- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
klepto
addikt
válasz
icemad #45640 üzenetére
Köszönöm, megvan!
A Messenger alkalmazás szelfi módjában vannak ezek az effektek. Mivel nem a galéria van beállítva alapértelmezett fényképnézegetőként, hanem a Google fotók, ezért ott ömlesztve voltak a képek, nem mappánként. A galériában viszont Messenger név alatt volt elmentve, és ott azonnal meg is találtam. Eszembe nem jutott volna ott keresni, úgyhogy tényleg köszönöm -
Bozek
nagyúr
válasz
icemad #45383 üzenetére
Vannak olyan dolgok, amelyek miatt még mindig hasznos a root. Ott van például a Substratum (bár Samsungra a korlátozások után is találtak root nélküli megoldást), vagy a hívásrögzítés. De a Viper4Android-ot is említhetném. Én mondjuk saját fontot is használok a telefonomon, ahhoz is root kell nálam például.
-
janos666
nagyúr
válasz
icemad #45228 üzenetére
De az LTE hálózatnak nem kéne elvileg jónak lennie sima hanghíváskor hangminőségben? (Mint ha rémlene valami, hogy elvileg jobb, mint a GSM és állítólag jobb kéne legyen, mint az átlag telefonba épített mikrofon/hangszóró jellemző minősége, szóval nem ez lenne a szák keresztmetszet).
Vagy ez szolgáltatók közt változó?
Vagy az lehet még a gond, hogy ha közben WiFi-n is lógnak a mobilok, akkor letiltják az LTE módot, és sima GSM módban megy a hanghívás, ami mehetne jobb minőségben, ha LTE módban lenne a modem?Magyarországon elérhető ma olyasmi, hogy VoIP alapú a telefonszámok közti hanghívás (de nem az online adatcsomagból vonja le, mint adat, hanem a csomag, akár korlátlan perceiből, percdíjaiból megy)? (Azt hiszem pár országban már csinálnak ilyet.)
-
zsolti_20
senior tag
válasz
icemad #45220 üzenetére
Igen erre én is gondoltam, ezért neki is estem megint az új ROM telepítésének, ugyan úgy végig ment a telepítés mint az előző kijelzővel és fel is ment rá a custom ROM. Kipróbáltam a kamerát is, szemmel látható különbség nincs egyenlőre a képek között így hogy nincs DRM kulcs már.
Viszont a kijelzőm utángyártott és 1 dologban tér el az eredetitől, a fényerő sokkal alacsonyabb. Eredeti kijelzővel kb fél-háromnegyed fényerőn volt olyan mint ezzel maxon. Viszont az utángyártott 5ezer ft, az eredeti pedig 20. Ennyi pedig megér nekem.
Az eredeti kijelzőt kiemelve szó szerint szétpogyogott a rétegeire, nem tudom hőhatás hogyan képes ilyesmire.
Elég bizar valóban hogy pont így jött ki és a garanciát is buktam mikor előtte 10 percel nyitottam a bootloadert, de lehet a sony 2 hét után se csinált volna semmit.
-
Sátán44
addikt
válasz
icemad #44405 üzenetére
Köszönöm a segítséget! Sikerült hajnali 3-ra megcsinálni
Nagyon sokat kínlódtam vele, de lementettem a névjegyzéket. Youtube videón megnéztem hogyan helyezkednek el az értesítő sáv ikonjai. A wifimről levettem a titkosítást, így próbáltam eltalálni a hálózatomat. Kb. 30 perc alatt sikerült rácsatlakoznom. Router infójában láttam, hogy kapott IP-t. Messenger, meg viber üzenetek értesítései is megerősítettek benne, hogy jó úton haladok. Flashlight volt a kiinduló pontom, ráragasztottam egy kis rágó darabkát a kijelzőre
Innentől 3 órán keresztül próbálkoztam megtalálni a screen monitoring ikont, majd rábökni a TV-mre, végül sikerült és megjelent a telefon képe a Tv-n. Persze ezután gond nélkül ment a mentés.
-
Sátán44
addikt
válasz
icemad #44407 üzenetére
Félreértettem a TV-t
TeamViewr-re gondoltam, ezért értetlenkedtem. Ahogy írod valóban megoldható, viszont így is macerás. Mivel ehhez kell, hogy a wifire rácsatlakozzak (titkosítást leveszem a wifiről), utána aktiválnom kell a screen mirroring funkciót. Ha vakon mindez sikerül megeszem a kalapom
-
Fall-N
veterán
válasz
icemad #44362 üzenetére
Szerintem is így van. Amikor eltűnik egy telefon az az első, hogy a kukában landol a SIM. Nem bankkártya ez, hogy pénzt emeljenek le róla.
Ha meg tényleg becsületesen valaki vissza akarja adni, akkor a hozzátartozót hívják. Én is így jártam, páromat hívták, hogy megtalálták a telefonom. Persze ez a ritkábbik eset. PIN kód nekem sincs a kártyámon. Ha eltűnik az az első, hogy letiltatom a SIM-et és a telefon IMEI kódját. Bár utóbbi nem sokat ér profi ellen.
-
Hosssszu
őstag
válasz
icemad #44358 üzenetére
Hát azért feleslegesnek nem nevezném.
Pl ellopják a telefonod, gyorsan kikapcsolják/kiveszik az akksit, hogy a rendőrség (már ha foglalkozik vele) ne tudja bemérni. Ha nincs PIN kódod akkor a kártyádról olyan szépen ledarálják a lóvét hogy öröm nézni. De ha van PIN kódod, akkor legalább azt megúszod és "csak" a készüléket bukod. -
-
volandy
senior tag
válasz
icemad #44245 üzenetére
Oké!
Köszi az infót!
Még csak megy a variáció.
Mert a logika az lenne, hogy CAT B35 lenne véve a telefonálásra, melóba stb és erre nagyon praktikus lenne. És mellé venni egy jó kis 6" tabletet amin viszont nagyon kényelmesen lehetne internetezni. Viszont még nem volt egyértelmű válasz erre senkitől, hogy ez jól is működne.
Hibapont hogy a UPC a telefonos szolgáltató és nekik sok helyen nincs 4G. -
waithEard
őstag
válasz
icemad #43119 üzenetére
A telefonon USB : töltés - képek - fájlok lehetőség van. Egyik esetben sem jelenik meg semmilyen intézőben meghajtóként. Ha jól olvasom és értem, akkor elvileg megszűnt az USB mass storage támogatás android 7 nél.
A telefon nem rootolt, és más megoldást nem találtam. Jól értem, hogy ez az én problémám is? -
Bozek
nagyúr
válasz
icemad #42702 üzenetére
Nem tudom, hogy a hollandoknál hogy van, de itt úgy néz ki az egész, hogy ha Magyarországról hívsz EU-s országot, az ugyanúgy nemzetközi hívásnak minősül, tehát a drágább ár vonatkozik rá. Viszont, ha EU-s országból hívsz egy másik EU-s országot, akkor a magyarországi percdíjakkal teheted ezt meg.
Tehát Magyarországról Németországot hívni drága, de ugyanez Ausztriából már nem az.
-
entonee
csendes újonc
válasz
icemad #42006 üzenetére
Köszi, majd kipróbálom. Annyit már kiokoskodtam, hogy valószínűleg visszavették - szerintem kicsit túlzottan is - a hőtermelés miatti procikorlátot, ahogy eléri a 60 fokot már visszavesz a teljesítményen az Antutu 3D alatt (programmal monitoroztam) valamint levettem az energiakorlátozásokat, akkuoptimalizálást, így 61 ezer pontot csinált. Viszont a Geekbench 4en nagyon szépet futott:
Single core: 1584, ezzel a snapi 820as S7 és a Xiaomi Mi 5 között végzett.
Multi core: 3567, ami a 820as snapis Xiaomi Mi 5 alatt van közvetlenül. -
entonee
csendes újonc
válasz
icemad #41997 üzenetére
Csak egy kis 1gb kingston - ugy emlékszem - csak a költöztetés miatt, ezen vittem át a csengőhangokat, pár hátteret, true phone névjegyzék mentést és pár saját fotót a régebbi telóról. A belső 32 gb van megadva elsődleges tárhelynek. Viszont a Cpu monitor látja a prociban helyesen a klasztereket - MHz szerint a 4+4+2 és a változó frekiket is, ahogy dolgozik a proci.
-
w.miki
veterán
válasz
icemad #41086 üzenetére
Más telefonokon, ha bemész a fényképek menüpontba, és ott kiválasztod a megfelelő képet, akkor látod is azokat, ilyen kis miniatürként/előnézeti képként.
Na itt ez nekem nem sikerült, csak a fileokat listázza ki, a kép megnézéséhez rá kell kattintani.Témákat találtam a neten, de nem nyitja meg a telefon az NTH file-okat... A színeket sem tudtam átállítani...
Lehet tényleg nincsenek rá témák, és ez csak kamu oldal? -
Bozek
nagyúr
válasz
icemad #41055 üzenetére
Idézek a cikkből:
"Nincs külön telefonok függetlenítésére vonatkozó előírás a magyar jogszabályok között, az ilyen esetekre így azok a szabályok vonatkoznak, mint a számítógépes rendszerek feltörésére. Ormós szerint nem valószínű, hogy például az "információs rendszer védelmét biztosító technikai intézkedés kijátszása tényállás" alapján egy büntetlen előéletű magyar állampolgár börtönbüntetést kapjon, de pénzbüntetés megfizetésére így is kötelezhetik."Egyébként meg a BTK. 300/C-ről beszélnek a cikkben. Nincs meghatározva a jogszabályban, hogy 2 év után már legális, innentől fogva továbbra is illegális, függetlenül attól, hogy már nincs rá hűség.
-
-
uyka
tag
válasz
icemad #37555 üzenetére
A rendszer gyalu megvolt.
Igen: 2.3.6Időközben már anonymus89 kollégával beszéltük ezt privát üzenetben innen is köszönöm szépen neki is a segítséget.!
Igen kicsit katyvasz módon írtam le nos pontosan úgy szeretném, hogy vásárolok egy külföldi sim et és arra töltök fel xy mennyiségben euro-t és akkor mobilnet és ezen a galaxy minin megosztom a netet a masik telefonomra és úgy használnám azon vagy laptopon. De időközben ez megoldódott.
Már csak annyi, hogy a galaxy mini nem talál wifi-t, holott van több telefonon is megnézve már meg ez a probléma?! Esetleg a 2.3.6 tól van újabb szoftver vagy ez hardveres probléma lehet? Csak mert még délelőtt megtalálta a wifit és kapcsolódott is ugye mint leírtam csak nem töltött be semmit de már ez is megszűnt már meg sem találja..
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest