- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
South Velen
addikt
válasz
Sheltem77 #8340 üzenetére
Az én szememben nem vonzóbb az Nv, de ilyen árak mellett már valahogy nem tudok pozitívan viszonyulni az ATi-hoz sem (vagy inkább nincs rá pénz
) Mondjuk engem nem hoz lázba a DX11 annyira, sem a PhysX, tehát egyszerűen megnézem, melyik ad majd több FPS-t (5850, GTX285) a nekem fontos 4-5 játékban, és ennyi. Mondjuk szerintem az 5850 erősebb lesz általánosságban. persze csak akkor gondolkodom, ha lemegy a GTX285 ára. Mondjuk még úgyis kivárok, mostanában nincs semmi érdekes cím.
A másik meg az, hogy hiába csökkentené a GTX285 árát az nV, az ATi minden további nélkül válaszol rá egy re-csökkentéssel. -
South Velen
addikt
Ha ez az 5870 (és az 5850 is) ilyen kétmagos cucc lesz, akkor azt azt jelenti, hogy CF/SLI-t nem támogató játékokban csak 800 SP lesz munkára fogahtó? (bár rendszerint a cf/sli-t nem támogató játékok beérik 800-zal is, de azért mégis..) Vagy CCC megoldja?
mod.: ja, hogy nem lesz CF, akkor mindegy.
-
South Velen
addikt
Azért a Mafia II elég nagy név lesz, sok pénzt megér az nV-nek, már a 1 is jobban futott GeForce-on, mint ATI-n. Ráadásul a DX10/11 hiánya hivatalos, pedig régen még arról szóltak a hírek, hogy biztosan DX10-zel jön a játék. Talán a PhysX miatt tolódott a megjelenés is. De ezek csak feltételezések, ne legyen igazam.
-
South Velen
addikt
Most utánanéztem a neten, az általam legjobban várt játék PhysX-szel DX10.1/11 nélkül jön... Ez a Mafia II. Még a végén én, az nV egyik legnagyobb ellensége is kénytelen leszek dzsiforszot venni..
Azt nem bírnám ki.
Esetleg, ha a GTX285 lemegy 50K alá, akkor megfontolom.
-
South Velen
addikt
válasz
sniper elite #7668 üzenetére
Őt is meg fogod veretni?
-
South Velen
addikt
Az 5750 a 4850 teljesítményét fogja hozni?
Lesz 5830?
Lehet már ezeket sejteni? -
South Velen
addikt
válasz
janos666 #3963 üzenetére
de nem lehet, hogy az 1.0.0.3-as patchel már 4 magot is bevon maga a játékmotor?
Mondjuk ez elképzelhető, de én úgy tudom, eleve 3 magot támogatott, amit bizonyított az ajánlott gépigénye: intelből c2q 6600-ast ajánlottak, phenomból pedig mindössze egy X3-ast. Amúgy én nem tettem fel egy patchet sem, mert a win7 nem akarta az igazságot.
Emlékeim szerint E8200-zal alapon 32 fps-em, Q6600-zal alapon 42 fps-em, E5300 @ 3,2GHz-vel 27 fps-em volt. (Medium, Medium, 1400x1050, 25. 25) a beépített benchmark szerint. -
South Velen
addikt
válasz
Bluegene #3954 üzenetére
egyszóval rendesen is meg lehet írni egy játékot, meg gagyin, a gta4-gyet is meg lehetett volna úgy írni h ne kelljen neki ekkora processor power, biztos intel bácsi akarja h fogyjon a yorkfield meg az i7 jobban és ne E5200 ast vegyenek az emberek mert azon kicsi a haszon
Szerintem nem volt sehol intel bácsi, sőt, az AMD-nek is léteznek 3 magos és 4 magos processzorai, akármennyire is nagyot szerettél volna mondani. (ugye, az intelnek nincsenek 3 magosai, és a gta 4 pedig annyit támogat) Egyébként biztos nem tanulmányoztad eléggé a játékot, mert egyébként elég komoly AI van benne, amihez elég komoly "processzor pávör" kell. Egyébként meg leveszel mindent Low-ra, és már nem is szaggat, nekem is E5300-am van, és ez az a pont, amelyen még 5850-ra csre után sem változtatok, marad ez a kis proci, még sehol nem éreztem, hogy kevés lenne, gta4-nél sem. (bár a kvaddal azért szebb volt játszani)
-
South Velen
addikt
Én is így tartom logikusnak.
Jöjjön egy 5850, mondjuk 1200SP-vel, kb. a 4890 1GHz erejével, 700-800MHz, DX11-gyel. Ez váltsa a 4890-et, és nagyon remélem, hogy a Win7-tel együtt itt lesz, ugyanis akkor újítok gépet, de logikus is.
Aztán jöjjön egy 1600SP-s 5870, év vége felé, majd ebből az R800.
Bár ez ellentmond az eddigi tendenciának, mert eddig a HD korszakban ugyanazt a magot kapták a x8y0-ek. (y=5,7) -
South Velen
addikt
válasz
sniper elite #3928 üzenetére
Most akkor ez melyik is lesz? 5850?
-
South Velen
addikt
Most nézem az 5870X4-et
Érdekes lenne 1500W-os fogyasztással, szóval szerintem erős túlzások vannak itt, örülhetünk, ha a fele igaz. -
South Velen
addikt
Túl szép, hogy igaz legyen.
Ha ez valós, és az nVidia csak a GT216-ot lépi, akkor az AMD igencsak elléphet.
Ami miatt még érdekes, hogy egy alsó-középkategóriába szánt 5650 és 5670 is úgy röpíteni fogja a játékokat 1680-ban, és mindezt 15k-ért, kicsit utópisztikusnak tűnik nekem.
De így legyen.
Aktív témák
Hirdetés
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest