- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Magisk
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
Bluegene
addikt
én is azok oldalára állok
én csak azt mondom h efelett nemigazán tehát 80 és 300, vagy 300 és 600
Ricco_Hun: mi a bajod? pontosan ezt mondtam én is, le is írtam hogy egyetértek, ha válaszolsz rá legalább értelmezd amit írok
Attilante: 4 FPS? hehe, ilyet én nem mondtam
, egyébként olajat öntöttem a tűzre ezzel
-
Dare2Live
félisten
299*225 = 67K.
Persze nem az első 3hétben akkor lesz 85K+ is....skizz: Nem azt írta, hogy független hanem, hogy rossz oldalra álltunk. (Ami remélem 1990ben fordult, bár tény, hogy majd a legkevesebbet sikerült eddig kihozni a rendszerváltásból Európában kishazánknak. (Persze így is nagyon durva a fejlődés, összevetve mondjuk 1970-1990el.)) Amúgy én is elkezdtem és befejeztem.
-
Sheltem77
aktív tag
Egyébként amit már egyszer írtamis, a teljesítményen felül még a hőfokok amik nagyon érdekelnek majd. a 4890 vapor-x memioja crysis alatt felment 85 fokig is amit nem igazán csíptem(pláne, hogy ugye vapor-x...), viszont a 40nm miatt reménykedem, hogy talán javul a helyzet(egy 70fokos max gpuval már elégedett lennék
)
Ez számomra ugyanolyan fontos mint a teljesítmény vessetek meg értevzsryl: nekem elég ha 1680*1050ben szalad annyival
-
Sheltem77
aktív tag
Jó figy az én mostani kártyám lényegtelen(googleban valahol láttam a 12t). Igazából engem a 4890 hez képesti teljesítmény érdekel, az meg mivel nem sok adat áll rendelkezésünkre mai napig csak az SP adatok, az alapján meggyőző. Nekem ez most elég. Lassan szerintem kapunk teljes összehasonlító táblázatokat is(hiszen augusztus van és szeptember-október körül jönnek a drágák).
szerk: mondjuk nem bánnám ha új kártyák enthusiast settingsen is vinnék a crysisokat mondjuk 60fpsel
szerk2: arra is kíváncsi leszek mekkorák lesznek ezek a monstrumok, a 4890ről is gondoltam, hogy nagy de amikor a 7800gt mellé tettem...háát enyhén szólva is tekintélytparancsoló volt a 7800gt mellett a vapor-x hűtésével és brutál termetével.
Pedig mikor vettem a 7800gtt a 2. legjobb kártya volt(akkor csak a 7900volt jobb nála)
Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nintendo Switch 2
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Revolut
- Házimozi haladó szinten
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- Inno3D GeForce iChill X4 RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- ASRock RX 6600 8GB GDDR6 Challenger ITX Eladó!
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 WINDFORCE OC V2 12GB GDDR6X 192bit
- Intel ARC B580, 2 év gyári garancia! Számlával, garancialevéllel, gyári dobozában!
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest