- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andrew_31
Modder
már off-ba van
pl.:Szerintetek 3850 256mb vagy 2900pro 256bit a jobb választás?
Válaszokat előre is köszi.Szép eredmények,tudnál csinálni úgy is benchmarkot hogy 1280x1024 minden High AA/AF off.
Az ilyenek is mehetnének off-ba.
Tehát a topic 50%-a mehetne off-ba.
Ha gondolod ezentúl mindent off-ba rakok, mert nem érdekel milyen felírat van a nevem alatt. -
Andrew_31
Modder
Csak így tovább ez is egy szakmai hozzászólás volt.
Mondjuk nekem ez volt kb. az első ilyen hozzászólásom a többi szakmaival szemben.
Smiley meg azért van ,hogy használd.
Ha már itt tartunk ezt meg javítsd ki a konfignál.:Sapphire 8350 256
Ez a típus majd egy pár év múlva jön.
Ilyen alapon azt is tegyék off-ba ,hogy ilyet vagy olyat vegyek. -
Kelvin
őstag
És Te?Szerintem egy kis humor 100× jobb mint a már leregott'256mb-os v 512mb-os at vegyek.Melyik gyártótol?Meleg a kártyám.....stb'Szerintem ezek növelik a hsz-t mert k×rva lusták visszaolvasni v a téma keresőjébe egy kulcsszót beírni!Pedig már ezerszer megvitattuk a hasonló kérdéseket.Inkább őket oltogasd!
-
lujo10
aktív tag
Az áruk kb. azonos, de az órajelükben komoly eltérés mutatkozik.
Powercolor 44k [link]
Sapphire 45k [link]
Tehát a Powercolor tűnik jobb választásnak, csak az zavar, hogy számomra szinte teljesen ismeretlen márka. Éppen ezért próbálok néhány infót gyűjteni róla, mert hiába a 2 év garancia, ha állandóan gond van vele. -
oliba
őstag
Kezd elegem lenne ebből a 3850-es szériából. A melegedés még oké, mert megy rá víz elég hamar, de ha felteszem a rivát egyből beáll stabil 669mhz-re és nem megy le 300-ra, ha nincs fenn, akkor meg hiába állítom be a driverbe, hogy 720/1800 legyen, leteszteli, accept és ok, aztán visszalépek és megint alapon megy
-
oliba
őstag
Most buta vagyok és tudatlan. Bocs, de nem sűrűn van ati kártyám. A CCC az Catalyst Control Center-t akar jelenteni? Ha azt, akkor az már régen fenn van és nem tudom úgy húzni, hogy terhelés nélkül visszaálljon 350-re
papi77: ja az velem még nem esett meg. Letötölrtem a rivát, de most akkor újraindítom.
-
törölt tag
-
Pala
veterán
Szinte tökéletesen ugyanilyen eredményeket kaptam én is markban.
Rivatunerben én is próbáltam egyéni értékeket megadni a ventiszabályozásnál, de nem engedte átírni a beépített hőfok+ventisebesség párosításokat. Még talán az a legjobb, ha beállítod fix 60-65%-ra, így még nem annyira vészes a hangja és jobban fog hűteni, mint "auto" beállításon. Ja és ha tuningolsz, azt csakis a Control Center alatt tedd, mert különben 2D-ben is emelt órajelekkel és meglehetősen magas hőmérsékleten fog üzemelni a kari.
ui: Nem tudod véletlenül, hogy Stalkerben az 1.0005-ös patchet melyik verzióra lehet rátelepíteni? Mert nekem az 1.0000-ra nem engedi.
-
HERR Z
veterán
A haszon pont azon van amit a másik nem csinál:
Nvidiának semmilyen DX10-es vga-ja nincsen nemhogy értelmes sebességű
így a HD2600 és HD3850 totális egyeduralkodó a kategóriájában
(amúsz sztem az a powercolor kari vagy 55k körül fog nyitni -ergo 10-15k plussz a gyártónak)ezért annyi a 8800gtx/ultra, mint nincs ellenfele, és megveszi akinek erő kell
itt ugyanez lesz... -
HERR Z
veterán
nem csak azok vannak agp-n akiknek nincs pénzük, hanem akik éppen tudnak úgy váltani hogy ne kelljen pci-e-re átállni
pl akart haver 7600gt-t hopp, van agp, dejó lapot se kell cserélni
most sokan lesznek ugyanígy hogy pont adnák el agp-s rendszerüket és még egy fejlesztést megúszhatnakamúgy agp+x2 2600-3000Mhz bőven kihajtja ezt a karit, ilyen rendszerbe érdemes megvenni sztem
asrock am2-es agp-s lapját nyáron vettem 6k-ért, most is lehet 7-10k körül kapni... -
Frenk
aktív tag
Az agp-s hűségnek nem feltétlen a pénzhiány az oka. Én is októberben váltottam X2-es procira, az Asrock /agp-s/ lap részemről jó választás volt így utólag is. A körülmények úgy hozták, hogy maradtam az agp-nél. Hiába vettem volna akkor pl. Abit lapot, ha váltok majd Phenomra cserélnem kell a lapot újra. Az Asrock-nál csak egy bios frissítés. Most is gondolkodom platformváltáson, hogy eladom a lapot és az 1950pro-t, de olyan magas még a 3800-asok ára amely már az ésszerűség határain túl van. Szerintem a 3850 agp-s változata 30k környékén lesz / bízom benne /. Viszont a mostani konfig nagyon stabil, sajnos sokat küszködtem már egy rosszul összeválogatott konfiggal. Már a Ph-n is olvastam hozzáértőtől, hogy az agp és a pcx között nem olyan nagy a különbség. A Pcx is csak piaci húzás volt, gondoljunk a pcx 4-re annak mi értelme volt.
-
NRG
tag
50K egy 3850esért
Ki az a hülye aki megvesz ? 60ért már 8800GT-van vagyis nincs
Én viszont itt vettem a 3870-esem és biz ennyi volt, de mivel nem szeretnék várni 88GTre... Mondjuk lehet annyival nem is jobb mint gondoltam Crysis Full High +2xAA átlag 21fps míg haversrácnál 88GT 28fps -
Gaboman
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kuponkunyeráló
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hegesztés topic
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest