- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
INMOTEP
őstag
Rájöttem ,megoldódott ....
-
INMOTEP
őstag
Segitsetek légyszives ,most vásároltam egy Dell Latitude 6430 as notebookot .A drivereknek csak egy részét tudtam telepiteni ,mert azt irja amikor telepiteni szeretném a legtöbbet hogy az Eljárás belépési pontja ((AddDLLDirectory) Nem található a DLL-ben .(Kernel32.dll) .a Dell magyarország honlapjáról töltöttem a drivereket ,egy része felment de elég sokat nem enged e miatt .Usb portól pendrive ról telepiteném ,de ha ráhuzom az asztalra akkor is ez van ! Nod 32 virusirtó is van a gépen .A Legfontosabb driverekkel szenvedek igy ,mint a videkártya ,hálózati vezérlő,sm buszvezérlő stb ....
-
INMOTEP
őstag
válasz
INMOTEP #44446 üzenetére
Nagyon hálás lennék ha valaki tudna segíteni ,már sok mindennel próbálkoztam de lehet én csinálom rosszul
2 napja szenvedek ezzel a régi Iphone 3g telóval és nem birok túl lépni az 1015 ös hibakódon .Állandóan recovery módba teszi magát restore után .Állitólag Ipad firmware volt rajta ....
-
INMOTEP
őstag
Üdvözletem , kis segítségre szorulnék szoftveres témában .Iphone szakiktól kérdezném régi Iphone 3G -t sikerült úgy tartalom törlésre nyomni hogy cydia volt rajta ....... .És jelenleg nem tudom visszaállítani .1015 ös hibát dob és recoveri módban ragadt .4.2.1 ios volt rajta . Itunes -pedig mint irtam 1015 ös hibát ir ...Valaki letudná irni lepésről lépésre hogy mit kell tenni ilyenkor ? régen tudtam de már nem emlékszem szinte semmire .... A Lényeg hogy tiszta Cydia mentes rendszert szeretnék rá telepiteni
-
INMOTEP
őstag
Üdv valaki tudna e információval szolgálni hogy lehetséges e az hogy lehet vásárolni kártyafüggetlenül Sony ericsson xperia x10 et ( Nem mini ! hanem a nagy X10 röl van szó ) 3 év garanciával ? mert akárhol kerestem a neten eddig csak 2 éves garancia időt találtam
-
INMOTEP
őstag
Adott egy Angol Vodás Sim kártya,és nem tudom a tel.számát.Hogy tudnám kideríteni ?
-
INMOTEP
őstag
Információra lenne szükségem hogy Nokia 2730 classic-ra hogy lehetne magyar nyelve varázsolni ? Most Angol .....
-
INMOTEP
őstag
Üdv lehet nem egészen ide tartozik de hátha tudtok segiteni . Nos nemrég kaptam ajándékba egy ilyen Orange Sim kártyát [link] És nemsokmindent tudok ezekről a kártyákról . Ami érdekelne hogy Magyarországi hálózatra képes e felállni ? és van e rajta kezdő egyenleg aktiválás után ?
-
INMOTEP
őstag
Kis segítség kellene .Adott egy Motorola V3 i ,nem magyar nyelvű ez a gondom hogy lehetne egyszerűen Magyar nyelvet varázsolni rá ? Még 1 kérdés Dolce & Gabbana szoftvert rálehet tenni sima v3 i re is ?
-
INMOTEP
őstag
Üdv Kérdezném hogy angol menüs N97 es Nokiát hogy lehetne magyarosítani ? a készülék eredeti !
-
INMOTEP
őstag
válasz
madarasz92 #14144 üzenetére
nem vettem ki de vágásmentes és a csippen egy nagyon pici horzsolás féle látcik lehet hogy az akku nagyon összenyomta és megsérült a csip ?
-
INMOTEP
őstag
valaki tud valami megoldást vágás mentes turbó simkártyára ? hogy lehet e frissíteni valahogy ? Mivel 2 hete lett vásárolva edig hibátlanul ment egyszer csak elment a térerő és azóta nem is kap jelet , mit lehet vele tenni ?
-
INMOTEP
őstag
Nos senki nem tud segíteni 6500 slide ügyben ?
-
INMOTEP
őstag
Helló Nokia 6500 slide gyártási idöpontot hogy lehet megnézni ?
-
INMOTEP
őstag
Kérdezném hogy Nokia 6500 slide ba lehet e tenni 8 gb os micro sd t
-
INMOTEP
őstag
Segítségek kérnék tőletek , Keresem gif ben 240x320 as felbontáson a Nokia kézfogást , ha lehet az eredeti kellene nem valami gyártott valaki tud segíteni ?
-
INMOTEP
őstag
Üdv Segítséget szeretnék kérni remélem van itt valaki aki felvilágosít !
Nos nemrég vettem egy ilyen n95 8gb klónt
és az a gondom vele hogy a vodás kártyámat használom és nem a hálózati nevet írja ki hogy Vodafone hanem egy számot ( 21670 ) nem értek hozzá ezt mért csinálja viszont van nagyon sok más pereferált hálózat ami szerkezetkész szerintetek lehet ezzel valamit kezdeni hogy ne számot írjon ki ? különben a többi szolgáltató nevét ki irja rendesen csak a vodával csinálja ezt .
-
INMOTEP
őstag
Üdv lenne 1 kérdésem ! vettem egy telefont nemrég még nem kaptam meg ,sajnos az akkuja kuka , Nokia BL 6F kell bele , nos nekem meg van itthol egy BL 5B -m gondolom kisebb de ideiglenesen ha beleférne kitámasztanám szerintetek hosszúságra megegyezik majd a Bl 6F és a Bl 5B ? illetve az érintkezések ?
-
-
INMOTEP
őstag
hali , egy kéréssel fordulok hozzátok , egy motorola v3i-akarom a FIRMWARE frissiteni már letöltöttem a megfelelőt , most milyen progi kell hogy rárakjam és hogy kell ? azt külön megköszönném ha valaki leírná vagy tudna 1 oldalt ahol levan írva minden , fontos lenne
-
INMOTEP
őstag
válasz
dave93 #10507 üzenetére
hidd el nekem is 6230i m volt 1 gb mmc kártyával és ment vele rendesen , a honlapon tényleg úgy van akor még nem volt kapható sőt nem is tudták hogy kezeli e de nyugodtam mondhatom hogy megy vele szépen , de ha nem akarsz olyan nagyot akor vegyél 512 est,ezt neked kell eldöntened
-
INMOTEP
őstag
Heló remélem tudtok itt nekem segíteni , lehet hogy off akor sory történt hogy tegnap feltöltöttem a 1000 huf -all a kártyámat ( pannon ) és jött egy sms hogy 1610 ft van rajta pedig totál lebeszéltem elözöleg és plusz 610 jött rá
nem is lenne ezzel gond csak nem enged hívni senkit szóval kimenő hívást nem engedélyez mivel nem áll rendelkezésre elegendő összeg pedig online lett feltöltve benzinkúton és jött az sms hogy 1610 ft ez egyenlege , semmiféle plussz szolgáltatásom nincs csak az 5 perx után 0 ft bejövő hívást enged de kimenőt nem semmi más sms nem jött Mi a teendő ?
-
INMOTEP
őstag
helló lenne egy olyan kérdésem hogy Nokia n95 klonra ( fekete ) lehet e rakni eredeti n95 előlapot hátlapot gombsort ? jó lenne tudni mivel az egyik ismerősömnek van egy klón és elég rossz állapotban van , ami biztos az akkut kilehet cserélni az eredetiére .Ha az előlap kérdésben valaki tud valami infót megköszönném
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- bambano: Bambanő háza tája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hálózati / IP kamera
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- iPhone topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3059
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 16GB RAM 512GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- HP Rack és Tower szerver bazár
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest