azt kérdezném, hogy ezek a térképmegjelenések hogy vannak? Tehát mikor jelenik meg a Q1, stb. egy adott évben? Köszi.
-
draff
aktív tag
válasz Viktor0610 #1 üzenetére
Mi az a "haxolás"? Valami krack-hoz hasonló trükközés?
-
-
draff
aktív tag
Térképet frissíteni úgy sohasem lehet jól, hogy simán összekötöd a kábelével a számítógéppel.
Sokkal egyszerűbb, ha valami külső USB-s memoriakártya-olvasóval magát a kártyát bütykölöd.
Akkor még akár a legfrissebb térkép és POI kiadásokat is megeszi.Persze mindent csak legálisan! Például - ne legyen lopott a kártyaolvasó ...
-
meszit
csendes tag
Helló.
Van egy Clarion NZ501E navigációm, nem találok hozzá megfelelő térképfrissítést.
Már töltöttem rá többféle típusú IGO térképet, de egyikkel sem megy.
Tudna valaki segíteni hogy milyen térképet kellene hozzá leszednem a hivatalos oldal kikerülésével ? -
GEPESZ66
veterán
Szerintetek melyik térképek a jobbak?
Navteq
Tomtom
Topmap
Valaki azt mondta, hogy Magyarországra a legjobb a Topmap?
Illetve állítólag a Tomtom és a Topmap térképek együtt használhatók (egyi térkép innen, a másik onnan), a Navteq pedig magában csak? -
hojos
aktív tag
válasz masteryoda #3586 üzenetére
Pü.
-
draff
aktív tag
válasz GEPESZ66 #3588 üzenetére
Fel kell tenni a MAP mappába mind a hármat.
Aztán majd a vezérlő program maga dönti el, hogy melyiket használja.
Utána azt le kell szedni ideiglenesen és a gépet újraindítani.
Ha megy, akkor így tovább a másikkal is.
Ha azonban azzal nem igazán megy, akkor az a valóban nem jó térkép.[ Szerkesztve ]
-
Csöves
őstag
válasz gipsztigris #3593 üzenetére
Felteheti éppen, de úgyis csak az fog betöltődni, amire licensz van.
Aquila non captat muscas.
-
Csöves
őstag
-
DM43
őstag
válasz gipsztigris #3595 üzenetére
Tőled ez költői kérdés
A legfrissebbet fogja használni ... -
draff
aktív tag
válasz gipsztigris #3593 üzenetére
Én már raktam fel egy párfajta kiadású térképet (Tomtom, Amigo, igo8, Telemap, stb.) a gépre - és csodák csodája, az mindig csak egyet látott belőle.
Amelyiket elfogadta ...
Új hozzászólás Aktív témák
A warezzal kapcsolatos segítségkérés szigorúan tilos a fórumon!
- Cooler Master 240L core white Vízhűtés!
- KOLINK KL-850M PSU - 850W - 80 PLUS BRONZE - MODULAR
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest