- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Aktív témák
-
Bernardo20
őstag
A memória órajeleiről beszélt,de azt mondta az ürge, hogy ennyit biztos kibir az architektúra.Gondolom még nincsenek ilyen sebességű ramok.
De komolyan mondjátok,hogy max 16pipline-t tud az r580? Ennyi???ahhoz képest, hogy még az 1800asokank is anno 32őt igértek aztán nem lett semmi belőle.
-
Bernardo20
őstag
válasz
Dilikutya #16 üzenetére
szerintem tudják, hogy mit csinálnak! Valamelyik külföldi oldalon olvastam egy cikket, ami valamelyik okostojással készült az ati-tól és azt nyilatkozta, hogy akár 3ghzig fel tudják tornázni az órajeleket,ha szükséges. De arra lennék kiváncsi, hogy hány pixelshader lesz a kártyán.
-
Bernardo20
őstag
én szurkolok az Atinak, hogy végre kihozzanak egy igazán ütős kártyát, aminek nincs ellenfele.. Még sok tartalék van ebben az r580asban.
Igaz én csak álmodhatok róla, hogy egyszer ilyen fog dolgozni a gépemben
Mindenesetre minél hamarabb kellene előrukkolnia az x1900al!
Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gránit mosogató
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest