- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csipszikutya
senior tag
válasz
Viktor0610 #43773 üzenetére
Mára jó lett, de köszönöm!
-
csipszikutya
senior tag
Sziasztok!
Édesanyám LG Q6-ja olyan hibát produkál, hogy Ő tud hívni de őt nem lehet hívni " a hívott szám jelenleg nem elérhető a hívást próbálja meg később" és nekem a telefon mikor hívnám kiírja, hogy "hívás átirányítás".
Hívni tud, SMS-t tud írni fogadni is, mobilnet müködik, hálózat és térerő is van. Csak őt nem lehet hívni. Ma délelőtt még jó volt, estére már azonban nem. Nem ért hozzá, telefonál, netezik és játszik rajta.
Konyha nyelven le tudnátok írni, hogy mire tippeltek, mit lehet vele csinálni amit el tudok neki mondani telefonon keresztűl? Mert jelenleg a telefon németországban van és csak jövőhéten jön haza. Ha hazaért egy hard resetet kap tőlem de ha semmi akkor megy szervízbe, addig kellene megoldani, hogy tudják őt hívni.
Ha számít valamit:
Előfizus, vodás 3 hónapos telefon.Köszi!
-
csipszikutya
senior tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy Voda függö Lumia 435-be Németországba vásárolt Német vodás kártyát bele lehet-e rakni és működni is fog-e?
Köszi
-
csipszikutya
senior tag
válasz
EnergyCoke #42912 üzenetére
Szia!
Akkor lesz baj ha szervizbe adod majd, ismerve a TMX-et inkább be se add ha lesz valami baja...
-
csipszikutya
senior tag
-
csipszikutya
senior tag
Sziasztok!
Telefont szeretnék, Meizu/Samsung/iPhone még nem döntöttem, abbsn viszont igen, hogy külföldön Ukrajnába fogom megvenni.
Függetlenül venném öket. Vodás vagyok. Ha vásárlás után berakom a kártyát a telefonba, akkor ugyan ugy fog müködni mintha itthon venném vagy kell majd valamit "varázsolnom", hogy jo legyen itthon?
Még sosem vettem kint telefont. Hallok olyat, hogy lokalizécio és ilyen számomra csunya szavakat, de nem tudok mit kezdeni velük.
Köszi! -
csipszikutya
senior tag
válasz
Doky586 #42727 üzenetére
2016-os MBA vagyis 2015 early, nem tudom mit jelent az N. Router ésszolgáltató volt váltva 3 napja. Az az érdekes, hogy egy valamilyen Win7-es laptop és anyukám Lumia 435-je probléma mentesen használja a wifit, a gép pedig WPA2 jelszót kér. Na már most a routeren 1db jelszó van égen-földön és amellé oda van írva, hogy WPA2 password.
Én 1500 km-re laikusként nem tudok mit kezdeni vele, nem még anyukám akinek külön le van írva, hogy kell bekapcsolni a gépetMár kaptam választ, köszönöm a segítségetek!
-
csipszikutya
senior tag
Sziasztok!
WP 8.1-re létezik olyan storebol beszerezhetö app ami tovább tudja osztja azt a netet amire a telefon wifin felcsatlakozott?
Édesanyám németországban van és a gép nem hajlandó felmenni a wifire. Ha a telefon mobilnetje van megosztva, azt gond nélkül használja.
Maces topikban tanácstalanok vagyunk, ide küldtek hátha tudtok valami appot ami tud ilyet.
Köszi! -
csipszikutya
senior tag
válasz
csipszikutya #40656 üzenetére
Na most nézem, hogy ezt a másik azonnali fórumba akartam irni, csak 2kor már nehéz.
Elnézést, törölhető mind a kettő! -
csipszikutya
senior tag
Sziasztok!
Harcolok a t-home internetével. 1 hete lett megemeltetve a 10 megás 30-asra, mert több lett itthon az internet függő gép. A problémám azzal van, hogy nem továbbra sem tudunk pl. 2 külön gépen youtuben 720p-ben videót nézni, mert megállnak tölteni. Ha netán időm úgy engedi és netán játszani támad kedvem, nem tudok ha valaki más is használja a netet (yt, hirek, facebook) mert laggolok tőle, kb 400-1200 ping között.
Minden készülék, lapotopok, telefonok, tab wi-fin keresztül kapcsolódik, de van, hogy valamelyiket le is dobja a router, ha már 4 készüléknél több van fent a wi-fin (utolsó ótvar, dasjifohgDÉf t-home fehér router).
A routertöl kb, 1 méterre van a gép, nem kell a jelnek 15 méteres falon átmenni, hogy gyengitené vagy mittudom én már.
A másik bajom, hogy ugyan csak 20 megás, de szintén t-home internetünk volt 2 évig Debrecenbe az albérletbe és 3 embert kiszolgált, tisztességesen. Pedig 3an használtuk rendesen, letöltések, yt, lol, twitch de senki nem panaszkodott, hogy lassú lenne az internete. Most itthon mo. határán Sátoraljaújhelyben pedig a 30 megás net rosszabb lenne? Vagy, hogy van ez akkor? Ugyan azért a pénzért az aglomerációban élők jobb internetet kapnak és meg szopjam a ..... mert megprobálok vidéken élni?
Természetesen a helyi t-home üzletben azt sem tudják, hogy hol vannak, ügyfélszolgálat sem tud mit mondani, 3 routert kiprobáltam a mai nap folyamán de semmi változás.
Amikor csináltam a tesztet ugyan azzal a géppel csináltam, más gép nem volt fent a wi-fin. Mit tudok kezdeni? Valaki valamit?!Köszi
-
csipszikutya
senior tag
Sziasztok!
Anyukám 2 hónapot tölt németországban. Amint átlépte a magyar határt és a telefon elvesztette a magyar telenoros jelét, nem hajlandó a telefon egy hálózatra sem fellépni, valami hitelesítést kér a telefon. Probléma tovább tetőzik, hogy minden telefonszám eltünt a telefonból, 911-et sem tudja hívni. Ha a saját SIM kártyáját átrakja egy másik független (sajnos csak ilyet tudott keríteni) abban sem megy a SIM.
Hegyeshalomnál járt amikor még telefonáltunk, probléma mentesen.
Samsung Galaxy Pocket Neo telefonról beszélünk, 1,5 éve használja, frissítve nem volt, csak telefonálva volt róla.
Mit tudunk innen tenni mi itthonról? 1220-at már hívtam, érdemi választ nem tudtak adni. Üzletbe személyesen csak pénteken tudok bemmeni.Valami ötlet?
Köszi
-
csipszikutya
senior tag
Sziasztok!
Németországban melyik szolgáltatóra kell felküldeni a Telenorol telefont?
Illetve ha német számot szeretnék hívni, milyen előhívót kell használnom?
(Telenor üzletben nem tudtak rá válaszolni).Köszi
-
csipszikutya
senior tag
válasz
Viktor0610 #39066 üzenetére
-
csipszikutya
senior tag
Sziasztok!
Új telefon vásárlása elött állok, de még van 6 hónap hűségem a telenor felé. Függetlenül veszek telefont, de az csak nano simet kezel. Ha bemegyek a telenorhoz, hogy kérnék egy nano simet a régi helyett, akkor azért fizetnem kell vagy adnak egy másikat ingyen?
Köszi
-
csipszikutya
senior tag
válasz
csipszikutya #38832 üzenetére
megoldva!
-
csipszikutya
senior tag
Sziasztok!
Barátnőm Samsung Galaxy Ace telefonja (legelső szériás) azt a hibát produkálja, hogy újraindítás után csak a Samsung logóig jut el a telefon és ezt ismételgeti.
Semmit nem csinált vele, 3 éve úgy használja ahogyan megvette.
Mit tudnánk vele kezdeni házilag?
Ha lehet szájbarágósan ha olyan a művelet, mert hülye vagyok az androidhoz, Ő pedig méginkább.Köszönöm!
-
csipszikutya
senior tag
Sziasztok!
Használ itt valaki valamilyen Leagoo tipusu telefont?
Érdekelne, hogy honnan érdemes rendelni illetve, hogy megéri-e az árát ~40000 huf vagy inkább magyarországrol szerezzek be telefont?Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Formula-1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...