- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
mindegy, nem szakmam a dolog, de legalabb tanultam egyket hasznos uj infot errol a temarol az elmult 2 napban.
De hogy en is kerdezzek: Navigon 2310-re lehet venni szoftverupdatet - NAVIGON 20 Plus neven (ami elvileg full EU 2011/Q4 mapokat is tartalmazza, bar ez nem erint, tavaly nyaron frissitettem/megvettem a 2012/Q2 mapot ra).
Van valakinek valami infojat,hogy erdemes-e beszerezni a standard Navigon keretprogram helyett ezt a 20 Plus-t?
Fenti linken kivul nem sok erdembeni infot talaltam arrol, hogy mit nyujt a gyari Navigon alkalmazason felul, csak amit a fent linkelt termekinfo is tartalmaz. Lane assist, ami talan a leghasznosabb, az van a jelenlegi sw-ben is.
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
draff
aktív tag
válasz Balinov #3791 üzenetére
Azon a frekvencián azért illendő ám némi-nemű elméleti "fizikai rálátás".
A felhő meg elég jó vezető - és ilyenkor jó árnyékoló - hisz vízből, vízpárából áll."a radiohullamok minden legkori feltetelnel nagyjabol ugyanugy terjednek"
Na igen! Gondolod?
Azért van szinte minden ötödik háztetőn mobiltelefon antenna- és erősítőrendszer.
Mert annyira jól terjed....Szerintem összekevered a rádiójeleket az influenzával.
Egy bizonyos frekvencia felett a terjedés már erősen lekorlátozott.
Az URH-tól fölfelé (pl. a gigaherzes tartományban) meg aztán egyre jobban. Nem véletlen ám, hogy kitalálták a nagyméretű rádió és TV antennákat.
Látsz Te a GPS-eden antennát? Vagy a mobiltelefonodon?
Benne van ugyan gyárilag valami kicsike szar, de annak a hatósugara néhány 1000 méter csupán. Aztán négyzetesen növekedve egyre rosszabb.
A GPS-ekbe többnyire rendkívül érzékeny vevőprocikat tesznek (pl. SiRF Star III), ámde csodák akkor sincsenek.
Én otthon az udvarunkon még tudok navigálni, de benn a lakásban már nincsen semmi jel.
Teljesen leárnyékol az épület, pedig nem vasbetonból van. De az alagutakban szintén. A Várhegy alatt se lehet navigálni, mert felette van a hegy.[ Szerkesztve ]
-
bzoly
aktív tag
Mi van akkor ha egy országból több POI is van a naviban? Mindegyiket látja? (Amigo)
-
Balinov
titán
en vagom, de nem nekem van gondom a gyenge vetellel. PNA (Navigon 2310, 4eves lesz) gyonyoruen teszi dolgat, sosem vettem eszre,hogy eldobna a jelet, pedig kozbekozbe jarunk olyan helyeken, ahol a madar se jar.
A droidos GPS fixes megoldast meg hasznalom, faszan mukodik is, mind HOS-nel, mint N7-nel.
szerk: amire igazan gondoltam (ugylatszik a tegnapi fogalmazasgatlo meg ma is hat) az az,hogy a muhod altal sugarzott 2 jel vetelet nem kene,hogy felhosodes ugy zavarja, mint mondjuk mas (gsm, dvb-t) esetben a domborzat
[ Szerkesztve ]
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
LámaZ
addikt
válasz Balinov #3791 üzenetére
Rosszul tudtad.
Házi feladat: rádióhullámok terjedése, különös tekintettel a GPS-műholdak által használt frekvenciákra
(De azért segítek: „All satellites broadcast at the same two frequencies: 1.57542 GHz (L1 signal) and 1.2276 GHz (L2 signal).”
és
„Since GPS signals at terrestrial receivers tend to be relatively weak, natural radio signals or scattering of the GPS signals can desensitize the receiver, making acquiring and tracking the satellite signals difficult or impossible.”)Vágod?
Legyen minden jó!
-
Balinov
titán
ez erdekes, en ugy tudtam, a GPS rendszer a muholdak altal sugarzott adatok alapjan pozicional (talan radio jeleket sugaroz), annak meg az idojaras nem lehet akadaly, a radiohullamok minden legkori feltetelnel nagyjabol ugyanugy terjednek.
-
draff
aktív tag
"ködös, felhős időben nagyon nehezen találnak műholdat."
Ez gyakorlatilag az összes (nem profi) navigációs berendezésre sajnos igaz.
Az autóban használatos navigáló-cuccom nekem is néha bemondja a frankót - "a GPS vétel megszünt".
Alagutaknál, a hidak alatt, magyarul mindenféle "árnyékban", ez egyáltalán nem meglepő.
Ha nagyon felhős az ég, az szintén egy "árnyék".
Nincs fizikai "rálátás" a műholdakra - és kész. -
LámaZ
addikt
Innen:
Androidos eszközökre:
(A zavaró stílushibákat javítottam)
„A GPS vétel javítása Bargain összefoglalásában (forrása egy orosz oldalon található leírás volt):
● Töltsd fel teljesen a telefon akkumulátorát.
● Telepítsd a telefonra a Play Áruházból a Mobileuncle MTK Tools nevű programot.
● A Menü/Beállítások/Helymeghatározó szolgáltatásoknál kapcsold ki a GPS, GPS EPO, A-GPS menüpontokat, sehol sem lehet pipa.
● Kapcsold ki a telefont, majd kapcsold be és indítsd el a Wi-Fi-t.
● A Menü/Beállítások/Helymeghatározó szolgáltatásoknál jelöld be a GPS-t.
● Ugyanitt jelöld be a GPS EPO-t, erősítsd meg az EPO engedélyezést.
● Lépj be a megjelenő EPO beállításokba és indítsd el a letöltést (Wi-Fi kell hozzá), az EPO fájl infónál ellenőrizd le a letöltést. Miután letöltődtek az EPO adatok, lépj vissza a 'Helymeghatározó szolgáltatások' menübe.
● Jelöld be az A-GPS-t (Wi-Fi kell hozzá), és a megjelenő A-GPS beállításokban ellenőrizd le, hogy a 'Használt hálózatnál' a 'Csak otthon' legyen megjelölve.
● Lépj ki a menüből, menj az alkalmazásokhoz, és indítsd el az előzőleg letöltött Mobileuncle MTK Tools programot.
● Lépj be az MTKEngineerMode (Mérnöki Mód) menübe, ott keresd meg az YGPS-t és indítsd el.
● Itt megjelennek a műholdak, egyelőre piros pontokként. Felül az Information-t kiválasztva előjön egy ablak, ahol alul először a "full"-ra majd a "cold"-ra kell nyomni. A sorrend fontos!
● Fent a Satellites-ot válaszd ki, és vidd ki az utcára a telefont (nekem elég volt az ablakhoz menni), majd várd meg, hogy a piros pontok zöldre váltsanak.
Nem biztos, hogy minden telefonon működik ez a megoldás, de egy próbát megér, kárt nem okoz.
Alternatív és egyben egyszerűbb megoldásként megpróbálhatjátok még a GPS Test vagy a GPS Status & Toolbox alkalmazásokat is, mindkét szoftver beállításaiban törölni kell az A-GPS adatokat, és internet kapcsolat esetén frissíteni azokat, netkapcsolat nélkül pedig a vevőegység szabad ég alatt "tiszta lappal" kezdi el keresni a műholdakat.
Ezek az applikációk viszont minden GPS vevővel ellátott Androidos telefonnal egyformán használhatók, nem csak az MTK chip-es készülékekhez nyújtanak megoldást.”Az amúgy nem szokatlan, bár kétségkívül zavaró, hogy a kis okostelók ködös, felhős időben nagyon nehezen találnak műholdat. Elég kis antenna van bennük, és ha az sincs rendesen odaforrasztva, ahová kell, akkor már gondok lehetnek.
[ Szerkesztve ]
Legyen minden jó!
-
PLaci58
addikt
PNA= Portable (Personal) Navigation Assistant
PND= Personal Navigation Device
PNAbzoly!
Tetszik az a program, bár semmivel sem talál hamarabb jelet, mint nélküle
Tudtommal mozgásban gyorsabban találnak GPS poziciót a készülékek, mint helyben állva.
Ha 1 óráig nem talál jelet, akkor addig nem indulhatok el? NanemáááTetszik a programban a szintezési lehetőség, kár, hogy a telefonom egyik oldala sem egyenes, talán a kijelző sík felület, de arra letéve meg nem látom
[ Szerkesztve ]
"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
menthor
tag
sziasztok!
segítség kellene, van nálam egy magneo (...) márkájú navi, frissíteni akartam a térképet. szerencsére lementettem a térképeket, viszont a poi fájlt nem... gyári igo van rajta, gyári térkép és poi volt rajta, semmilyen friss térkép fájl-t nem volt hajlandó elfogadni licence miatt. tettem rá egy wayteq-ről is licence-t, ed úgy sem volt jó. most minden az eredeti, kivéve a poi, mert azt véletlenül töröltem. valami megoldást tudnátok, vagy a régi poi kéne vagy akár új térkép+poi...
ja a pontos típusát sem tudom, mert nincs rajta, az tuti, hogy kisebb, mint egy 4,3"
köszi szépen!the truth is out there
-
Old Rider
csendes tag
Belekukkantottam a crash.txt-be és ezt hiányolja:
WinCE CallStack snapshot (function names unknown - map file \SDMMC\Mobilenavigator.map not found):
-
Old Rider
csendes tag
Sziasztok!
Sikerült beruháznom egy olcsó csoda gépre: Lark Freebird 43.3
Annyi gondom van vele, hogy nem sikerül rajta a navigációs szoftvert elindítani, el kezd tölteni, és
mielőtt bejönne a program restartol a gép. Van esetleg ilyen tapasztalata valakinek, mi lehet a megoldás? -
bzoly
aktív tag
válasz Pakito0507 #3776 üzenetére
Szia,
Ajánlom figyelmedbe az alábbi progit.
Letölti az internetről a műholdak helyzetét és gyorsabban jelet talál a teló.
Ha lehet addig ne indulj el, míg nem talált rendes jelet a navi, mert mozgás közben sokkal nehezebb.
A progi: GPS StatusÜdv
-
Pakito0507
csendes tag
Hello All!
Alcatel OT995-öm van (verzió:4.0.4.) és a GPS-el problémáim akadtak, SEGÍTSÉGET SZERETNÉK KÉRNI!!!!!
Szóval az alapvető hiba, hogy nem talál jelet. Nem csak a Primoban hanem semmi más nav jellegű alkalmazásban (sem a helyi információnál, se a my tracks-ban, se a navigációba, se a google térképen), de az időjárás adatokat se jelzi ezért. A három műholdból csak kettőt talál. -
draff
aktív tag
Nálam az a dugesz egyáltalán nem kincs, inkább csak egy bosszúság.
Bele úgysem dugok se antennát, se TMC vevőt, ámde a záró-gumidugója folyton kiesik.
Már gondoltam arra, hogy véglegesre beleragasztom, "oszt jónapot".Ott leffeg állandóan a tartójával kifelé (hogy soha el ne veszítsem ...)
-
M62-501
csendes tag
Hali emberek. Gipsztigris, jó volt a villamosjegyes poén. Ha étkezési jegyet/utalványt tolnál be neki megfőzne az asszony helyett is? Mert akkor hurrá férfitársaim. LámaZ megnéztem a könyvében, Microfos Winfos CE 5.0 van rajta tehát a 8 Gbyte-os kártyát el kell vinnie...méghacsak 4 Gbyte-ig lehet is bővíteni a könyve szerint. Atlas III 372 MHz-es proci, 64 Mbyte SDRAM és 64 MbyteFlash ROM-ja van. Elnézést akit nem érdekelt. Ja, kérdezném...van neki egy külsőantenna csatlakozója...azzal erősebb vételi lehetőség lenne vagy mire jó?
Visszatérve a memóriabővítésre: nekem még van Nokedli 6230i telóm, arra azt mondták, 512 Mbyte-osnál nagyobbat nem bír el. Az 1 Gbyte-osat is úgy viszi mint foxi a lábtörlőt. Valaki írta az 1500 Ft-os feltöltést...igen, én is annyival töltögetek, még néhány lottózóban is van ez a címlet de a T-Mobile honlapján lehet online feltöltésben is 1500-ast kérni. Telenornál meg még van 990 Ft-os feltöltés, igaz, az egy benzinkúton. A Vodánál (hogy nekik is írjak valamit) sajna 2000 Ft-os a legkisebb töltési címlet, akár a honlapjukon, akár benzinkutakon néztem. -
Deck
titán
Sziasztok! Sürgősen kellene vennem egy GPS-t fateromnak. Ezt néztem ki: [link] Ehhez milyen térkép szoftver rakhatnék rá? És hogyan?
PS5
-
draff
aktív tag
Az lenne a kérdésem, ezek az új okostelefonok, amelyekben már állítólag beépített GPS is van, hogyan működnek?
Folyamatosan eszik le a telefonkártyáról a drága perceket, vagy teljesen a hagyományos GPS-es módon megy, ami csak úgy elvan az igo8-cal és társaival?
Magyarul:
- hogyan jelenitik meg az egészet, a térképet, az útmutatást?
Egy az egyben az interneten keresztül vagy a hagyományos GPS-ek műholdkövetős módszerével?[ Szerkesztve ]
-
DM43
őstag
válasz beszizoli2 #3754 üzenetére
Pedig mennie kellene! Egy másik megoldást elküldtem privátban.
-
beszizoli2
tag
Hiába írom át az indító exe.-t!Semmit nem csinál!
Zoli
-
DM43
őstag
-
beszizoli2
tag
Sziasztok!
Valaki nem tudna nekem segíteni!Van egy Mio C520-as navim amin szerettem volna frissíteni az IGO-t!Ha van emberke aki tudna nekem segíteni vagy meg tudná csinálni a gépet!Nagyon meg köszönném!Természetesen nem ingyen kérem!Légyszi priviben!
Köszi
Zoli
Zoli
-
draff
aktív tag
válasz gipsztigris #3750 üzenetére
Hahaha!
És ha jött az ellenőr és kérte a jegyeket, bérleteket?
-
M62-501
csendes tag
Ja, majd elfelejtettem...hogyan tudom megállapítani, hogy hányas Windows CE van rajta? A könyvében benne lehet?
-
M62-501
csendes tag
LámaZ ismételten köszönöm szépen.:-) Hojoz és Gipsztigris nektek isköszönöm a választ. Tartót meg juszt sem veszek hozzá, írtam.:-) Nem úgy akarom megoldani márcsak azért sem mert a Navi vagy Navon NV-608-ast nem tudom mennyire ismeritek ez egy fektetett (mint a TV, tehát a vízszintes oldalai a hosszabbak) de a felső oldala/széle nem egyenes vonalú tehát nem szimmetrikus ezért a fogók, tartók többsége emiatt kapásból kilőve...a többi meg azért kilőve mert egyszerűen ilyen széles fogásút (mivel fekvő elrendezésű) nem tudtok nekem mutatni. Harmadrészt a robosztussága őskövületsége miatt a súlya sem csekély.:-) Ipari cuppantós óriástapadókorong tartja csak meg.:-) Szóval inkább rugalmas de erős ragasztót keresek esetleg létezik ilyen műgyantaféleség? Vagy gondoltam arra is, hogy a tapadókorongba benttörött részt kikotrom és fémből leesztergáltatom azt a műanyag nyelet vagy mifenének hívják...csak azt meg nem tudom, hogy rakjam bele a tapadókorong peremes kiképzésébe...szóval meg vagyok lőve, nem tudom, mitévő legyek... Szeretem, nem akarom kisebbre/újabbra lecserélni egyelőre...sokat is tud, maiak sem mindent tudják amit ez.
-
PLaci58
addikt
válasz gipsztigris #3741 üzenetére
A te miód mit nem tudott? Talán csak repülni
daff : gagyi. Nem tudja kezelni az SDHC-t.
LámaZ : nem a win ce dönti el, hogy mit tud kezelni, hanem, hogy milyen drivereket tettek bele (FAT, FAT32, NTFS exFAT, vFAT , SD, SDHC ...)
A FAT32 2 TB! méretig használható, egy fájl potosan 4GB-1Byte méretű lehet.
A többi stimmel,amit írtál[ Szerkesztve ]
"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
egykori
őstag
Sziasztok, nem tudom, jó helyen kérdezek, de az a problémám, hogy a megvásárolt dobozos Sygic-t hogyan tudom áttenni az új telefonomra, ugyanis aktiváláskor invalid code szöveggel elutasít. A régiről eltávolítottam, és TC-ben ki is töröltem minden látható Sygic fájlt, könyvtárat.
-
draff
aktív tag
válasz gipsztigris #3741 üzenetére
Elfogadta?
Az én navigátorom már a 4 GB-osat se. Pedig azon is Win CE 5.0 van!
Akkor mi a szösz?
A hardver is beleszólna? Vagy túlontúl gagyi? -
M62-501
csendes tag
Hali GPS-guruk. Na mégegyszer...hátha most. Szóval Navon (vagy Navi, nem tudom hirtelen a pontos nevét de a típusát igen->) NV-608 gps-emhez infó valakitől? Az akksija hamar lemerül, a leghjalványabb fényerőre állítva is...állítólag 1700 mAh-s az akksija...igaz, nagy a kijelzője is ami nyilván zabál de normális-e hogy 2 óráig bírja akksirol, utána követeli a konnektort/szivargyújtótöltőt. Lehet-e ezekben akksit cserélni? A másik...a leírása szerint maximum 4 GByte-os SD-kártyát tudok belerakni...de sok zenét meg videót is tárolok rajta ezért 8 GByte-ost akarok beletolni...esetleg nagyobbat is ha elbírná. Elbírja-e vagy a processzora (Athlas III 300 vagy 400 mHz-es) nem fogja tudni kezelni? Azt ne írjátok, hogy vegyem meg a karit bele aztán vagy elviszi vagy nem mert potyára nem akarok kártyát venni! Még egy kérdés. A tapadókorongrésze megadta magát, a korongból kilógó nyélszerű műanyag kitörött belőle...rideg, kemény ragasztástól (pl. pillanatragasztó) nem hajlik, első üvegrecuppantás után újra kitörik, a lágy, sziloplaszt szerű ragasztók meg nem tarják bent a tapadókorongban a ragasztott nyéldarabot az üvegrecuppantáskor. Ötlete valakinek? Rugalmas de bivalyerős tartású ragasztót ismer valaki? Esetlek tapadókorongokat készítő céget ismer valaki? (Nem, nem akarok hozzá új, univerzális, gagyi tartót venni! Aki tud segíteni, van ilyenje, volt ilyenje vagy csak ismeri, kérem írjon! Köszönöm előre is.
-
kucseranor
tag
Sziasztok!
Szeretnék GPS-t vagy PDA-t vásárolni területmérés céljából, de nem tudom melyik tudja és melyiket érdemes megvenni! Ehhez kérnék egy kis segítséget!
-
bzoly
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy Royaltek RN2-es. Mit kell az SD-re másolni, hogy onnan bootoljon?
Hogyan kell összekötni PC-vel, hogy felismerje? Nekem állandóan újraindul...Köszi, Zoli
-
LámaZ
addikt
válasz G y u r C i #3728 üzenetére
Szerintem időkorlátos volt a szoftver, vagy esetleg tört.
Legyen minden jó!
-
G y u r C i
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék az alábbi készülékkel kapcsolatban.
SLDZ-GPS wayteq clone 5 készülékről lenne szó.
Az eszköz jól működött sokáig, de egyszer csak eltűnt a microsSD-kártyáról az IGO Primo szoftver.
A menüben , a gps-re nyomva nem történik semmi, nem indítja el a szoftvert.
A sys.txt szerkesztésével és az sd kártyára másolt szoftverrel próbáltam helyrehozni, de eddig sikertelenül.
Ha valakinél felmerült már ez a probléma, kérem segítsen picit.
Előre is köszönöm.üdv,
István -
-
M62-501
csendes tag
Köszi LámaZ. És Windowc CE azt hiszem, mintha 6-os van rajta mert amikor egyszer nagyon bebutult a készülék, a Windows-os op.rendszer felületét dobta ki a képernyőre. Hányas kell legyen a nagyobb karikhoz? Vagy ezt így nem lehet megmondani? És azt tudom rajta úgymond erősebbre jobbra csewrélni rajta?
-
M62-501
csendes tag
Heló! Gyanítom, hogy vagy a töltő zsinórjában van egy szál vagy több megszakadva vagy a készülékben a csatlakozó környékén...próbáld ki másik töltővel...feltéve ha van hozzá másik Mert nekem a Navon NV-608-asomhoz van hálozati (konnektoros, 230 V-os) és van szivargyújtótöltős 12 V-os töltője is). Ha a másik töltővel is ugyanazt csinálja, akkor a készülékben a csatlakozónál lehet a gond, ha másikkal rendesen tölt akkor az előbbi töltőzsinórja szakadásos belül. Szerintem. Tipp de biztos tipp mert nekem a Commodore-hoz OC-118N külső floppy drive-om tápkábele ugyanígy csinált: a ledje világított de a motort nem forgatta meg...a zsinórjában volt a több szál közül 1 elszakadva...külsőleg semmit nem lehetett észrevenni ebből. Remélem tudtam segíteni legalább a hibafeltárásban.
-
M62-501
csendes tag
Hali GPS-guruk. Szóval Navon (vagy Navi, nem tudom hirtelen a pontos nevét de a típusát igen->) NV-608 gps-emhez infó valakitől? Az akksija hamar lemerül, a leghjalványabb fényerőre állítva is...állítólag 1700 mAh-s az akksija...igaz, nagy a kijelzője is ami nyilván zabál de normális-e hogy 2 óráig bírja akksirol, utána követeli a konnektort/szivargyújtótöltőt. Lehet-e ezekben akksit cserélni? A másik...a leírása szerint maximum 4 GByte-os SD-kártyát tudok belerakni...de sok zenét meg videót is tárolok rajta ezért 8 GByte-ost akarok beletolni...esetleg nagyobbat is ha elbírná. Elbírja-e vagy a processzora (Athlas III 300 vagy 400 mHz-es) nem fogja tudni kezelni? Azt ne írjátok, hogy vegyem meg a karit bele aztán vagy elviszi vagy nem mert potyára nem akarok kártyát venni! Még egy kérdés. A tapadókorongrésze megadta magát, a korongból kilógó nyélszerű műanyag kitörött belőle...rideg, kemény ragasztástól (pl. pillanatragasztó) nem hajlik, első üvegrecuppantás után újra kitörik, a lágy, sziloplaszt szerű ragasztók meg nem tarják bent a tapadókorongban a ragasztott nyéldarabot az üvegrecuppantáskor. Ötlete valakinek? Rugalmas de bivalyerős tartású ragasztót ismer valaki? Esetlek tapadókorongokat készítő céget ismer valaki? (Nem, nem akarok hozzá új, univerzális, gagyi tartót venni! Aki tud segíteni, van ilyenje, volt ilyenje vagy csak ismeri, kérem írjon! Köszönöm előre is.
-
zedok
őstag
Hali!
Mi lehet a gond, ha a Navon N760-asom a bekapcsoló gombra nem reagál semmit, de töltőre dugva világít a visszajelző led? Valószínűleg kontaktos? És pont miután lejárt a garancia, eléggé bosszantó.. Valakinek valami ötlete? Előre is köszönöm!
Hyosung GT650N, Asus K52 "fagyós-pista" JE-EX225D
-
M62-501
csendes tag
Sziasztok. Navi NV-608-as gps-em van, erről kéne pár infó...van akinek van ilyenje vagy volt ilyenje?
-
Dani82
senior tag
Sziasztok
Tudna valaki segíteni, letöltöttem az Igo Primohoz a Wayteq 820 -ra egy horvát térképet, mert oda megyek reggel. Azóta alig talál holdat és fura lett a térkép is. Mindegy, ezzel már nincs időm ma szarakodni, viszont ha besülne a gps kéne egy B terv. Tudtok olyan navi progit, ami Galaxy S III-ra le tudok tölteni, viszont nem használ mobilnet adatforgalmat? Mert azt ki fogom kapcsolni a határ után.
Nagyon köszi előre is! -
generic
senior tag
Létezik "gyalogos" navigációs program?
Tud valaki valamit ajánlani? -
buddha73
csendes tag
sziasztok . egy bluepanther jade t hasznalok ,es az problemam, hogy hasznalok egy si feluletet amiben frankon ki lehet valasztani a gep tipusat ,de nem lat gps t. utanna jartam ,a sys be bealitottam a parametereket de ha a megadottak szerint irom be " Port com1:"az si feluleten van gps jel, megy is minden,de si feluletrol inditom a primot ott nem talal jelet.... ha ugy irom be ,hogyort 1 " akkor az si feluleten nincs jel... de ha inditom a primot ott van, segitseget kernek, koszonom
-
PLaci58
addikt
-
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A warezzal kapcsolatos segítségkérés szigorúan tilos a fórumon!
- ASUS routerek
- Milyen egeret válasszak?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Házimozi belépő szinten
- Wise (ex-TransferWise)
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Hobby elektronika
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- További aktív témák...
- Meta Quest 3 128gb +kiegészítők! (Garanciális)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- Dell Latitude E6330 laptop (14/i5-G3/8GB/320HDD/MagyarVilágítós)
- Fujitsu Lifebook E752 laptop (15,6/i3-G3/4GB/320HDD)
- Lenovo Thinkpad L390 laptop (14FHD/I3-G8/8GB/256SSD/Win11)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest