- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- iPhone topik
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
maxika2004
őstag
-
HMárió
junior tag
válasz
#33253120 #46069 üzenetére
Részemről a gyártó saját költöztetős appját javasoltam volna, főleg mert nem csak egy gyártmány, de azon belül egy termékvonal is. De látom, hogy valami miatt nem akar menni neki
Tehát akkor életbe léphet a 4-es pontom igaz? Hidd el, 15 éve csinálom. És semmit nem fejlődött a költöztetős alkalmazás. Egyik cégnél sem. Linkeljek neked, hogy mennyien szidják a smart switch-et? Az, hogy neked megfelelt, az kizárólag azért van, mert észre se vetted, hogy nem másolt át valamit... Vagy éppen duplikált 800 darab fényképet. Vagy csak átmásolt valamit amit mutat, hogy ott van, de semmivel nem lehet megnyitni. Soroljam még miket művelnek ezek a csoda programok?
A sync programok egy az egyben ugyanezeket csinálják. De te csak használd egészséggel.Tiszában vagyok vele, hogy nem nfc-n megy a küldés, én arra írtam a sok időt, hogy míg megtalálják egymást a telefonok, mert nem oda érinti, meg most próbálja újra mert ez van meg az van. Még márkán belül is hol működik az nfc, hol nem. Kb annyit ér, mint a wi-fi direct.
-
Golyobis
tag
válasz
#33253120 #45436 üzenetére
Szerk: problem solved. Tele volt szöszökkel a foglalat.
De továbbra is fenn áll a kenegetős módszer gondolom...
Vagy a rugós technika miatt lehetetlen hogy kikopjon?
A csatlakozó másik felében is vannak rugók?Ahogy elkezdtem ott piszkálni a dolgokat derült ki hogy szöszös
-
ricsi99
addikt
válasz
#33253120 #45384 üzenetére
Nem hinném ,hogy "kamionrol leesett termék" meg ez nem is magyarhonban van itt kissé mások a garis feltételek. De az a legutolsó ami izgat, ha összetöröm akkor összetöröm ,ennyi.
Rootolt telefon elönye pl ,hogy nem csak a playstore bol lehet telepíteni
Szal vissza lehet pakolni eredetire, akkor elhozom
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kikristályosodik a Razr 60
- ZIDOO médialejátszók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- EAFC 25
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Formula-1 humoros
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24FE 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest