- Milyen okostelefont vegyek?
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Légies iPhone halvány színei
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- A HMD visszalép az USA piacáról
Új hozzászólás Aktív témák
-
kaf001
tag
válasz
MZsoltee #43811 üzenetére
most találtam róla. bakker....
Azóta természetesen megindultak a találgatások, hogy most pontosan miről is lehet szó: egyesek szerint egy chipfrissítés áll a háttérben, mint korábban a Radeon HD 4870 és HD 4890 esetében, ám erről most szó sincs. A gyártó a hozzá közel álló források szerint az oly régóta alkalmazott X2-es jelölést ezentúl elhagyja két grafikus processzorral ellátott videokártyáinál: a DirectX 11-es támogatással és két GPU-val felszerelt videokártya szörnyetegek így a Radeon HD 5950-es és HD 5970-es típusjelzéseket fogják viselni. -
scope2007
addikt
válasz
MZsoltee #42227 üzenetére
nem is tudom.. én tuti nem cseréném le egy 4830ra a 3870X2-met.. sőt még 4870re se!
csakis 4870X2-re! előbb utóbb úgy is meg kell lépnimeg azt se szabad elfelejteni hogy az X2őbe lévő cf megoldás nem egyenlő azzal hogy crossfire híddal kötöd össze a két 3870et.. ugyebár más elven működik.
tehát ami nem megy két 3870 vgaval.. az attól függetlenül még simán mehet egy X2es karival!
gondolok én itt játékokra.. pl van egy ismerősöm akinek két darab 3870ese van és egy q6600osa! cs sourceban neki 100FPSe sincs meg míg nekem video stress tesztben 800FPS megvan lazán! 60slotos külföldi szerveren meg 120körül nekem.. tehát nálam ez már bizonyító dolog -
katt777
félisten
válasz
MZsoltee #39506 üzenetére
Te, a 8.8-as Catalyst az nagyon-nagyon gáz volt!!!
Ha nincs az MSI oldalán újabb, akkor abból is inkább a 8.7-et töltsd le! Mivel viszont azt írod, hogy 08.07-i, az még bizony a 8.7-es lesz, mert a 8.8 jóval később jelent meg. Sztem ők is pontosan tudják, hogy a 38xx karikhoz ez az utolsó, mindenben megfelelő driver.
Az MSI OC karikban ott a beépített tuning, ezért jobb a sajád driverüket/Catalyst-jüket használni.
-
katt777
félisten
válasz
MZsoltee #39498 üzenetére
XG-t érdemes, de mivel MSI OC karid van, én mindenképpen az MSI saját driverét ajánlom.
1280x1024 felett a 256MB-os 3850-nek annyi. 1920-as felbontásba még 4850/70-ből is 1 GB-os kell, nem is 512-es. Szóval sztem ez kicsit elhamarkodott fejlesztés volt így. Persze cserélhetsz később VGA-t.
Ablakban játszani?Ablakban sokszor rosszabbul mennek a 3D alkalmazások.
-
TTomax
félisten
válasz
MZsoltee #24791 üzenetére
776-2100 tud az enyém atomstabilan,e fellett csak 3trémák stabil,Powercolor BIOS-t használok mert a sajátomat nem tudom csak 769-ig moddolni ez nem tudom hogyan lehetséges.A ref hütése az én szememben egy kalap sz.. de ha nem tunningolod elég lehet.Egyébként nem tudok rosszat mondani,teszi a dolgát...
-
rollins
őstag
válasz
MZsoltee #24791 üzenetére
Tuning lutri, de 760mhz -et biztos megy a zafír gpu, van akinél többet (780-800), ramok meg effektív. 2000mhz-et, az újabb béta ATT-nél van rá mód, hogy picit lehet emelni a gpu feszt. Amúgy én ritkán tuningolom.
A vga hossza ha nem tévedek (most nem tudom megmérni) kb olyan hosszú mint a X1950pro/gt-k vagy a 8800GT. -
rollins
őstag
válasz
MZsoltee #24786 üzenetére
9600 nincs benne úgy látom, de ezt itt már sokszor linkelték: computerbase
láttam lokalban meg sokan megszabadulnának tőle áron alul, kitört a pánik -
törölt tag
válasz
MZsoltee #10741 üzenetére
Az elavulást relatív IT-s időszakra értettem. Ennyi erővel családi ház építésébe se kezdek, mert 30 év múlva elavul. Ezt félreértetted - no offense. Maradjunk a földön.
Nem hiszem, hogy a kőgazdag összefüggésben lenne az intelligenciával. 1920 x 1080-ban játszani ultra grafikán - próbáld meg.
Nekem az 50 col lesz a monitorom is, mivel annyira kocka nem vagyok, hogy éjjel nappal a gép előtt üljek. Wireless egér és bill, Onkyo házimozi erősítő, ilyesmik. Amikor előveszek egy játékot, szeretném, ha bírná a tempót, amikor megnézek egy filmet, szeretném, ha élményt adna, a többire ott a laptop, email-re és egyéb nem-élmény dolgokra.
Mi ezzel a probléma ?
X-Box ? 720p-ről felkonvertált képpel, vagy mire gondolsz ? Nem beszélve arról, hogy marhára idegenkedem a konzoloktól, zsigerből, de aki C64-en kezdett (nem csak játszani), annál érthető.
Nem az a bajom a gépvásárlással, hogy mennyi pénzem van rá. Hanem hogy mennyi időm van havonta-kéthavonta szenvedni azzal, hogy alaplapot cserélek, és utána órákig - napokig tesztelem a konfigot, mennyire stabil, és benne van még így is, hogy egy hét múlva jelenti a gyerek, hogy "apu lefagyott" - na ekkor meg hulljon ki a hajam hogy mi a baja a gépnek.
A mostani konfigomat immár jó másfél éve nem bántottam, és csak a TT Tsunami mosható porszűrőnek köszönhetem, hogy nincs tele pormacskával.
Tudod, amikor családod van, gyönyörű élettársad, esetleg gyerek, kert, ház, fűnyírás, kertlocsolás, faültetés, Cora, bevásárlások, hétvégi utazások Bükk, Mátra, esti programok, kutyaszar szedés, és még sorolhatnám.. akkor nem sok idő marad már szórakozni azzal, hogy havonta új alaplap, ahhoz új hűtő és új proci, és abból is lehetőleg Gianni-tól olyat, ami XYZ stepping-es, mert jól húzható...
Neeem. Kizárt.
Veszek egy ütős vadállatot, teszek bele egy 3870 X2-t, és ha elfogy az erő, teszek mellé még egyet. A játék amit játszok, tudni fogja, a többi nem érdekel.
Látnod kell, hogy vannak ilyen preferenciák is. Ezért nem lehet haragudni senkire - szerintem.
Bocs az off-ért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest