Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Gonosz15 #1395 üzenetére
Az meg még odébb van. Amúgy ha a Win 7 valóban elstartol szeptemberben, akkor szerintem az AMD sem várja meg az NV G300-at, hanem kinyomja ősszel a cuccost. A G300 startjára meg marad az X2 verzió. Bár szerintem nincs miért sietni, eleve a Win7 is a Radeonnak kedvez, mert a szupergyorsnak beharangozott új aero felület csak DX10.1-es VGA-val érhető el. Lehet megint benyalt tövig az AMD.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
Gonosz15 #365 üzenetére
Gondolj bele , nem az a baj, hogy mi nem tudunk semmit, de még Abu85 sem. Itt már meg van lőve az egész.
Az a véleményem, hogy az NV túl gyors, nem az ATI túl lassú. A jelenlegi csúcs VGA-kal is ment minden játék magas felbontáson, és szűrőkkel. A GTX295 azért kellett, hogy visszanyerje a trónt.
-
ulveczkii
tag
válasz
Gonosz15 #195 üzenetére
Nameg a franc se tudja hogy mennyi abból a selejt mert szerintem nincs neki annyi selejtje hogy kielégítse a fentemlített piaci csegmenset. Biztos raktározott elég sokat a kezdeti időszakokból de mára alig termel selejtet. Nade sebaj kerül rá rv770pro butítva és márcsak az a tény is jó hogy le van fedve mégegy szegmens megéri. Nameg még így is van rajta haszon rendesen. Szerintem ma kb egy 4850et féláron is lehetne adni még akkor is termelne hasznot.
Igazán rendezhettek volna egy EGYET FIZET KETTŐT VIHET akciót így karácsony környékén.
-
csatahajós
senior tag
"Azért kicsit nagy szakadék tátongana a 4-es és 5-ös sorozat csúcsa között
Jó, tudom, hogy a 800SP-s RV770-re is azt mondták, hogy lehetetlen, kamu, fake meg nem hiszem el stb. és mégis így lett, de szerintem tényleg lehetetlen, hogy ezek kijönnének ilyen 3200 meg 1920 SP -vel 40nm ide vagy (y)oda ..."Azt azért ne felejtsd el hogy a 3200 SP nem egy chipen lenne rajta hanem 5-ön, 640esével ha jól értem. Szóval ha a 800-at meg tudták csinálni 55nm-en 750Mhzen (sőt lehet ugye hogy az Rv775XT 1Ghz-es lesz) akkor a 640SP 8-900 Mhzen sima ügy és még bonyolultabbak is lehetnek (tehát lehet slave-master kombó). A fő és al GPU-kat pedig összeköthetik a memóvezérlőn keresztül, a'la K8 Athlon X2.
Nem mondom hogy igaz és tényleg elég durván hangzik így leírva, de szerintem technikailag kivitelezhető. A kérdés csak az hogy mennyiért és mikorra. Mellesleg ha ez igaz lenne az új középkat. kártyák körberöhögnék a mostani high-endeket....
-
nixx-21
őstag
"...HD 38XX - 320SP - Oké, ez korrekt.
HD 48XX - 800SP - Oké, ezt senki nem hitte volna, mégis bejött.
HD 5870 - 3200 SP - Oké, EZ LEHETETLEN!..."ezt talán így van de a 2,5* SP növekedés sztem elfogadható lenne :
320SP*2,5 = 800SP*2,5 = 2000SPbár a 48xx-nél is 640-et hitt mindeki a kijövetelig majd meglátjuk ha kijön....mindenesetre ha össze tudják hozni akkor az nagyon durva lesz
kezdek a lehetetlenben hinni az AMD/ATI-nak a 48xx széria után.....
"...Akkor a HD 5870 mit fog csinálni a GTX280-al? 6x körberöhögi, 3x körberohanja és 1x át is ugorja ilyen Chuck Norris -os pörgő forgó rúgással?..."
jézuuusom ezen hallod eszméletlenül nagyot röhögtem
-
tzsolesz
nagyúr
Pontosan ezt mondom én is. Erre azért valaki már felfigyelhetett volna. Szerintem még pletykának is szörnyűek ezek az adatok. Én kb. 1012-re tudom elképzelni a 3200SP-ét.
Még nem is beszéltünk az 512bit-es memóriavezérlésről GDDR5 RAM-ok mellett.
Kicsit a számokkal való vagdalózásnak tűnik nekem ez az egész.
Ha nem az, akkor az ATI egy időre pontot tesz a harc végére. Pláne a 5870X4-el.
De ez akkor is nevetséges. X4. Még a sima 5870 adatai is súlyosak nem kicsit.
Vagy valóban ennyit fog kérni a DX11?
Aktív témák
Hirdetés
- Revolut
- Macska topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- Filmvilág
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest