- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scarletiel
senior tag
Sziasztok,
Egy olyan kérdésem lenne, hogy garancia, megbízhatóság, segítőkészség tekintetében mely mobilos webshopok ajánlottak? -
Scarletiel
senior tag
Sziasztok,
Nem tudom van-e topikja, ha van kérnék egy linket.
Egy kis segítségre lenne szükségem. Adott egy Xiaomi Mi9 SE telefon. Mostanában rakoncátlankodik. Magától újraindul néha (pedig nincs aktív frissítés közben) illetve a nagyobb bajom, hogy rádugom töltőre és nem tölt. Akkor hajlandó tölteni, ha ujraindítom. Viszont az újraindításra nem úgy reagál ahogy kellene, mert kikapcsol teljesen a telefon, vissza csak akkor, ha hosszan nyomom a bekapcs gombot. Ekkor a kijelző villan egyet majd MI logo és indul a telefon, ismét érzékeli a töltést. Nemrég (kb 3 hónapja csináltam rajta egy gyári visszaállítást, a jelenség azonban most egy hete jelentkezett.) Nem tudom, hogy a három hónap alatt megjelent rendszerfrissítések kavartak-e be nála vagy user error lehet?
Rootolni nem akarom, nem értek hozzá és gari már nincs rá így a szervizt is hanyagolnám. Igazából csak szeretném tudni, hogy orvosolható-e házilag vagy kuka.
Köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest