- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
nagyúr
Guest portálos wifi háló (nem hotspot de annak van hívva), tudod, Wifi-re kapcsolódsz, kapsz IP-t meg amit akarsz és az első weboldal megnyitásakor eldob egy amolyan "bejelentkező" weblapra, ott OK-t nyomsz, vagy pl. hotelnél beírod a méregdrágán a recepción megvett user+pass-t. Na, ez a guest login portál HTTPS-es, és szerintem rá is jöttem mi a baj, volt egy hasonló kérdés nemrég, lást mindjárt lentebb.
-
-
-
-
janos666
nagyúr
Feltettem a telefonra a legújabb TMH-s firmware csomagot (ODIN-al egy TWRP pucolás után). Most ott van a menüben a VoLTE opció, alaphelyzetben engedélyezetten várt. De még nem tudom, hogy tényleg működik-e, mert ebben az OS-ben kicsit másképp néz ki az Állapot infó. Itt csak egy mező van a mobilhálózatra, ami most is szimplán LTE-nek van írva.
Persze csináltam backup-ot a Lineage-ről, ami azonnal megy vissza, ha ez nem segít, mikor legközelebb hív a problémás illető (az valami viszonylag friss iPhone, de hogy neki aktív-e roaming közben a VoLTE, azt tippelni sem merném, és nem hagyja majd magát nyaggatni ilyesmin, hogy nézze meg a kedvemért).
-
Formaster
addikt
Azért idéztem a magyart, mert elvileg az szerint nem egyezik a fórumszabályzattal, máskülönben mindegy is, hogy itt mi érvényes, mert a jog kedvezményezettje már nem létezik, tehát jogsértés sem állhet fent és így nem is tudom hol kiüttetni. Megpróbáltam néhány ingyenes programot, oldakt, de nem jártam sikerrel.
Nem az bosszant, hogy ki kell adnom 5k-t egy új készülékért, hanem hogy miért kell eldobnom valamit, ami amúgy működne.
-
Formaster
addikt
Értem, elég vicces, hogy függő, mert egy filléres telefonról beszélünk, hűségidős sosem volt és a szolgáltató már ezer éve nem ad el telefont függőként. Nyilván nem megyek be egy ilyennel a boltba reklamálni, de nem tudtam, hogy ennyire véresen komoly egy értékében 0 telefonnal bármit is csinálni.
-
-
diox
tag
Konkrétan az a gond,hogy ha nem csinálsz semmit, nem használod a telefont és hívnak csak felül jelzi a kicsi telefonjelet és le kell húznod az értesítési fület,mert csak ott tudod kezelni a hívást kicsibe..lényeg az,hogy sosem látszik nagyba a hívás mint egy normális telefonon, hívnak név..és lehetőségek..
-
Travelos
őstag
Próbálkoztam bluetooth-al, de valamiért amikor átküldöm a kapcsolatokat, a 200-ból csak 20 megy át, és azok is hibás karakterekkel. Valami VCF file megy át ilyenkor, de hibásan. Ez miért van szerintetek?
Egyébként a SIM kártyákat ki is hagyhatjuk a buliból, mert nekem tökéletes lenne a telefon memóriából a másik telefon memóriájába másolni.
-
-
kerlac
őstag
Sajnos nem sikerül sehogysem.... telefonra felettem, de gépre nem is jaánmlja fel és a telón sem tudok semmit tenni vele... sim kártya nincs benne, csak a névjegyzéket szeretném vhogy lemtneni vagy kinyomtatni vagy bárhogy elmenteni. Erre nicns vmi egyszerűbb, gyors megoldás?
-
kerlac
őstag
De úgy is jó, csak mióta win10 van, nem tudom összekötni őket, így menteni sem. Főleg vmi word vagy excel fájlba szeretném kimenteni a tel.számokat és kiválogatni. Ha ezt lehet vele, megfelelő. De hogyan megy át PC-re? ott is telepítem a progit meg a telefonon is és úgy? bocs, most melóban vagyok, nem tudom tesztelni.
-
Necronom
senior tag
Sziasztok,
Honnan lehet tudni azt, hogy egy mobil MHL kompatibilis vagy sem?
Vagyis milyen kabelt kellene beszerezzek hozza, hogy a TV HDMI portjara tudjam csatlakoztatni ?
Esetleg letezik valami altalanos dolog ami mindenhez jo lehet?
Egy Leagoo M9 a kerdeses masinaKoszi!
Udv: Necro -
Croft-21
őstag
Sztem is csak WAP-ot tud. Amúgy volt bent ügyfélszolgálaton apám, mert vett hozzá egy Telekomos kártyát, amivel lehetne netezni, de azt mondták bent, hogy ők nem értenek buta telefonhoz, csak okostelefon beállításhoz.
Szóval nem tudtak segíteni... az már más kérdés, hogy nem értettek hozzá.
-
Croft-21
őstag
Neten ezt írják a 2G-ről: SMS küldésen, telefonáláson kívül, valamint játékok letöltésén kívül másra nem alkalmas. Apám se tud vele netezni, ahogy írtam.
Igaz Tescoban vette, tehát nem állították be neki vásárláskor, csak megvette kártyafüggetlenül. Gondolta majd én beállítom, hát nem tudtam én se. Amikor próbálna egy oldalt betölteni, mindig az van kiírva, hogy: sikertelen hívás. -
-
Qrcy
csendes tag
Kínai a kártya. Lehet hamisítvány is, csak az a fura hogy vannak rajta adatok és képek, csak nem fotózott képek, de azokat tökéletesen kezeli. Nem volt rajta összesen 1Gb adat, lehet kamus kártya de az csak akkor dobja el az adatokat ha eléri a chip korlátját nem?
Tehát ugye volt a 8 gigás aki 32 nek hazudta magát és 8 giga felett mindig minden adat elveszett, de itt már a töredék adat eltünt
-
moma
őstag
Az, hogy nem túl intuitív. Nem annyira egységes a rendszer. És, hogy otthonról rosszabbak a hívás indítási feltételeid, mint külföldről.
És a telefon roaming kapcsolója akkor úgy jön képbe. hogy ha fizikálisan külföldön vagyok, akkor enélkül nem tudok hívást indítani? Vagy tudok akkor is, de más feltételekkel?
-
csipszikutya
senior tag
-
quailstorm
félisten
Meg van a gond, és 4.2.2-n is ezt csinálja. Az X-plore ha nem kap rootjogot, már nem is listáz. Annyit ír, hogy "your device seems to be not rooted." Régen mintha listázott volna akkor is. Mint ahogy ES-nél is úgy emlékszek.
Ez kavart meg. De azért megnézem a Soliddal otthon.
És most is listáz, csak le kell venni a beállítást, mert nem fallbackel automatikusan
Ez fájt. -
dvdbackuper
őstag
ezt a csengőhangos dolgot még az ios 3-nál el lehetett sütni... használtad már a 10.3.1-et? ki kellene először próbálni, utána mondogatni, h ingyen se kéne... nem vagyok ios buzi, évekig androidon voltam, de sok a nyűg vele mostanság, a bizonytalan fórumtársnak ajánlom a 6s jó kis telefon, nem fogsz csalódni, de ha teheted, akkor inkább 7
-
quailstorm
félisten
Nem, csak próbálja menteni a menthetetlent, a renoméját.
Abszolút nem értem, mikor mostanság már olyan szoftveres, memóriában tárolt akár 512MB-os hangminták vannak, hogy csak a legkomolyabb vasak verik le.
Egy SC-88 nem olcsó mulatság még ma sem, a retrosok elérhető kártyáinak szintjét meg simán hozza/túlteszi egy Patch93 soundfont.Arról nem is beszélve, hogy egy SoundBlaster AWE64 is mennyire hurka az MPU-401 emuláció miatt, az se hardverből tudja a general MIDI-t.
Igazából a legjobb "hangkártyák" nem is hangkártyák, nem PC függőek. Se a Roland MT-32, se az SC széria nem kártya. Sorosporton kapja a MIDI kódjait és kész.
Gravis az csak a különösen ráoptimalizált játékokkal tud labdába rúgni, mint ahogy az OPL2-3 is csak specifikus játékoknál jobb a GM-nél. (pl Tyrian)A SoundBlasterek azok gagyik voltak, be kell vallani, MPU-401 nélkül vagy WaveBlaster nélkül csak az emuláció jutott.
Summarum, a telefon gyári MIDI playere ellen simán van esély, de egy nagy soundfont ellen sokkal kisebb lesz a különbség. Hacsak nem valami studio MIDI cuccot hoz be bacsis, ami igazán üt
-
Doky586
félisten
Mert sok programhoz szükséges.
Pl Cellmapper mert én szeretem tudni milyen frekvencián kapcsolódik a telefonom a hálózathoz, van-e lefedettség stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Automata kávégépek
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Dell 5050 i5 7500 8Gb RAM 128Gb SSD
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest