Új hozzászólás Aktív témák
-
Johnny001
senior tag
válasz
///Krisz\\\ #3504 üzenetére
Hi!
Gazdagékná
Nálunk csak 20 van
BOLDOG ÚJ ÉVET!
By.: Johnny
-
tomic
addikt
válasz
///Krisz\\\ #3504 üzenetére
Azta mintha szaunában lakna!
-
alibaba78
őstag
válasz
///Krisz\\\ #3416 üzenetére
"amit tiltunk fórumunkban:
minden olyan hozzászólást, amely kimeríti a "Wareztevékenység" fogalmát, vagyis a szerzői és szomszédos jogok (vagy általában a hatályos magyar jogszabályok) által védett bárminemű szoftver/adat/hanganyag/filmanyag/stb. jogosulatlan* használatát elősegíti (pl. regisztrációs szám, crack megosztása, linkelés ezeket tartalmazó weblapokra);
* használatára buzdít;
* illetve segítséget kér ezek beszerzésében, használatában."Idezet az alapelvekbol, amit minden egyes forumozo regisztraciokor elfogadott.
2 forumozo ezt a szabalyt megszegte, ezert hsz-eik torolve lettek, ok pedig kaptak 6 ora pihit. -
MZsoltee
veterán
válasz
///Krisz\\\ #3426 üzenetére
Valamilyen problémát tapasztaltál a 6850-el? Az új driverek minden gondot megoldottak(fekete képernyő) már?
Csak azért érdeklődöm tőled, mert pont ilyen karit akarok venni, gondolom nem az OC-s változat van... -
kop8
őstag
válasz
///Krisz\\\ #3416 üzenetére
Ez az, engem is érdekelne!
-
alibaba78
őstag
válasz
///Krisz\\\ #3410 üzenetére
Van, aki eszrevette. Volt itt egy kis rendetlenkedes.
mod.: polonic megelozott.
-
polonic
félisten
válasz
///Krisz\\\ #3410 üzenetére
Jelentettem warezra buzdítás miatt. . .
-
potyec
tag
válasz
///Krisz\\\ #3336 üzenetére
kötelesek beküldeni ! ez hiba és nem hagyom ha nem működik akkor bemegyek és kiverem a balhét
-
potyec
tag
válasz
///Krisz\\\ #3334 üzenetére
igen
-
alibaba78
őstag
válasz
///Krisz\\\ #3150 üzenetére
Mi van veled? Neked is megartott a karacsony?
-
HANDO88
senior tag
válasz
///Krisz\\\ #3064 üzenetére
A srác a hétvégén elküldi nekik az adatokat,hát nem tudom hogy a két ünnep közt foglalkoznak-e vele.Ha előbb nem is de gondolom januárban válaszolnak.Már ez is biztató valamennyire hogy érdekli őket.Ha tudok valamit azonnal szólok.
-
Pala
veterán
válasz
///Krisz\\\ #2873 üzenetére
Csak bátran... küldd el majd priviben, aztán lefordítom neked, bár már alig pislákolok, lehet, hogy csak oroszra sikerül.
Azt persze nem ígérem, hogy nyelvtanilag kifogástalan, szépirodalmi minőséget tudok nyújtani, de azért meg tudom fogalmazni úgy, hogy megértsék.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
///Krisz\\\ #2865 üzenetére
Ilyenen ne parázz. Írd össze ide a gondod. Jól járd körbe, mert minden infó fontos. Utána szépen lefordítjuk.
Látod Pala is segít. Ezért van a fórum.(#2868) HANDO88? Ezért kérdeztem, hogy a Giga tud-e róla, hogy gond van az alaplapjukkal. Ha nem, akkor tudni fog. Jelzem én is nekik.
Van egy tippem mi a para, de nem akarok hiú ábrándokat kelteni, először utánanézek.
-
Pala
veterán
válasz
///Krisz\\\ #2865 üzenetére
Mondd el a bánatodat, lefordítom neked angolra, ezen ne múljon!
-
fereg
tag
válasz
///Krisz\\\ #2834 üzenetére
Aha.2 gépben is megnéztük, ugyanazokban a programokban ugyott hibázott szinte.Az asztalt is tördelte szépen, de amikor elindult valami 3d-s program láttunk mindenfélét a monitoron.
Ez a mai darab pöccre indult.Mod: Még annyit hogy az a darab újabb volt 1049xxx széria számmal, ez 1048.
-
arnoldito
senior tag
válasz
///Krisz\\\ #2800 üzenetére
Heaven Benchmark version 2.1, directX11-ben az full leterheli.
-
polonic
félisten
válasz
///Krisz\\\ #2800 üzenetére
furmark
-
HANDO88
senior tag
válasz
///Krisz\\\ #2776 üzenetére
Tesztelted már?Eredmény?
-
polonic
félisten
válasz
///Krisz\\\ #2776 üzenetére
Igen, kiírod dvd-re. Úgy a legegyszerűbb, hogy daemon-toolsba bemountolod, aztán copy disc.
-
HANDO88
senior tag
válasz
///Krisz\\\ #2772 üzenetére
A catalyst csak 1000-ig engedi lehúzni,külön progival meg nem akarok sz@r@kodni,no meg azért vettem oc verziót hogy jobban menjen nem azért hogy lefelé kelljen húzigálni ,a róka hordja el a családjukat.
No kiváncsi leszek arra a tesztre
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz
///Krisz\\\ #2772 üzenetére
elindítottam a tesztet, de azt írta, hogy 2 óra van hátra. ez komoly, hogy 2 órán keresztül megy?
-
HANDO88
senior tag
válasz
///Krisz\\\ #2768 üzenetére
Én 775/1000-el próbáltam de semmi javulás nem történt.
-
polonic
félisten
válasz
///Krisz\\\ #2762 üzenetére
A szép függőleges csíkos képernyő videómemória-hibára utal.
-
HANDO88
senior tag
válasz
///Krisz\\\ #2762 üzenetére
Pedig neked Asrock lapod van,persze az én karim csak a teszt erejéig volt benne és lehet hogy hosszabb távon abban is hibázna.Mi a francot csinálunk ha nem találnak ki valamit?
-
HANDO88
senior tag
válasz
///Krisz\\\ #2750 üzenetére
Bocs.A dátum alapján gondoltam.Egyébként linket nem tudok adni nekem is csak privibe írta
w.daywalker kolléga mivel írtam neki hogy nem működik normálisan a kari,ugyanis ő szerezte be nekem.Ő írta le hogy tud a problémáról és a giga már el is ismerte. -
HANDO88
senior tag
válasz
///Krisz\\\ #2747 üzenetére
Parancsolj. LINK A 9. felülről lefelé
-
alibaba78
őstag
válasz
///Krisz\\\ #2698 üzenetére
A benchmark settingsben elvileg kikapcsolhato a system info, ami ideiglenesen megoldhatja a problemad. A keszitok tudnak errol a bug-rol, es mar dolgoznak a javitason.
[link]
HANDO88: Ez tenyleg csak a fele annak, amit hoznia kene, ettol fuggetlenul nem ertem, miert ertelmezed maskepp a kereseket, amit polonic is, meg en is kertunk toled! Nem hiszem, hogy nehez: Mi a jatek neve, raktal-e fel patch-et hozza, milyen felbontason futtattad (szam szerint). Pontosan add meg az adatokat, ha segitseget szeretnel. Persze igy sem biztos, hogy meg tudjuk oldani a problemad, de legalabb probalkozunk.
Ha lefuttatsz egy tesztet, cpu-z-et nyisd meg ketszer, elsoben a fokep, masodikban a ramok legyenek, es egy gpu-z-et is tegyel melle.kop8: [link]
-
polonic
félisten
válasz
///Krisz\\\ #2679 üzenetére
Pontosítok. Az APP edition driver tartalmazza az opencl-t. Legközelebb azt tedd fel. Külön is letölthető, ezért nem tedd fel az egészet újból.
-
alibaba78
őstag
válasz
///Krisz\\\ #2676 üzenetére
Fontrol-lefele a 3. tartalmazza az openCL-t is. Az alap 10.12 nem tartalmazza! windows 7 64 bit only
-
martin66
senior tag
válasz
///Krisz\\\ #2676 üzenetére
Hi!
Az a 10.12-es driver tartalmazza. Töröld le szépen a régi drivert majd tedd felt az AMD honlapáról leszedett 10.12-es drivert és már is ki lesz pipálva. -
Neo85
tag
válasz
///Krisz\\\ #2620 üzenetére
ezt nem tudom letölteni!
-
Taifa Díaz
őstag
válasz
///Krisz\\\ #2453 üzenetére
Na, azért ez már valami. Ha rögtön ezt mondtad volna...Azért már érdemes ráflashelni. Mert azt írja ugyan, hogy javítja a ventivezérlést, de azért ez nem túl konkrét. A 25 % már az. Egyébként tényleg Hynix memóriák figyelnek a kártyán. Köszönet neked is
-
lsc
nagyúr
válasz
///Krisz\\\ #2449 üzenetére
-
kop8
őstag
válasz
///Krisz\\\ #2383 üzenetére
felguztam és semmi gond vele
most 820/1100-on van -
kop8
őstag
válasz
///Krisz\\\ #2376 üzenetére
Most kapcsolt ki a monitor kb 40perc játék után, nem takarítottam ki rendessen a gépet?
felhúzom a videókarit és jó lesz
-
kop8
őstag
válasz
///Krisz\\\ #2372 üzenetére
Kössz mindenkinen akkor lecserélem én is
-
potyec
tag
válasz
///Krisz\\\ #2312 üzenetére
És a bios frissítés mennyire HC mutatvány ?!
-
Gery15
addikt
válasz
///Krisz\\\ #2310 üzenetére
Giga 6850-esed van ugye?
-
Smith Ügynök
tag
válasz
///Krisz\\\ #2310 üzenetére
Végre valami jó hír!!!
-
wittman
aktív tag
válasz
///Krisz\\\ #2306 üzenetére
Azt viszont rosszul írtam, hogy az eltávolítandó drivert ne a programok eltávolításában keressétek, hanem ha nem változtattátok meg, akkor a C: meghajtó gyökérben van egy 10.10e-vel AMD mappa. Abba ha beléptek, akkor a setup.exe-vel elindul egy folyamat, ahol majd az eltávolítást válasszátok, majd azután egyénit jelöljétek és az újabb kis ablakban pipáljátok az eltávolítandókat. Amd display driver, Catalyst Control Center, HDMI. Az új telepítésénél is érdemes saját magad eldönteni, hogy mit telepítsen fel majd.
-
GödiAli
tag
válasz
///Krisz\\\ #2298 üzenetére
Pontosan arra! Még én sem használtam, de talán ez segít: YouTube
-
GödiAli
tag
válasz
///Krisz\\\ #2295 üzenetére
Alapon van a kártyád? Mert volt már nekem is stand by de csak 1000/1200MHz-n!!!
-
GödiAli
tag
válasz
///Krisz\\\ #2295 üzenetére
Ugyanarról a pályáról beszélünk csak neked még a pálya közepén feladja, van én léptem át a köv pályára csak nem vettem észre. A lényeg h WMD-re mentem és ahogy mondod a pálya úgy kezdődik h beülsz a repülőbe és felszállsz! Ott sincs semmi hiba!
Próbáld meg leszedni a drivert, van rá vlm külön progi ami mindent leszed, és tedd fel újra!
Valahol olvastam h a régi driverből maradhat fent néhány dolog és az bekavarhat! -
GödiAli
tag
válasz
///Krisz\\\ #2290 üzenetére
Háromszor végigszaladtam a pályán és semmi hiba!!!
Arra a részre gondolsz mikor a végén felmászol a kocsi platójára és onnan kezded el irtani a népet, majd a ahogy elindul a kocsi kifehéredik az egész képernyő? -
becsitibi
senior tag
válasz
///Krisz\\\ #2290 üzenetére
Akkor dolgozzál rajta hogy a végére érj
Köszi a tesztet!
-
ttt1
őstag
válasz
///Krisz\\\ #2263 üzenetére
Javították a standby modot,hogy törölték a kártyád és 3dmark érzékeny erre
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz
///Krisz\\\ #2262 üzenetére
3DMark11 el sem indul, [ezt írja ki.]
ez mitől lehet?
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz
///Krisz\\\ #2255 üzenetére
első tapasztalat megjavult az egér mutató és szebbek az ikonok is (ez nálam hiba volt). most megyek megnyúzom 3Dmark11-el meg a játékokkal. eddig jó
-
Gery15
addikt
válasz
///Krisz\\\ #2163 üzenetére
Úgy lesz.
-
kop8
őstag
válasz
///Krisz\\\ #2156 üzenetére
Xp alatt teszteltem 850/1150-en és jó volt nem hiszem hogy ez a kártya hibája lenne!
Föleg mindenkinél szinte!
-
Taifa Díaz
őstag
válasz
///Krisz\\\ #2158 üzenetére
Megosztottam friss tapasztalataimat, nem okoskodásképpen, hanem segítő szándékkal. Másnak talán segíthet.
-
kop8
őstag
válasz
///Krisz\\\ #2154 üzenetére
Igen,már levettem 900-ra és ugytűnik hogy jó!
Visszaolvastam és másoknak is ez mőködött, de csak win7 alatt csinálja.
-
Taifa Díaz
őstag
válasz
///Krisz\\\ #2143 üzenetére
Nem.
-
rocket
nagyúr
válasz
///Krisz\\\ #2115 üzenetére
Hmm most nezem rosszul mentette el memoria orajelet a MSI Afterburner 1120mhz helyett 1098mhz-en van az elmentett profil
-
rocket
nagyúr
válasz
///Krisz\\\ #2110 üzenetére
70 fok korul, venti 65% korul.
#2109:Van uj verzio 2.1.0 Beta5, ezt probaltad?
#2111:MSI Afterburner, cfg fileban at kell irni a EnableUnofficialOverclocking = 0 helyett 1.
-
válasz
///Krisz\\\ #2035 üzenetére
Nyugi, ha nem lesz szoftveres megoldás, akkor tuti cserélni fogják.
-
szab0729
tag
válasz
///Krisz\\\ #2024 üzenetére
Hát ja, ez van mikor egy alapból webfordított szöveget - sztem az lehet vagy csávókám nagyon töri az angolt - megpróbálsz még1szer webfordítani.
Lényeg: a MemIO hőmérséklete túl magasra megy és ezért fagynak a kártyák, de ez egy Fa...butaság, egyrészt mert Kombustor alatt senkinek semmi baja, csak egyes játékokkal van probléma és normális esetben egyáltalán nem ilyen magasak a hőmérsékletek, ahogy az rocket logjából is látszik..
Srác meg azt hiszi kisz... a spanyolviaszt...Amúgy még emlékszem másfél éve ellenőriztem egy ATI X800XT-n a memóriát egy programmal, hogy nem hibázik-e csak most nem jut eszembe a neve. Nem tudom az mennyire terheli és hogyan, de lehet, h érdemes lenne egy próbát csinálni vele.
ITT egy link hozzá.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
///Krisz\\\ #2010 üzenetére
Szinte mindennap nézem az oldalukat, nem értem. Már jó ideje béta, azért hamarabb szoktak RTM-esíteni drivereket....
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz
///Krisz\\\ #2008 üzenetére
viszont a gigabyte nagyon csöndben van, ebből az F3-as béta BIOS-ból nem igen akarnak véglegeset csinálni
-
válasz
///Krisz\\\ #2005 üzenetére
Ha az új driver nem oldja meg a problémát, akkor sok ezer 6850 júzer fogja borogatni az asztalt, és valószínűleg lesz valami hivatalos AMD állásfoglalás.
Sajnos a pénz vissza és a levásárlás nem opció. Erre a jelenlegi szabályozás szerint nem köteles a forgalmazó. Vagy megjavítják, vagy kicserélik egy ugyan olyanra. Ha rendesek akkor persze megállapodhattok másban is. Nyilván nekik sem érdekük, hogy folyamatosan garis ügyekkel zaklassák őket.
Remélhetőleg a 10.12-es mindent megold, és lecsillapodhatnak a kedélyek. -
TPeti
tag
válasz
///Krisz\\\ #1954 üzenetére
Nem is akkor lehet a gond, amikor játék közben szépen finoman változik a betáp igény, hanem akkor amikor drasztikusan-hektikusan ugrál, azt nem minden táp tudja lereagálni. Szerintem tipikusan ilyenek a gyengébb passzív PFC-s tápok. Aktív PFC rulez!
Nem sokára meglátjuk, hogy a 10.12-es catalyst megoldja-e a problémát(okat). Utólag úgyis kifog szivárogni, mi is volt a gond.
-
válasz
///Krisz\\\ #1949 üzenetére
hmmm, lehet, hogy mégsem volt akkora ötlet a redwood memóriavezérlőjét tenni a chipbe?
innentől viszont megoldás a garancia.
-
RootRulez
félisten
válasz
///Krisz\\\ #1949 üzenetére
Hmm, 6850-estől többet vártam...
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz
///Krisz\\\ #1948 üzenetére
sajnos hibátlanul lefutott így (775/900). itt egy eredmény:[Gigabyte HD6850 3DMark11 (775/900MHz)]
-
polonic
félisten
válasz
///Krisz\\\ #1940 üzenetére
Magyarul eseménynapló.
-
rocket
nagyúr
válasz
///Krisz\\\ #1940 üzenetére
-
rocket
nagyúr
válasz
///Krisz\\\ #1937 üzenetére
Start menuben->search programs and files, oda ird be event viewer, windows logs->system.
Elvileg megjegyzi.
-
martin66
senior tag
válasz
///Krisz\\\ #1933 üzenetére
Azt, hol látod?
-
martin66
senior tag
válasz
///Krisz\\\ #1931 üzenetére
Nem tudom a Memory clock: 1000 helyett 1095-n megy a Clock meg 850-en. Ennyit változtattam ccc-ben
-
k.rudolf
tag
válasz
///Krisz\\\ #1927 üzenetére
hogy érted most nem indult el ? vagy kihalt ?
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz
///Krisz\\\ #1919 üzenetére
melyik tesztet futtassam?
-
k.rudolf
tag
válasz
///Krisz\\\ #1919 üzenetére
Igen jo az a link
huzd le azt a DEMO verziot mivel csak az ingyenes :/ kivancsiak vagyunk mi lesz a teszt vegeredmenye
majd irj ha kesz lesz nkm a 9600GT 1Gb el sem inditja
-
Bone123
HÁZIGAZDA
válasz
///Krisz\\\ #1887 üzenetére
Új win7, ugyanaz a történet, Aerótól kifagy. Nem találtam meg hogy hol lehet DX-t frissíteni Win7 alatt, de feltette a valszeg a novemberit amikor az NFS HP-t felraktam (ami persze fagy). Radeon 3850-el a rendszer teljesen stabil és a játékok mennek. Nincs semmi húzva a gépben és alap, gyártótól származó WHQL driverek vannak felrakva. Gigabyte-hoz adott, 10.10 és 10.10e hotfix mind ugyanazt produkálja, 3D effekek vagy játék indítás és fagyás.
-
Bone123
HÁZIGAZDA
válasz
///Krisz\\\ #1871 üzenetére
2D-s menübe be tudok menni, de amikor 3D-s menü van (az Aero is 3D effektekkel operál) vagy elkezdi betölteni a játékok 3D részét (vagy Napoleon TW esetében meg kellene a 3D képnek jelennie), akkor sötétre vált a képernyő, és olyan, mintha rossz felbontás/frekvencia lenne beállítva és a kari/rendszer az átállítással próbálkozna. A vége vagy fagyás, vagy ALT+CTRL+DEL. Win7 reinstall indul hamarosan, aztán ha az sem oldja meg, lehet sima Giga 6850-at kérek a bolttól, lévén az a hotfix előtt lett kiadva és új BIOSa is van. Ez a kari sztem az elmúlt 10 napban jött le a gyártósorról és a driver még csak nem is hallott róla. A gond hogy hogy fogok én rájönni h driver vagy kártyahiba a 3napos cseregarancián belül? (Gyanús egyébként már az, hogy a driver mappa neve az install CD-n 8.782RC2)
-
Bone123
HÁZIGAZDA
válasz
///Krisz\\\ #1869 üzenetére
Most olvastam, hogy másnak is gondja akadt az Aeróval (Win7 vizuális effektjei, kikapcsolhatók). Viszont a jelenlegi rendszerrel, hiába driver sweep és hotfix, nem tudtam sem az RFacort, sem a Mafia II-t elindítani. Vagy súlyos driver hiba, vagy windows resinstall kell vagy a karival van a gond. A win7 install következik, ha nem segít, vissza az egész és jöhet az 5770.
-
Bone123
HÁZIGAZDA
válasz
///Krisz\\\ #1867 üzenetére
Hm. Kipróbálok egy olyat h CSAK display driver és nuku egyéb maszlag.
-
Bone123
HÁZIGAZDA
válasz
///Krisz\\\ #1865 üzenetére
Gigabyte 6850OC (ehhez nincs elérhető BIOS frissítés).
Most pl. feltettem a karihoz mellékelt drivert (8.782RC2!) egy uninstall és driver sweeper után, és amikor a szürke win7 stílust megpróbáltam a saját grafikusra tenni, most épp' azt írta ki h "Az AMD illesztőprogramja nem válaszol a Windows visszaállította az előző beállítást" (tehát most nem volt fagyás) Mindenképpen az illesztőprogi-driver és a Win7 között áll elő a hiba, de h ez kártya, driver vagy Win eredetű...
-
Bone123
HÁZIGAZDA
válasz
///Krisz\\\ #1863 üzenetére
Muszáj lesz, de ha van tipped még mielőtt erre adom a fejem...
-
Bone123
HÁZIGAZDA
válasz
///Krisz\\\ #1859 üzenetére
Nem.
-
Bone123
HÁZIGAZDA
válasz
///Krisz\\\ #1796 üzenetére
Kösz, holnap telefonálgatok is. Ha nem Gigabyte, valszeg Powercolor vagy VTX3D lesz.
-
Bone123
HÁZIGAZDA
válasz
///Krisz\\\ #1731 üzenetére
Sajnos megy el a régi kártya jövő héten, úgyhogy vagy 6850 vagy 5770, de valamelyik meg lesz véve. Ezek szerint tehát driverrétű a probléma, amit hamarosan orvosolnak... Ez nem hangzik rosszul
Akkor még talán annyit, hogy játékok hány%-nál, illetve játékokon kívül milyen problémákra lehet számítani?
-
Bone123
HÁZIGAZDA
válasz
///Krisz\\\ #1728 üzenetére
Igen, köszönöm mindkét választ. Szóval ezek a problémák mind eszközölve lesznek szoftveresen, és semmiképp' sem a régebbi Gigabyte lapokkal van a gond az új karit betéve? Online rendelném a 6850-t, szal elég problematikus lenne a cserebere ha kiderülne ezek a lapok nem szeretik a 6850-t vagy esetleg maguk a kártyák hibásak, ezért bizonytalanodtam el egy kicsit (mellesleg a GTAIV az egyik oka hogy ezt a karit megveszem, hogy ENB Series-el AA-t toljak rá hmmm).
-
wittman
aktív tag
válasz
///Krisz\\\ #1613 üzenetére
Szeva Krisz!
Nincs leszarva, utólagos engedelmeddel a te win 7 32biten jelentkező hibád is benne van a listában az AMD fórumán, persze a nevedet nem adtam meg. Benne van az enyém is. Egyre többen jelentkeznek...sajnos.
-
rocket
nagyúr
válasz
///Krisz\\\ #1633 üzenetére
Nem ok forgalmazzak, hanem az AIB partnerek.
Ezeknek a supportja meg kimerul a "rakjal fel uj drivert" megoldasban.
A Gigabytenak se lehet irni magyarul, hiaba van hivatalos Magyarorszagi forgalmazojuk, es weboldaluk.Kis orszag, kis piac, tojnak magasrol a Magyarorszagi felhasznalokra.
-
rocket
nagyúr
válasz
///Krisz\\\ #1628 üzenetére
-
rocket
nagyúr
válasz
///Krisz\\\ #1626 üzenetére
Megfelelo helyre kene irni, es akkor megoldodhatna a problema.
Amikor tobbeknel hasonlo hiba jon elo akkor persze Abu nem irogat az allitolagos AMD-s forrasainak, hogy mi a helyzet, hanem inkabb a fejet a homokba dugjaEzt a tapot ami neked van hordta le valami "szakerto" forumozo az AMD forumaban:
"dude get rid of that peace of crap power supply !! chieftec supplies are garbage !!
a 6870 requires atleast a good quality 500 watt supply , your supply is far from good !" -
alibaba78
őstag
válasz
///Krisz\\\ #1621 üzenetére
"mondjuk ezt már beírtam vagy 3x de senki le se szarta."
Ez nem igaz! Azert, mert nem kaptal valaszt (nem igazan lehet ra mit irni), meg ertekes info. Nem mindig erkezik valasz mindenre, de hidd el, ha hulyeseget irsz, arra elobb fog posztolni vki, hogy ezt most minek irtad ide, masik topic, vagy tartsd magadban, stb.
-
rolko
őstag
válasz
///Krisz\\\ #1613 üzenetére
Én is Gigát néztem ki
Remélem mihamarabb megoldják 64bit-en a hibát.
-
beers
addikt
válasz
///Krisz\\\ #1142 üzenetére
Én is egy giga 6850-et akarok venni, de sehol nincs jelenleg :S!
-
szepsy
senior tag
válasz
///Krisz\\\ #967 üzenetére
nekem ugyan ez sapphire 6870-el, halványabb lett az egér mutató, meg olyan sötétes az egész, áá ha nem találnak ki valamit nem tom mit csinálok, kellett nekem atitvenni :s
teljesítmény oké de a kép:s -
Vasinger!
nagyúr
válasz
///Krisz\\\ #897 üzenetére
Ilyet nekem is csinál:
Nem csinálok semmit és ugrál az órajel, de hogy minek nem értem.Egyébként elég sok lépcső van ebben az elromlott PowePlay-ben is. A RAM 1000, 300 és 600 között ugrál a GPU 100 775 és 600 között.
Miért van ez?
-
rocket
nagyúr
válasz
///Krisz\\\ #899 üzenetére
-
rocket
nagyúr
válasz
///Krisz\\\ #895 üzenetére
Akkor visszakene vegye, nem fut valami alkalmazas?
Tobb lepcso van 100/300 az idle, van egy idle magasabb 300/1000 (ezt "vesz" eseten hasznalja a GPU, ha nem lenne eleg a sima), UVD 600/1000 mindegyiknel 0.945volton megy a GPU, a 3D alatti 1.149volt helyett.
-
rocket
nagyúr
válasz
///Krisz\\\ #891 üzenetére
Amit letoltottel BIOS .exe-t indisd el, ez a program kicsomagolja a BIOS-t, indisd el a Gigabyte flashelo programjat, eloszor "backup VGA BIOS" mentsd el egy masik helyre (ne oda ahova az ujat kicsokmagoltad, nehogy kavarodas legyen, bar elvileg a file nevek nem ugyanazok), ha kesz akkor flash, nyisd meg az uj BIOS-t es elindul a flasheles, par masodperces imadkozas az aramszunet elkerulesere, reboot es kesz
Drivert raktal fel?
#893:Referencia kartya mindketto, igy maga a kartya csak a matricaban ter el, a gari viszont 2ev a Sapphire, es 3ev az ASUS eseteben. (legalabbis ga a bolt is igy akarja)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest