- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
miresz
veterán
válasz
Alister71 #16931 üzenetére
Hát ez igen érdekes. Most a CPU gadgeten azt figyeltem meg,hogy minden második modul(mag) 65-70%-on ment a maradék három (gondolom végrehajtó egység) 20-25%-on,alap CPU órajel mellett,de ahogy emeltem a CPU órajelét ezek a %-ok visszább kúsztak 45-50% 10-15%-ra.
CPU alap 3300Mhz VGA 775/1000Mhz.
-
-
miresz
veterán
válasz
Alister71 #16893 üzenetére
AMD FX6100@3300Mhz 6870@ 775/1000Mhz (nem tudtam lejjebb venni catalystban)
AMD FX6100@4500Mhz 6870@ 970/1150Mhz
Ami érdekes,hogy 1 modul dolgozott 90-100%-on a prociban a többi meg 20% körül. Nem igazán tud mit kezdeni szerintem az FX ezzel a motorral.
-
gordonfreemN
addikt
válasz
Alister71 #16901 üzenetére
[link]Azért a huszonhatezer-háromszázat kicsit túlzásnak tartom. De tény, hogy olcsóbb. Amikor én mégis i5 2500-at vettem, az apró pangott, alig volt 955, vagy felette. Mondhatni 1-2, ez múlthét.
Amugy szerintem kár a K-s verziót erőltetni, a sima is megy egy z68-as lapban 3,8-4-et. E felett meg már nincs szükség TerraherzekreAmúgy kicsit bánom, hogy i5 lett, de 38k-ért mindenestül annyira nem is. Pehnom 3 már gatya volt.
-
Misua
senior tag
-
Misua
senior tag
válasz
Alister71 #16679 üzenetére
Asszony vett magának egy szobabicajt mely gépem mellett lett elhelyezve...azt uncsinak találta az egészet TV nélkül, így a jó öreg monitorom le lett cserélve egy HD ready TV/Monitorra
Akkor 1366*768 mellet nincs értelme tuningolni? esetleg 1-2 év múlva?
P.S. mi ez a Fraps? -
smisa
őstag
-
-
DoxaM
aktív tag
válasz
Alister71 #16407 üzenetére
Nekem a 11.9-el is ugyanezt csinálta...asszem a 11.8-al nem :S
Ja, valami Volt vezérlési gondra asszociálok..mert alapon hajtottam a kártyát és úgy is kifagyott így 10 mp-re..majd visszaállt, de az asztalon hibák "jelentek" meg.Mintha, 3D-ben nem kapna annyi feszt..vagy 1 pillanatra az Idle feszt adja a karinak és "megkattan".
Hm, este megpróbálom majd, hogy ha a TV-t is rákötöm..mintha, akkor nem lett volna gond, mert akkor nem állíttotta a memóriát 150MHz-re a V-t 0.95re a catalyst ..kíváncsi vagyok.
-
gbal65
aktív tag
válasz
Alister71 #16165 üzenetére
Tessék!
Minden hagytam azon a performance beállításom, ahogy elindul a program. Proci 36**MHz-n ment
Mit mondasz rá, türhetű vagy valami okoz lassulást?
GPU840MHz@860MHz// 1050@1055(vram)
Másik információáradat -
polonic
félisten
-
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz
Alister71 #15903 üzenetére
Na kiszedtem aztán vissza és tényleg.
Köszönöm mindenkinek!Viszont amikor kiszedtem elfelejtettem a PCI-E sínen lévő kis rögzítő pöcköt eltolni így mikor húztam ki a karit sikeresen ketté törtem a rögzítő fület, mondjuk nem fontos, mert így is a helyén marad a kártya, hála a 2 csavarnak ami a házhoz rögzíti. De most kereshetek valakit akinek ugyanilyen a lapja és megtudja nekem mondani, hogy hogy van a helyén a pöcök, mert én nem jegyeztem meg.
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
Alister71 #15891 üzenetére
Szerettem volna újrarakni a gépemet a BF3 előtt és nem szeretnék holmi sebtiben összetákolt béta drivert feltenni.
Az nvidia kártya után nem volt még újrarakva a rendszer és elég sok furcsaságot csinál ( pl Crysisban és még pár játéknál pl driver san fransisco, nem hajlandó fullhd felbontásnál kirakni a képet a teljes monitorra, van kb 2-2 cm fekete sáv körben)
Hiába van minden overscan opció normálisan beállítva. -
sinya85
senior tag
válasz
Alister71 #15707 üzenetére
Nem hirdetek semmit oda írtam, hogy szerintem
a teszteket amiket csináltam, abból ez jött le+ pár fps. Persze mindenki azt vesz amit akar meg amire pénze van.
és megjegyezném ha megvan a 60fps-em mindenhol akkor hova jobbat?
mellesleg 60 felé nem is tud menni a VSync miatt "legalább is nálam mert 60Hzes a monitorom" -
sinya85
senior tag
válasz
Alister71 #15693 üzenetére
2maggal multizok full hd-ben
f1 2011 az fix 60 fps
Call of Duty Modern Warfare 2 - Multiplayer fix 60
Batlefield 3 45-55 fps
mindez egy e 8500al
a 4 mag számit 1-3 + fps-t az i5 meg +5 fps-t
csináltam amdvel tesztet 2 és 4 maggal. a kétmagos tesztet hirtelen nem találom de 2-3 fpsel volt kevesebb.
Szoval szerintem az hogy nem elég a kétmag a játékokhoz meg a 6850hez parasztvakítás.Teljesen 1etértek HartgeH3-2.8 Kollegával :[link]
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Alister71 #15603 üzenetére
A sima, hivatalos AMD honlapjáról letölthető driver van fent. Ez a fájlneve: 11-9_vista64_win7_64_dd_ccc_ocl
Igen, patch fent van.
Malibutomi: Értem, és hasonló hibáról hallottatok már mint amit leírtam? Egyik 6950 CF-es haveromnak is van baja, de ott teljesen más tükröződési bajai vannak.
-
I'm Jocc
tag
válasz
Alister71 #15555 üzenetére
Amúgy, iPon-nak írtam, ők azt írták, hogy nem okoz működésbeli zavart. Hát aztán majd kiadja magát.. Ha megfekszik, akkor garancia...
De remélem nem fog.
(#15558) Töki bácsi: Azt nem hinném...
Nem is akar lejönni róla, de igazából ha nem okoz működésben hibát, akkor nem érdekel.
-
DoxaM
aktív tag
válasz
Alister71 #15302 üzenetére
Mindenki arra veri el a pénzét, amire akarja.Csak ne tekintse már szentírásnak a saját szubjektív véleményét. De erről mindig megy a vita úgy tűnik..és valahogy mindig 0-áról indul.Kellene valami ilyesmi topik..és az első hsz egy b*zi nagy helyreigazító hsz
Az én példám tökéletes erre..a q6600-al is bőven hozza ez a kártya azt amit egy i5-el.Szal, nekem az ilyen "váltásplatformot" mert aszondom, ez üres rizsa.Először is eldöntöm, hogy nekem mire kell, milyen kártyám van, és szétnézek pár független oldalon és egyáltalán...megnézem mennyi zsém van rá.Nyilván, ha lenne fél millám csak gépre 1 évre (utána az is csere) akkor nem ezt venném nyilván való
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Alister71 #15297 üzenetére
Azért ezt így ebben a formában erős túlzásnak gondolnám......
Szerk Nagyon jó processzorok ez még mai napig , nem hiszem hogy ennyire le kellene degradálni a 775 tokozás egyik legjobb processzorát. De próbáld meg ezt a Yorkfield topicban örülnek majd neked !!
Szerk2: Nagyon sokan használjuk még például a Q9550 szériát és nem azért mert szar..
-
válasz
Alister71 #15109 üzenetére
Akkor egy csónakban evezünk. Én is netbook eladása után most egy 17"-es gépet vennék, akkor az asztali is elvégre csak itt fog állni. 6850 túl erős nekem , ez van, most lehet eladom, lehet visszasírom, de valahogy bennem van hogy ki kellene próbálni mást is (6-os szériából 6870, 6850 már volt, utóbbiból kettő is).
-
válasz
Alister71 #15099 üzenetére
DX9-DX10-ben elég nekem 1600-ban, ha úgy megy szépen a Dirt3 és ehhez hasonlók, akkor bőven jó, mert nekem szerintem túl erős a 6850-esem.
#15100 Jim74: Éppen van, de most 6850-esem van és nem igazán használom ki. Mert ideje nagy része net+film és azután vagy hétvégenként fél óra játék megy még.
-
gordonfreemN
addikt
válasz
Alister71 #15106 üzenetére
Tudom én is, de örültem, hogy cserélik szerintem én qrtam el
Meg aztán ha kész, megint mehettem volna érte, vagy futár, akkor meg már tök mindegy, igy nem vacogtam egy két hetet, hogy milesz.
Aztmondták, hogy a nagykerbe küldik bevizsgálásra, azért több idő. Erre mondtam, hogy van egy ilyen opció és élnék vele.Van valami hír BF3-ról, menni fog 6850-en jó minőségben alacsonyabb felbontáson (1440x900)?
-
Flashget
félisten
válasz
Alister71 #15014 üzenetére
AMD Catalyst 11.10 Preview driver:
Improves performance in Battlefield 3 Open Beta release for both non-Anti-Aliasing, and application enabled
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Update 06.24. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged