- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberpunk
félisten
Igen csak az én i7-em alapon megy. Neked meg 4GHz-es tuning van rajta így már azért beéri az az AMD is.
Viszont tomic eredménye érdekes csúnyán elmarad az enyémtől meg a tiédtől is. Pedig a ti esetetekben elvileg ugyan az a kártya van. És neki is csúnyán megvan húzva a procija.Nálam HT on.
-
-
Nem szokott már különbség lenni 2d-ben, mint régen...
Akkor is az NV-ék voltak rosszabbak. Igaz 3d-ben akkoriban talán nv-nek jobb képe volt.Milyen op rendszert használsz?
Lehet valami támogatott hatást előhozott, amit a másik kari nem támogatott...Nálam egymást váltják a karik, nem szokott gond lenni. (win 7)
Ha filmen vagy 3d-ben vannak gondok, akkor szerintem érdemes lenne még pár hónapot várni (újabb driverekre)
-
alibaba78
őstag
"Meg csak van különbség a két gyártó között képben, mert nvidiánál ott van a physx, vagy csak amelyik játék támogatja annál van?"
Csak amelyik jatek tamogatja. Ha nem szimpatikus mar most a radeon, lehet jobban teszed, ha visszavaltasz nv-re. gtx 470-nel ugyanott leszel teljesitmenyben.
mod.: (#980) "Erről beszélek
"
Radeont valtott radeonra, konyorgom.
-
nV kari után érdemes egy új op-rendszert feltenni és azután véleményezni a képminőséget!
Amúgy próbáltad már alaphelyzetbe hozni a ATi driverét (CCC: beállítások/ Beállítások/ Gyári alapértelmezett beállítások visszaállítása meg a monitorod beállításait is érdemes le resetelni!
-
LW
őstag
Yo!
Szerintem zúzz le minden drivert a gépedről, a régi nvidiától kezdve az új Catalystig. Rakd újra a legfrissebb Catalystot és csinálj egy Options>Preferences>Restore Factory Defaults-ot.
Ezen felül ha sötétnek találod, kalibráld be a monitorodat ahonnan jónak látod (windows, driver, monitor). Váltottam már nem is olyan rég nVidia és Ati(AMD) közt, nem volt semmi jelentős, észrevehető különbség a kettő között.
(10.10 Vörösszín bugja kakukktojásnak számít)- am egy Factory Defaults segített rajta.
üdv. LW
-
Tolkarius
tag
most ez nagyon szubjektív vélemény, de én 3db 5850 est vittem vissza az ASUStól, mindegyikkel volt vmi gond... Végül a boltban visszaadták a pénzt, és abból vettem a 6850 esem (meg maradt egy kis zsebpénbz is szerencsére
)... Szóval csak azt akarom mondani, h bár mindenki esküszik az asusra, nekem eddig csak gondom volt vele... de mint mondom, ez én vagyok.
-
proximus
senior tag
Most figyeltem csak, hogy te környékbeli vagy...
(Adatlap)
Nvidiánál azt útáltam, hogy a kicsomagolt fullos drivert ha az eszközkezelőn keresztül próbáltam beadni a rendszernek, akkor is mászott fel mellé az nv control center.
Egyszerűen össze van "drótozva" a kettő...
Itt AMD fronton(ex ATI) leszeded akár a csak drivert, elindítod hogy kicsomagolja magát és kilépsz. Ezután a C: meghajtón megtalálod a cuccost, azon belül is a W7A_INF (Win7 32 bit esetén pl.) mappát betallózod a meghajtó frissítésénél az eszközkezelőben.(jobb gomb a videókártyán, majd frissít)
-
proximus
senior tag
Elég lesz a legfelső.
(Ha nem gond az angol nyelvű felület. Ha igen, akkor olvass lentebb
)
Az APP változat most jelent meg a 10.10 verzióval, szóval ez újdonság. Később, ha elterjednek a GPU gyorsítást használó mindenféle programok(nem játék, ill bármiféle 3D), akkor lesz ennek igazán értelme(OpenCL és nem GL).
A harmadik csak kettő, vagy több kártyás crossfire rendszereknél játszik.(Ott sem feltétlen kötelező, csak javulnak az fps-ek)
Ha jó lenne ha a beállító felülete a kártyának magyar lenne, akkor az Individual downloads-ból szedd le a display drivert + a hungary-s catalyst control centert.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest