- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kw3v865
senior tag
válasz
quailstorm #50372 üzenetére
A fizikai SIM nem él, de gyanítom eSIM-es lehet, mert mutatja a térerőt, amikor a kártya ki van szedve belőle. Vagy ezek a Samsungok akkor is mutatják, amikor csak segélyhívás lehetséges?
-
törölt tag
válasz
quailstorm #50325 üzenetére
A GSM antenna precízen hangolt és nem kéne hogy az USB kábel bármilyen hatással legyen rá.
De látod, hogy jobb a pingem kábelen (akár pc-re kötve közvetlenül, akár routerre kötve), ez már nekem is feltűnt, azért is tetszett meg a routeres megoldás. Illetve a térerő is szemre több. A max sávszélességből vesz el valamennyit, de a "maradék" 150-170-190 Mb/s is bőven megfelel számomra. 4G-n ilyenkor 20-30-40 között ugrál folyamatosan, este 10, de inkább 11-től kezd el szépen gyorsulni, ahogy a környéken rakják el magukat holnapra, és kapcsolják ki a netflix-et vagy bármelyik streaming szolgáltató termékét. Itt jellemzően ilyen mobilrouter-t használnak (drei neo), optika aranyárban megy. Nálunk digi miatt "jóvilág" volt, amíg meg nem történt a "bekebelezés"(ejj, be szíp net szolgáltatód van, nehogy bántódása essen). Itt már az optika beköttetése is nagyon drága, a havidíjak is combosak. Talán 250 Mb/s-es optikai net kerül 65€-ba, közel háromszor drágább a saját verziómnál úgy, hogy csak a pingem feleződik, de nekem már a 20ms is bőven megfelel online játék esetén.
Csak 1 darab SIM kártyád van?
Alapvetően még saját sim kártyám sem lehet, a jelenlegi is rokon nevén van.
Gondoltam társkártyás témára, a két fos telefon árából már vehettem volna egy 5G router-t is.
Amúgy az egyik telefon (emlék szerint a ZTE) nem csinált semmit a *#*#4636#*#* pötyögésre, így azt a részét kihagytam a tesztnek. Abból láthattuk volna, hogy pontosan "mire" csatlakozik. De rokon telefonját teszteltem náluk, vasbeton épület legalsó szintjén sokszor wifi-re kell csatlakoznom egy menetrend megnézése miatt, annyira gyenge a térerő náluk. Na ott is megvolt a sim kártyámmal és random Vivo Y** telefonnal a 250 Mb/s, így jó eséllyel nálam is jó lesz. Ha lesz egy kis esőmentes időszak, akkor elgurulok rollerrel érte, hogy teszteljem itthon.TLDR: A ZTE Blade 73 5G egy nagyon elbaltázott választás volt, még 50€-t sem ér meg, ha egy év garancia van még rá, akkor sem. Túltoltam a fillérszexualizálást
-
t72killer
titán
válasz
quailstorm #50287 üzenetére
, elektronika topikban kapottakkal kiegészítve elengedem.
Másik: mernétek egy drága telót noname napelemes töltővel tölteni (mondjuk 100W-os panel)? Vagy engedjem el és ha nagyon vad helyre megyek, akkor inkább fél mázsa powerbank?
-
t72killer
titán
válasz
quailstorm #50285 üzenetére
Nem a töltési sebességre gondoltam, hanem arra, hogy a kábel (puhább) csatija kopik és nem a telefoné.
-
kutga
félisten
válasz
quailstorm #50082 üzenetére
Értem, akkor ezért nem találtam, köszi.
-
Necronom
senior tag
válasz
quailstorm #50054 üzenetére
USB-s toltovel termeszetesen nem indul...
-
válasz
quailstorm #50026 üzenetére
Attól tartok eddig tartott a buta telefonos pályafutásom. Vagy valami a munkából, Samsung a40eket cserélik le. Vagy ha pénzt kell kiadni akkor egy pixel 6a esetleg 5.
-
válasz
quailstorm #50024 üzenetére
Akkor lassan mehetek a milyen mobilos topikba telefont keresni. A tartalék nokiáim is mehetnek a levesbe. Sajna más EU-s országokban már '25-ben lelövik a legtöbbet.
Nálunk elvileg 2030-ig megy, de egyre több helyen látom, hogy nincs elég térerő. -
Lacuss20
senior tag
válasz
quailstorm #50016 üzenetére
Köszönöm
-
mefistofeles
veterán
válasz
quailstorm #50011 üzenetére
Köszi!
A kisegítő lehetőségek megoldotta!
-
mefistofeles
veterán
válasz
quailstorm #50009 üzenetére
Nem pont így írva de megtalálta amit kell de alapból nincs engedélyezve.
Közben érdekes módon változott az ikon viselkedése. Eddig bárhová tehettem, most tapad a képernyő közelebbi széléhez.
-
james001
veterán
válasz
quailstorm #49983 üzenetére
Sajnos nincs neki ilyesmi beállítva rajta.
Nincs valami program PC-re amivel meg tudnám nézni mi van a telefonon,vagy pl a monitorra megjeleníteni a telefont? -
Winner_hun
félisten
válasz
quailstorm #49980 üzenetére
Nem tudom milyen a hang, nem az én telefonommal történt baleset. Nem az egész rácsot, kb. 60-70%-ot sikerült "bekenni". Gondolom részben blokkol.
Megnézem majd a videót, eszembe se jutott, köszönöm. -
Winner_hun
félisten
válasz
quailstorm #49978 üzenetére
Csak 53. Huawei P30 Lite
-
törölt tag
válasz
quailstorm #49846 üzenetére
Kosz!
Ilyet meg sose csinaltam, de lehet, h nekiallok, segitenek a sracnak, csak el ne rontsam 😆
A teloert nem kar, ezer eve nem hasznalom, csak o meg hasznalna, es sajnalnam, ha nem tudnam neki odaadni.Fura, mert a lite-ot nem engedi hasznalni a 11-en, pedig jobb szerettem.
-
Sántha Lajos
aktív tag
válasz
quailstorm #49842 üzenetére
Köszi a választ .
-
törölt tag
válasz
quailstorm #49799 üzenetére
Ahham.
Nemtom, nekem siman mukodik az 5CA helyett az 5C a regi Nokiaban, az 5CA-t meg tovabbadtam egy 4C helyettre, igy nem tudom konkretan osszehasonlitani, csa remlik a veknyabbsaga, mindenesetre befert a 4C helyere, mukodott is.
A keszulekszamokat nem tudom fejbol, megnezni tudom, ha kell. -
törölt tag
válasz
quailstorm #49797 üzenetére
Ugy emlekszem, az A kisebb teljesitmenyu es veknyabb volt.
-
makoss
veterán
válasz
quailstorm #49794 üzenetére
Ez is jó? [link]
Elvileg gyári. -
makoss
veterán
válasz
quailstorm #49794 üzenetére
Köszi
A sorozatszám végén a 2 betű mit jelöl? Van abból is pár BA, BU, BE -
válasz
quailstorm #49772 üzenetére
Már késő, mert úgy tűnik, hogy a "tettes" benne volt a törölt alkalmazások listájában.
A jövőben viszont jól jöhet a tipped, sose lehet tudni, hogy gyermekem, mikor és milyen csaló app-ot telepít a play store-ból. -
dethroner
veterán
válasz
quailstorm #49717 üzenetére
Szerencsére nem kellett semmit mókolni. Egymás mellé raktam a két telefont és simán átmászott az újra a régiről a teljes rendszer, játékmentések, minden. Hogy mire nem képes manapság a technológia
-
dethroner
veterán
válasz
quailstorm #49717 üzenetére
Root Checker azt írja sorry, root acces is not...
Akkor csak a bootloader van nyitva, root nincs. -
dethroner
veterán
válasz
quailstorm #49715 üzenetére
A redmi lehet hogy rootolt, de hogy tudnám leellenőrizni? És ha tényleg rootolt, akkor hogy találok rá a mentésre, és hogy tudom az új telóra átrakni?
-
Pityu.
nagyúr
válasz
quailstorm #49633 üzenetére
Én fa ruhacsipesszel szoktam körbe csipeszelni a ragasztott telefont,tökéletes pont annyira nyomja össze mint amennyire kell
Szerintem nem ködösítenek csak közlik,hogy modernizálás van és nem fog vagy egyáltalán nem fog működni a sim kártyád szóval csere és az díjmentes.Sajnos ez van vagy cserélsz vagy nem tudsz telefonálni így ebben a formában.Viszont a számodat simán megtarthatod na meg gondolom ha újabb sim káryta akkor egy újabb buta vagy okostelefon is kéne mellé mert ha csak 2g a telefonod azt azt hiszem vagy megszüntették vagy megfogják.Elméletileg most a yettelnél adnak régi telefonért 20EFt-ot ha jól hallottam.
-
zsotesz81
senior tag
válasz
quailstorm #49633 üzenetére
Rendben, köszi.
-
Grave_444
nagyúr
válasz
quailstorm #49602 üzenetére
Pár speciális programhoz kell, amik Win10-en futnak.
Szóval akkor a 8T-re ne is próbáljam? 7T beszerzés nem lehetetlen.
Van esetleg tapasztalatod ilyennel? -
Rodzser Mór
senior tag
válasz
quailstorm #49554 üzenetére
Oksa, az a biztos. Kíváncsi vagyok, mi lesz.
-
Rodzser Mór
senior tag
válasz
quailstorm #49527 üzenetére
Ez történt.
Az Android 9-es telefonba betettem a SIM-et és rámásoltam a SIM-en lévő SMS-eket.Ha ezt backup-olom a google drive-ra, majd a használós Android ONE mobilra ezt a backupot restore-ral "rámásolom", akkor vegyülnek az SMS-ek és a híváslilsta ezen a használós mobilon? Vagy csak a restore állomány fog megjelenni?
Nem szeretném, hogy bármelyik is eltűnjön. -
venom8888
őstag
válasz
quailstorm #49551 üzenetére
miert csak ezekkel a gepekkel? Barmit be merhetnek az FBI vagy a cyber rendorseg nem?
-
katalin888
aktív tag
válasz
quailstorm #49539 üzenetére
Értem, azt hittem itt Pesten van egy-két hely ahol helyben javítják.
-
venom8888
őstag
válasz
quailstorm #49541 üzenetére
a telefon mar kezi szamitogep,mindig nalam van, es kis helyen elfer.
ugy latom nem egyszeru telepiteni, irkalni kell sok parancsot. -
venom8888
őstag
válasz
quailstorm #49536 üzenetére
Azt a verziot nem lehet letolteni valahonnan?
Azert kene ilyen kazza meg dc++ alternetiva androidra,mert ezek tele vannak warezzal, mashonnan nem.lehet elerni öket. -
venom8888
őstag
válasz
quailstorm #49534 üzenetére
Frostwiret probaltam,nem hoz mindent a keresoben, a masik pedig nincs androidra,a weboldalán legalábbis.
-
venom8888
őstag
válasz
quailstorm #49529 üzenetére
Konkretan nekem ilyen progi kellene telora,mint a Kazza meg a DC++ ilyenek.
-
peugeotmate
őstag
válasz
quailstorm #49508 üzenetére
Úúú, egyik osztálytársamnak Ainoja volt anno. Nagyon szép telefon volt, főleg akkoriban.
Köszi a visszajelzést! Neked is + csaszi75! Sejtem hogy kicsit lutri, még nem határoztam el magam, kicsit érlelem a dolgot. Túl sok racionális oka nincs a beszerzésnek, csak egy mérföldkő volt akkoriban számomra az e52 valamennyire. -
PH-User
addikt
válasz
quailstorm #49505 üzenetére
Köszi, ezek szerint sikerült pont egy ilyen modellt választanom...
Öregebbet már nem akartam de abban azért bíztam, hogy nem okostelefon létére legalább a javás kis játékok futni fognak rajta.
-
kerxy
őstag
válasz
quailstorm #49473 üzenetére
Sajnos nem találta meg az eszközkereső. Az a baj hogy gomb kombinációkkal próbáltam resetelni és most ott áll hogy készülék pin kódot kér, amit ugye nem tudok megadni, valszeg ezért sem találja. Illetve azóta már 99%-ban pixeles a kijelző így végképp nem látok rajta semmit
-
csaszi75
senior tag
válasz
quailstorm #49469 üzenetére
Ez jó akkor, ha két eszközön is be van jelentkezve, s a másodikon is tudja jóváhagyni a belépést... attól függően, hogy mennyire figyel a biztonságra..
-
Yeffy
veterán
válasz
quailstorm #49390 üzenetére
igen, az lesz a metodus.
azert koszi.
-
Yeffy
veterán
válasz
quailstorm #49378 üzenetére
kozben kiprobaltam, semmi nem valtozott. ugyanazok a hibajelensegek akku nelkul is.
akkor ez kuka. -
Yeffy
veterán
válasz
quailstorm #49386 üzenetére
👍
-
Yeffy
veterán
válasz
quailstorm #49384 üzenetére
ezen te is szoktal kiallitani? az jo. már evek ota tervezek akkorra hazautazni, csak sose jon ugy ossze. meg nem is arrafelé lakik csalad.
okes, ranezek, mit sikerul kihozni belole.
-
Yeffy
veterán
válasz
quailstorm #49380 üzenetére
ertem, akkor megprobalok szerezni egyet.
eselyesen, igen. már nem emlekszem ra, evek ota nem kapcsoltam be. mondjuk amugy is WEEE kontenerbe kerulne utana, miutan 20 percig ki retro okorkodtem vele magam.
-
Yeffy
veterán
válasz
quailstorm #49378 üzenetére
rendben, ranezek. bonusz kerdes: nincs hopisztolyom, megprobalok keriteni valahonnan, de ha nem sikerul, le tudom kapni a kulso boritast/ragasztot anelkul?
-
Yeffy
veterán
válasz
quailstorm #49376 üzenetére
Udv ismet,
elokerult a fiok melyerol egy regi telom, Moto X Force. kb 3 eve be sem volt kapcsolva, ugy emlekszem, akkortajt is azert vagtam a fiok melyere, mert nem tudtam bekapcsolni, vagy tolteni. akku, vagy MoBo problemara gyanakszom.
a tunetek:
- gyari toltovel meg sem nyikkan. akarmeddig hagyom rajta.
- 3rd party jo minosegu microUSB kabel, ha szinten 3rd party toltofejjel parositom, egyszer felvillan a teljes kepernyon egy akku ikon villammal, majd eltunik. toltes tovabbra sem indul, bekapcsolni sem lehet.
- laptopomra dugva semmi. lattam par helyen redditen, meg itt-ott, h az segitett nekik, nalam semmi.
- van egy 5V 1A aramforrasom, ha arra dugom a kabelt es a telot, akkor kb 3 mp-re felvillan az elobb emlitett akkuban villam ikon, kb ugyanennyi idore eltunik, majd megint elojon, majd eltunik, es ez megy vegtelen ciklusban. tesztkepp rajta hagytam egesz ejszaka, semmit nem toltott rajta, csak ment ez a villogas. ha be akarom kapcsolni, felvillan par mp-re a Motorola logo kek hatterrel, majd eltunik, es visszater ehhez a bootloop-szeruseghez. amint lehuzom a kabelrol, megint nem reagal semmilyen gomb kombinaciora.a hangero le + bekapcs gombbal be tudok lepni a fastbootba (ha jol emlekszem az SGS III idoszakbol a nevere), de csak akkor, ha ezen a legutoljara emlitett aramforrason van a telo. itt azt irja zolddel, h az akksi OK. de hiaba is lepek be, wipeolni, resetelni, recoveryzni, semmit nem tudok vele. akarmelyik opciot is valasztom, ujraindul (gondolom), majd kezdodik elolrol ez a villodzas.
valaki szerint lehet ezzel barmit csinalni, vagy kuka? ha utobbi, az a baj, h legyalulni sem tudom, mert recovery sem mukodik. fingom sincs, h anno hogy raktam el, volt-e FR, vagy nem. anelkul meg nem szivesen adnam be/le sehova. daralogepem meg nincs.
-
Yeffy
veterán
válasz
quailstorm #49353 üzenetére
rendben, koszi
-
kenwood
veterán
válasz
quailstorm #49346 üzenetére
Kosz a melegedesnel a telora gondoltam, nem az eszkozre. Ugyevelsosorban akksis hasznalatra tervezik oket, nem ilyenre. Tapot mindenkepp kotok ra, kulonben eleg gyorsan lemerul.
-
törölt tag
válasz
quailstorm #49290 üzenetére
Köszönöm szépen
Nincs hálózati áramingadozás.
-
törölt tag
válasz
quailstorm #49287 üzenetére
Köszönöm szépen
Gyári Nokia töltőt lehet valahol venni?
Mitől mehetett tönkre a töltő 1 hónap alatt? -
rabbit87
tag
válasz
quailstorm #49158 üzenetére
Okés, köszi szépen!
Akkor elkezd keresgélni. -
rabbit87
tag
válasz
quailstorm #49156 üzenetére
A nem támogatás azt jelenti, hogy nem lesz rá frissítés, de a régivel még tud futni , esetleg egyáltalán nem indul el?
-
rabbit87
tag
válasz
quailstorm #49154 üzenetére
Főverzió?
Most ajánlja a 15.8-at.
Messenger, viber, whatsapp amit használ. -
varmi2
nagyúr
válasz
quailstorm #49117 üzenetére
Nem beszéltem még. Holnap megpróbálom.
De nem telefon hiba. Mert 2 telefonba is próbáltam. És van vida-s simem is. Az hibátlan mind a két teloba. Azt irja nincs térerő, csak segélyhívás... -
gyulazsolti
senior tag
válasz
quailstorm #49061 üzenetére
Nem.
-
Mobilian
friss újonc
válasz
quailstorm #49034 üzenetére
Rendben, megpróbálom.
-
Mobilian
friss újonc
válasz
quailstorm #49032 üzenetére
Formázott felirat, eredetileg van egy külön mappa a fontok miatt. Az lenne a gond?
-
Pityu.
nagyúr
válasz
quailstorm #49011 üzenetére
Ismerősöm telefonja én csináltam meg neki és most azt mondja ő nem csinált neki semmit gariztassam le de valószínű ahol vásároltam a kijelzőt ugyan ezt mondanák,hogy ütődéstől van a sérülés így garancia nincsen.Azt tudom mikor én átadtam neki tegnap a telefon kijelzője sértetlen volt mert előttem kapcsolta be meg én is átnéztem párszor.
Én is ütődéstől láttam még csak ilyen sérülést,ez így tuti,hogy kiesik a garancia alól.
-
Sz.L.
aktív tag
válasz
quailstorm #49000 üzenetére
Ez a google play protect hasznosnak tűnik. Mentettem, hátha szükség lesz rá.
-
válasz
quailstorm #49000 üzenetére
Rendben. Köszönöm
-
válasz
quailstorm #48998 üzenetére
Mit ne mondjak pont meg volt a backup erről, került át egy S22U-ba. Ezt csak le akartam factoryzni... Akkor ezek szerint lökhetem a kukába??
-
föccer
nagyúr
válasz
quailstorm #48942 üzenetére
-
mickemoto
őstag
válasz
quailstorm #48939 üzenetére
OTG kábel minek kell? Nem lehet a telefont a saját töltő usb kábelével a HUB-hoz csatlakoztatni?
-
kraftxld
félisten
válasz
quailstorm #48933 üzenetére
Köszi! A Samsung One UI-t dobta ki, hogy ez kajálja a CPU-t.
-
válasz
quailstorm #48874 üzenetére
Hát, válasz hiányában az lesz, csak gondoltam addig is hátha tudja valaki, mert ha nem megy akku nélkül, akkor kénytelen leszek rendelni bele másikat. Na mindegy, akkor majd valamikor szétkapom és megpróbálom.
-
JohnD
tag
válasz
quailstorm #48779 üzenetére
Végül a wifis fájlátvitel lett, (a File Manager Plus szoftver segítségével - máshol már ezt ajánlották korábban). Köszi!
-
JohnD
tag
válasz
quailstorm #48770 üzenetére
Nem hiszem, a névjegynél információknál nem látom az N betűt. A korábbi hozzászóló AlyrArkhon-nak: köszi a választ, lehet a Wifi marad. Sajnos a másik gép nem jó. Esetleg veszek egy USB-s Bluetooth adaptert ehhez a géphez majd, hogy Bluetooth-on keresztül vigyem át a fájlokat - már ha az nem ütközik valami akadályba.
Köszi! -
JohnD
tag
válasz
quailstorm #48764 üzenetére
Jó már nem dumál, amit fentebb írtam, csak a fájlokat nem jeleníti meg változatlanul. Sem a Windows fájlkezelőben, sem a TC UP -ban.
Nem hinném, hogy el lenne koszolódva. 2 kábellel is próbáltam, több portban -
JohnD
tag
válasz
quailstorm #48761 üzenetére
Ezzel még annyira sem működik. Az USB eszköz működésében hiba lépett fel meg ilyesmiket ír.
-
JohnD
tag
válasz
quailstorm #48761 üzenetére
Az 1.7.48.0 van telepítve, ezt majd megpróbálom, úgy látom, ez az újabb.
Köszi! -
Goldwin
aktív tag
válasz
quailstorm #48574 üzenetére
-
dellfanboy
őstag
válasz
quailstorm #48422 üzenetére
koszi, akkor sajnos csere. viszont lenne egy kérdesem. ugye összedugom a laptoppal akkor latom rajta hogy milyen fotokat-videokat-mp3 van a telo "merevlemezen". ha a pc-n letörölöm őket ill minden egyéb adatot/doksit, akkor azt vissza tudja-e állítani akárki is? igazság szerint legszívesebben formaznam, de igy pc-ről nem latom ezt az opciot, hogy nyugodt szivvel tudjam megsemmisiteni..
vagy esetleg tipp, hogy tutira adatmentes legyen a telefon? -
Sántha Lajos
aktív tag
válasz
quailstorm #48277 üzenetére
Köszönöm , teljesen feleslegesen nem költök akkor pénzt erre .
-
Pityu.
nagyúr
válasz
quailstorm #48089 üzenetére
Igen sajnos az nincs jó lenne de gondolom nehéz szerezni ilyeneket. Sok ilyen huaweis videó van fent amúgy youtubon ahol ezzel a problémával küzdenek. Kinek mi lett a megoldás.
-
Pityu.
nagyúr
válasz
quailstorm #48086 üzenetére
Szia,nem jött be amit írtál régi keretbe vissza rakva a telefont sincs hálózati jel.Itt most vagy az alaplapon nem stimmel valami ic vagy tényleg a töltő porti csatlakozó részen van valami.
-
Pityu.
nagyúr
válasz
quailstorm #48086 üzenetére
Találkoztam már régen döglődő huawei p8 lightekkel azt hiszem azok az aksit zabálták aztán sok nyomozás után kiderült sok így halt meg.Azt se tudom esetleg a töréskor nem e érte valami ezt a telefont mert zsebben feszítésre tört meg a kijelző.
Vagy még azt megpróbálhatom,hogy vissza építem az előző keretbe és megnézem ott,hogy viselkedik,ha ott is csinálja akkor valami hardveres gebasz van.Csak ugye egy keretes kijelzőt a másik keretbe építéssel nehéz lesz rákötni. -
Pityu.
nagyúr
válasz
quailstorm #48083 üzenetére
Nos megnéztem ezzel az appal hát ugye ha kihúzom a töltőt akkor nincs signal de ha be van dugva fura módon akkor is csak 2g hálózatot lát.Aztán berakom manuális hálózati keresésbe talál egy csomó szolgaáltatót és próbálok a telekom 4g-hez kapcsolódni de azt írja sikertelen.ű,vagyis ezek szerint csak 2g-ben csatlakozik.
Ha sim kezelésben kikapcsolom a sim kártyát meg vissza akkor is nincs hálózati jel lesz a vége hiába van usb rádugva.Lelehet akár akkor alaplapi probléma is?Én már tanácstalan vagyok. -
Pityu.
nagyúr
válasz
quailstorm #48083 üzenetére
Na most ezt,hogy lehet rávarázsolni egy google mentes telefonra?
Hát a mobilnet is elég gyengén muszsikál hiába van hálózat,viszont a telefonhívás az jó volt. -
Pityu.
nagyúr
válasz
quailstorm #48079 üzenetére
Én nagyon azt gyanítom semmi köze a hálózati problémának azokhoz a kis fehér padokhoz,mert nagyítóval megnéztem a telefon többi részén lévő ugyan ilyen fehéres részeket és semmi fólia nincsen rajta hanem az mag a ház anyaga.Szóval a lényeg bedugom az usb kábelt amit pc-re kötök kiírja,hogy mit szeretnék pl adatok átvitele vagy ilyesmi kiválasztom vissza jön a hálózat és lehet telefonálni is,kihúzom az usb kábelt meg elmegy a hálózat.Én azt gyanítom csak a töltőportos résszel lehet valami gond.
-
Pityu.
nagyúr
válasz
quailstorm #48079 üzenetére
Én is átnéztem már a netet de ilyen kis dolgokról sehol sem írnak semmit sem.
-
Pityu.
nagyúr
válasz
quailstorm #48073 üzenetére
Akkor most mihez kezdjek ezzel a cuccal?Miből lehetnek azok a kis fehér fóliák vagy mik?
-
kutga
félisten
válasz
quailstorm #48076 üzenetére
Jó ötlet.
-
kutga
félisten
válasz
quailstorm #48064 üzenetére
Nem léptem ki csak a menüből csináltam. Állítsam be újra és csináljam meg úgy hogy előtte kilépek a Google fiókomból?
-
Pityu.
nagyúr
válasz
quailstorm #48073 üzenetére
Nem tudom,ez ilyen volt.Most akkor nem tudom mit kezdjek ezzel az egésszel.
-
Pityu.
nagyúr
válasz
quailstorm #48070 üzenetére
És lehet olyan kis tapaszokat valahol szerezni?
-
Pityu.
nagyúr
válasz
quailstorm #48070 üzenetére
-
Pityu.
nagyúr
válasz
quailstorm #48067 üzenetére
Legtöbb videóban ic cserét mutogatnak,szóval most nem tudom akkor mi legyen.Rendeljek be egy töltőportot hát ha azon nem stimmel valami?
-
Pityu.
nagyúr
válasz
quailstorm #48067 üzenetére
-
Pityu.
nagyúr
válasz
quailstorm #48065 üzenetére
sima huawei p40 lite tudom van z 5G verzió meg egy lite E verzió
Lehet meg kéne próbálni egy ilyen másik töltőport pcb-t?
Ha valami IC probléma lenne akkor néha a jel sem jönne vissza nem? -
albiosz
őstag
válasz
quailstorm #48022 üzenetére
Type-C mindkettő. Nincs mindig kéznél telefon töltő munka közben, így praktikus a laptopéről tölteni. Gyorsabb nem lesz, de legalább tölt. Köszi az infokat!
-
bexinho23
őstag
válasz
quailstorm #47899 üzenetére
Na jó, de nem akarok gyári visszaállítást
,csak akkumulátor cserére adnám be a telefont. Nem szoftveres problémám van, azt magam is meg tudnám oldani.
A banki adataim, jelszavaim, képeim, az ÉLETEM a telefonon/felhőben van, és szeretném, hogy ehhez semmilyen úton ne férjen hozzá senki. Nyilván egy jól bejáratott megyeszékhelyű kis laptop/gsm szerviznek nem célja, de sosem alszik az ördög. Ezért kérdezem, hogy önmagában a pin/ujjlenyomat védelem elegendő ilyen esetben? Vagy gyári visszaállítást végeztek (ha van rá lehetőség) egy szerviz látogatás előtt? -
fatpingvin
addikt
válasz
quailstorm #47702 üzenetére
esélyesen az lesz belőle... jobb híján. mondjuk ha az emmc döglött onnan már majdnmem mindegy.
-
Sigismundus
csendes újonc
válasz
quailstorm #47600 üzenetére
Köszönet a gyors válaszért. Ha jól értem, ez a ragasztás a kijelző visszaszereléséhez kell majd? Ez mennyire kockázatos, mennyire törhet el a kijelző közben? (szakemberrel végezetném, nem magam barkácsolnám)
-
Jungle Man
junior tag
válasz
quailstorm #47580 üzenetére
Az izopropanol jóval mérgezőbb az etanolnál, de még a benzinnél is.
-
mzso
veterán
válasz
quailstorm #47580 üzenetére
Kösz. Végre valami konkrét infó.
"A könnyen beszerezhető etanolt nem tartja elég tisztának a feladathoz."
Kicsit irritáló, hogy az izopropil meg old egyes műanyagokat."Benzint én nem javaslom, csak ragasztó leszedésre nem nyomtatott áramkörön, ha nagyon nincs más. Sok olajmaradványt hagy maga után, amit még lehet ablakmosózni, amúgy meg elég rossz letüdőzni."
Ezt úgyis csak drágán látok. Gondolom a lakkbenzin meg mégrosszabb.
-
mzso
veterán
válasz
quailstorm #47071 üzenetére
"egy pamut rongy, benzin vagy izopropil alkohol, valamint egy pár latex orvosi kesztyű."
Az izopropil alkohol az ideális ilyen tisztogatásokra? Jobb mint az etanol? Pl kevesebb műanyaggal reagál?
Vagy a benzin (vagy valami más) még jobb? Mondjuk nem tudom milyen, honnan beszerezhető benzinre gondoltál amikor ezt írtad.
-
mzso
veterán
válasz
quailstorm #47366 üzenetére
Igen. Az alulforrasztós mikrofon csere nem volt szimpatikus, meg nem is tudom be tudtam volna-e szerezni ugyanolyat.
-
Thusor
őstag
válasz
quailstorm #47252 üzenetére
Köszönöm a válaszodat. Szerintem az új telefon vásárlás mellett döntünk. Az lesz az egyszerűbb megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Google Pixel topik
- Kerékpársportok
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Autós topik
- Milyen processzort vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- 150db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest