- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
"Legyen mindig vidám az ember, nem baj ha akasztófa alá viszik csak fel ne húzzák!"
Legyél vidám, semmi baj nem történt, a haverok egy kicsit interneteztek, ha szerencséd van, akkor van mobilinternet előfizetésed, akkor még anyagi kár sem történt.
Szerintem a te felelőtlenséged, hogy őrizetlenül hagytad a mobilod, még akkor is ha nagy bunkó kollégáid vannak.
Az előzményekből valóban le lehet vonni, hogy milyen oldalakon jártak, persze ha értenek hozzá, akár törölhették is az előzményeket."Illetve valaki tud olyat aki a szolgáltatótól meg tudná szerezni ezeket az adatokat?"
Szerintem a titkosszolgálat biztos ki tudná nyomozni. Nem hinném, hogy a szolgáltatódnak van erre kapacitása, hogy neked nyomozzon.
Tartsd magadnál a mobilt, vagy kapcsold ki, ha nem használod."Legyen mindig vidám az ember, nem baj ha akasztófa alá viszik csak fel ne húzzák!
Én alapból szétkaptam volna a szájukat, de ha csak 160 cm magas és vasággyal 50 Kg vagy, akkor inkább kapcsold ki!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- Opel topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Eredeti játékok OFF topik
- Goddess of Victory:Nikke
- További aktív témák...
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest