- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
akos3
addikt
válasz
RootRulez #21991 üzenetére
Szia!
Nekem vt még régen Alcatelem. Semmit nem tudott de azt viszont jól. Soha nem vt semmi baja, mindent kibírt, amire kitalálták tökéletes volt. Gondolom az itt említett is ilyen. Bátran megvenném. És még olcsóbb is a többinél egy picit. Tudásban ahogy látom a többivel egyszintben van egyébként.
Külsőre nekem talán az LG GS101 tetszik, talán komolyabb megjelenése van, de igazából az sem egy nagy cucc. Ha ennyire legalsó kat. kell akk vegye meg a legolcsóbbat (alcatel), mellé nem fog fogni vele az tuti. -
válasz
RootRulez #21868 üzenetére
A helyzet az, hogy youtube videón van, illetve az ebay-en árulják.. szóval a koncepción egy kicsit mintha már túl lépett volna. Sőt: klikk
Ugyan akkor viszont magyar vonatkozásban egyedül csak a korábbi oldalon találtam róla anyagot.Amúgy ha sikerülne szerezni egyet, akkor vajon a hálózat korlátozás törhető rajta?
-
-
válasz
RootRulez #21200 üzenetére
A sűrített levegő száraz legyen, és óvatosan nehogy a belsőben szét szakítson valamit. Az alkohollal is óvatosan bánnék, nehogy véletlenül oldja a műanyagot vagy a festéket. Előtte érdemes próbát tenni, de én inkább ablaktisztító folyadékkal próbálkoznék, az nem olyan tömény.
A fóliát meg cserélni kellene, ha olyan mocskos és karcos. -
-
Neoteric
addikt
válasz
RootRulez #20139 üzenetére
Van esetleg vmi konkrét javaslatod?
mrlujoak: hát szerintem Class FM támogatja, mivel autóban biztos működik, meg mint mondtad Sony Ericssonnál is. Szal a "hiba az ön készülékében van". Kérdés, hogy lehet ezt szoftveresen orvosolni vmi progival, vagy ezek a telók sehogy nem képesek rendesen fogni a rádióadást.
-
-
--HARDCORE--
senior tag
-
Exini
csendes tag
válasz
RootRulez #19346 üzenetére
Bocs,h. ilyent kérdezek,de nem igazán vagyok otthon ilyen dolgokban.
Szóval lehet részletre venni mobilt hitelvfelvétel nélkül is? mivel saját önerőből is tudnám havonta törleszteni a ,mobil árát, mert egyben a mobil ára most egy kicsit sok lenne...(előfizetéses mobilt nem akarok) -
Olcsi
senior tag
válasz
RootRulez #18410 üzenetére
Szerintem azért a kérdés jogos...lehet,hogy nem tudja, nem akarja egyenként atmásolgatni, mert mondjuk nincs annyi ideje...
Egyébként sztem a legegyszerűbb megoldás az, hogy fel a simre az összeset, majd at a másik telefonba, és kész. Ezért tárolom én csakis a simen a számokat...nincs abból olyan sok,hogy ne férjen ra. -
WildBoarTeam
senior tag
válasz
RootRulez #18226 üzenetére
Hellókittys mobil?....hát az is van a yodafonnál
-
akos3
addikt
válasz
RootRulez #17542 üzenetére
Nem nagyon értettem itt a symbianrol folytatott eszmeáramlataidat. Ha jól tom neked egy 5630 van. ami mível symbianos (S60) ezért okostelefon. És mint minden OS-nál a symbiánnál is vannak újítások. A tieden egy 9.3as szoft van rajta. Még hozzá egy FP2. az meg, h a 9.3-as rendszerek most jönnek ki egy marhaság. már bocs. Évek óta kinn vannak. Vannak már régóta a piacon 9.4es rendszerrel felszerelt talók is. Ilyen pl a jól ismert 5800 vagy az N97. Ezek ráadásul már v5-ös-ek....
-
kaller1
veterán
válasz
RootRulez #17092 üzenetére
Konkrétabban nem tudom leírni, kb. olyan másfél gyufásdoboznyi méretű doboz, amin van vagy 3-4 gomb. Összepárosítod a telefonnal, mint egy bluetooth-os headsetet, aztán a készülék megfelelő beállítása után már használható is. Ennyi.
De ha nagyon nem világos, majd egyszer megnézed az enyémet. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2985
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest