- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekton
aktív tag
-
válasz
flash- #50628 üzenetére
A telefonokban van megfelelő védelem, így ott mindegy mennyire erős a töltő.
Viszont a kínából rendelt bicikli lámpámat én 1A-es fejjel töltöm, mert nem biztos, hogy abban van megfelelő védelem (és az Amazfit órámat is ezzel töltöm, így is fél óra alatt kész).
De ez én vagyok, szeretek vigyázni a dolgaimra.
A Xiaomi Tabletem 2A-es fejjel töltöm. -
t72killer
titán
válasz
flash- #50385 üzenetére
Gyorstöltéshez minimum olyat javasolnék, amire a kínaiak 60+W-ot írtak. Ha jön asszonypajti, haver is boci szemekkel, hogy váá, nekemislemerült, akkor jól jön az extra kraft. + Főleg a nyári kánikulában nem árt, ha van benne egy kis extra hús és nem fő meg. Nekem ILYEN van, telókra eddig jól szuperál, adnak hozzá egy jóféle C-C kábelt is
(a reklám szerint laptopot is töltenie kéne, nna azt azért nem forszíroztam, van külön autós laptoptöltőm)
-
-
crok
nagyúr
válasz
flash- #49559 üzenetére
PC-re USB-n legyen csatlakoztatva mikor nyomod a hangerő power gombokat, lesz recovery utána és mehet a factory reset, FRP lesz úgyis de majd belépsz akkor a G fiókoddal megint meg belakod.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
flash- #49277 üzenetére
Ha jól tudom akkumulátor csere esetén nem kell visszaállítás.
Viszont rajtad függ hogy a szervizesben mennyire bízol meg, mert lehetett olyan sztorikat olvasni amikor a szervizes emberek bizony bele néztek a telefon tartalmába.Én azt javaslom hogy amiről tudsz biztonsági mentést csinálni, arról csinálj, és csinálj te egy gyári beállítás vissza dolgot.
-
crok
nagyúr
válasz
flash- #49258 üzenetére
Szerintem nem tud fast charging-ot ha nem kapcsolod be (ha tud egyáltalán QC-t), ezért van most nálad 5V 1A bármivel töltöd. Van abban így elérhető fast charging menüpont (videó segítség)?
-
-
AlyrArkhon
senior tag
válasz
flash- #48921 üzenetére
nyilvan minel erosebb a tolto, annal nagyobb a kockazat, hogy befolyasolja. En powerbank jellegu toltesre jobb gyarto rovid (direkt erre valo) kabeleit javasolnam, a ket darab ~20 centis nem olyan veszes, asztali/fali tolteshez meg harmas 'kupakos' kabelt hasznalok, ahol a c-re huzhatsz mikrot vagy lightning-es atalakitot. tolt, de mivel jellemzoen ejszakara dugom ra, sose neztem, milyen sebesseggel/parameterekkel
talan lidlben vettem, vagy ugreen-ektol, tobb mint egy eve megvan, es megy felvaltva xiaomi(c), xiaomi (mikro) es huawei (mikro) telefonokat toltve.
-
törölt tag
válasz
flash- #48662 üzenetére
Nemtom, a szilikon bírja-e, de a konyhában a pormosószer a varázsszer. Mindent is leszed: Jó erős mosóporos vízbe beáztatni egy napra, és utána ledörzsölni, lemosni. A mosogatószer nyomába sem ér a makacs szennyeződéseknél, mint pl rászáradt olaj, stb.
A szilikonnál azon is elgondolkodnék, h a mocsok rajta van, v beleette magát. -
Pityu.
nagyúr
válasz
flash- #46657 üzenetére
Ilyesmi csomagolás volt? "valamelyik a sok közül"
Meg csak úgy magától repedt?Találkoztam már olyan 200Ft-os üveggel ami csak úgy eltört egy idő után vagy fellevegősödött de sokszor a méret sem passzol rendesen vagy kicsi vagy túl nagy.De nilkinnél sosem tapasztaltam ilyeneket még úgy sem,hogy alliexpressről vagy gearbestről lett rendelve. -
Pityu.
nagyúr
válasz
flash- #46651 üzenetére
Én már rendeltem alliexpressről nillkin üvegfóliát,igaz nem dobálom a telefont de nekem mindig ezerszer jobb volt a nilkin mint más fólia.Itthon is vettem már nillkint mert sürgős volt csak itthon 2x-es áron adják minimum de összehasonlítva az allisal nem volt semmi gond.De pl itthon drágán adják azt is ami kint fillérek csak itt még mondjuk kap egy csomagolást és rögtön 1500-2000 forint.Most egy 1500forintos van a telón a csomagolás szerint premium de meg sem közelíti a nillkint körben vannak levegősödések meg durvábban ujjlenyomatos.Szóval a lényeg amit kint vettem anno nillkint sosem volt semmi baj vele.
-
-
-
Lenry
félisten
válasz
flash- #45593 üzenetére
még ha írnánk is bármit...
egy csomó telefonban van egy beépített indikátor. egy kicsi darab fehér lakmuszpapír (vagy ilyesmi). vizes lesz -> piros lesz. a szervíz azonnal vissza fogja dobni. end of storyegyébként tedd egy tál rizsbe 1-2 napra. a rizs felveszi a nedvességet, kiszárítja a telefont. faterom telefonja egy éjszakát ázott egy patakban, miután este beleesett és csak reggel volt elég világos, hogy megtalálja. kicsit szárított rajta, de be se bootolt, hibaüzenetek tömkelege. egy napot száradt rizsben, magjavult, azóta is azt használja.
rontani te se ronthatsz már a helyzeten -
-
-
Pityu.
nagyúr
válasz
flash- #43973 üzenetére
Figyelj szerintem érdemes,legalábbis az én verziómban mert aránylag jó áron szereztem be a kijelzőt vagyis majd még holnap vagy holnap után hozza a csomagküldő.Szóval ha meg nézem a mostani új árát és a használt árát a telefonnak simán megéri megcsinálni.Szervizben ugye bár másképp számolnak ezért drágább,és egyébként én is olvastam egy cikket szerviz készítette pár kijelzőt hasonlítottak a gyárival de mikor ezt valahova linkeltem a pofámba röhögtek,hogy nem teljesen úgy van meg ugye szerviz érta szóval haszon téma is lehet a dologban.Anno csináltam egy huawei mate 10 litét igaz ott drágább volt mert nem csak kijelzőt kellett vennem hanem keretet is és ugye adtak hozzá aksit is úgy volt vagy 33EFt a cucc a teló az meg olyan kb 80EFt de 1 hónapos szóval megérte megcsinálni.Keret azért kellett mert olyan mintha a srác pillanatragszóval akarta volna vissza ragasztani a kijelzőt aztán hogy meg próbálta az enyhén feszegetett házba visszatuszkolni a keretet mérgében szétverte mikor nem ment vissza a helyére.Egyébként ha csak kijelző kellett volna ahhoz a telóhoz akkor az kb 17EFt lett volna.
-
Pityu.
nagyúr
-
icemad
nagyúr
-
nrbi001
senior tag
-
-
quailstorm
félisten
válasz
flash- #43184 üzenetére
Jellemzően túl nehéz megcsinálni az ilyet, mert le kell kapni a digitizerről sérülés nélkül és vissza is ragasztani. Az ilyet először szétszedni kell és utána ha sikerült, akkor vásárolni hozzá. Nem nagyon lesz szerintem, aki elvállalná. Kijelzőstül meg drága cserélni.
-
kutga
félisten
válasz
flash- #42405 üzenetére
Milyen telefonhoz?
Általánosan ajánlott szvsz nincsen, inkább olyanok amik adott telóhoz jobban beválnak. Nekem pl. S7 van, arra alig megy fel valami az enyhén ívelt kijelző miatt.
A kijelző gélben nem hiszek. Az előző telómhoz ebayről rendeltem egy vékony kínai üvegfóliát, de nem használtam sokáig mert más volt a tapintása mint a kijelző üvegének, teljesen más volt vele a felhasználói élmény, azóta nem is vettem.
MOD
macssessz
A névjegyekhez állíts be google szinkront, onnan akárhova tudod exportálni. -
quailstorm
félisten
válasz
flash- #36025 üzenetére
Szerinted erre mi értelmeset lehet válaszolni? Szedd szét, nézd meg. Nagyon könnyen szerelhető.
(#36026) KonzolKartel: az biztos hogy megéri, mert drága készülék. Kevesebbet buksz kijelzőcserével mint az egész telefonnal.
Tekintve hogy csak a digitizer tört el, ha vállalkozó szellemű van, elég azt rendelni, aztán penge, ragasztó. Úgy olcsóbb és nem veszel valami gagyiságot kijelző helyett. -
vazzz
őstag
válasz
flash- #35512 üzenetére
Ami biztos, hogy az egy úgynevett rövid függőleges fehér csík.
Ez akkor jön létre, amikor a zsebünkbe rakunk egy H7-es halogén izzót és mellé tesszük a telefonunkat.
Tehát fogalmam sincs... tényleg olyan, mintha belülről sérült volna meg az üveg. WTF
Nem lehet, hogy nem ütés, hanem erős külső hirtelen kapott nyomás hatására belülről sérült az üveg bevonata? (nem értek hozzá, csak feltevés) Azt tudom, hogy a kerámia képes még érdekes dolgokat csinálni az üveggel. -
Mosanke
senior tag
-
quailstorm
félisten
válasz
flash- #31606 üzenetére
Nem. Akinek van egy kis csöpp esze, és nincs pénze hetente új telefont venni, az haxol, hogy tudja élvezni is, hogy neki van mobiltelefonja. Kelet-Európára pedig ez jellemző. Lengyelek, románok, szlovákok és bolgárok is vannak szép számmal. Nem beszélve ez ukránok, és oroszok dominanciájáról... De ott vannak a kínaiak is most már. Ha németet látsz, vagy franciát, akkor az inkább kocka, mint kényszerből élettartamot meghosszabbító fogyasztó.
-
meroly
veterán
válasz
flash- #31521 üzenetére
Ha munkahelyi hálózatra mentél rá és nagy multicégnél vagy, akkor elképzelhető hogy nem magyar IP címet kaptál. Nem értek hozzá, de engem fb pl valahova Németországba mutat melóból.
De ha emiatt azt hiszi hogy csalod akkor ott már gáz van....
Kimagyarázás ügyben javaslom felkeresni ez a topikot: Nők, nőügyek (az 1. hozzászólást olvasd el!) -
meroly
veterán
válasz
flash- #30800 üzenetére
A GPRS/EDGE csak akkor meríti jobban, ha adatforgalom van, mivel ugyanúgy a GSM hálózati frekvencián vannak fenn. Ha már a 3G/UMTS/HSDPA is be van kapcsolva és még ha forgalom sincs, akkor is jobban merül, mert folyamatosan fenn van, frissíti a jelet, stb,stb. A GPRS és az EDGE a te szempontodból itt tök ugyanaz, annyi a különbség hogy más tömörítést használ az EDGE azért gyorsabb, de ugyanúgy a GSM-en megy mindegyik.
kaller1: akkor kevertem, bocs
-
meroly
veterán
válasz
flash- #30797 üzenetére
Tudtommal csak a vodánál nincs GPRS, ők nem is foglalkoztak anno vele, egyből EDGE-re fejlesztettek.
Másrészt az EDGE a GSM egyik adatátviteli kapcsolata, a HSDPA/UMTS/3G már más frekvenciatartományt és kódolást (dekódolót) is igényel, így nagyon leegyszerűsítve, ha csak GSM/GPRS/EDGE van akkor egy kütyü dolgozik a telefonban, ha már van 3G/UMTS/HSDPA akkor kettő. Ergo az első kérdésre a válasz igen, jobban merülhet a telefon. -
imi290
aktív tag
válasz
flash- #30794 üzenetére
Telefon beállításától függ.Ha csak a hálózatmódnál ott van hogy 3G és GSM mód,de te mind a kettőt használod jobban meríti az akkumulátort.De ha csak a GSM mód van kiválasztva értelem szerűen nem fog csatlakozni a 3G-re ami máris nem terheli az akkumulátort.De ez nem a hálózattól függ.
-
fuximaxi
senior tag
válasz
flash- #30449 üzenetére
Olyat nem tudok, ahol jó áron lehet venni. Illetve eBay vagy vatera. Hogy felteszik e rendesen. A speedshopban felszokták rakni rendesen, 500 forintért, ha elrontja akkor egy másikat próbál meg. Ha vaterárol vagy eBayről rendelsz, akkor abból a pénzből amiért ott megveszed és felrakják, már te is meg tudod csinálni magadnak
-
fuximaxi
senior tag
válasz
flash- #30447 üzenetére
Ennél van megfelelőbb hely is a kérdésednek, de ha már itt tetted fel, akkor igyekszem megválaszolni.
Szóval én nem javasolnám az adott helyen megvenni az adott készüléket. Valószínűleg elkezdik majd magyarázni, hogy a készüléket nem lehet átállítani magyarra, mert az valami alapján le van tiltva szoftveresen sem lehet megoldani és amúgy is csak egy töltő jár hozzá, de pár ezer forinttal többért van egy sokkal jobb ajánlat. Ha ezek után te mégis ragaszkodnál a készülékhez, akkor elmondják, hogy csak várólista alapján lehet hozzájutni, vagy nincs raktáron.
A garancia az nagy valószínűséggel bolti gari, csak oda viheted vissza ahol vetted, és csak egy évig. Az esetleges javítás minőségéről ne is beszéljünk. Amúgy simán megoldható, hogy magyar nyelvű legyen a készülék még akkor is, ha nincs benne gyárilag.Mindenképp olyan készüléket vásárolj, amihez két év gyári garancia jár. Ne sajnáld azt a pár ezer forinttal többet.
Red_Bull: Igen letiltják, ha van még rajta hűségnyilatkozat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Xbox Series X|S
- Battlefield 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Apple MacBook
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Motorola G72 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest