- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Biga123
addikt
-
Biga123
addikt
ezzel megoldható szerintem egy próbát megér.. asszem ezt én is kifogom próbálni..
-
Alister71
nagyúr
Az átlag fps-ed itt is kb 5-el volt magasabb, a max fps jelentéktelen számomra, mindent v-sync-el játszok.
Megnéztem vga tuning-al is, majd 4 fps-el kaptam többet az átlagra.Tetszenek ezek a tesztek, mert sokan kiröhögtek, hogy E8400-es mellé veszek 6850-est, de szerintem akkora hátrányom nincs belőle.
-
Alister71
nagyúr
-
XaraX
addikt
Ne, ezt megnéztem Én is, de egész más eredményt kaptam...
AvP D3D11 Benchmark Report
==========================**************************************************
* Report Created: 2011-03-20 @ 10:15:31
* Executable Build: V1.03, Apr 19 2010
***************************************************DX11 Hardware Detected*
Using Default Video Settings:
Resolution: 1920 x 1080
Texture Quality: 2
Shadow Quality: 3
Anisotropic Filtering: 16
SSAO: ON
Vertical Sync: OFF
DX11 Tessellation: ON
DX11 Advanced Shadows: ON
DX11 MSAA Samples: 1Benchmark Summary:
Number of frames: 4035
Average Frame Time: 26.0ms
Average FPS: 38.5Use command-line option '-logframetime' to report performance frame-by-frame.
Cpu 4818 Mhz, ramok 2145 mhz.
Nekem miért kevesebb?
Driver 11.4. -
Alister71
nagyúr
Wuki, ha lehetne még egy olyan kérésem, hogy futtasd már le az AvP benchet úgy is, hogy húzd meg a vga-dat, amennyit még bír!
Kíváncsi lennék egy erős procival mennyit gyorsulna még a 6850.
Gaboman: ezek a tesztek elég régi driverrel készültek, azóta jött egy 11.4, ami kicsit átrendezte a terepet.
-
Beri
addikt
Javaslom lehetőséged szerint tegyél egy komolyabb vasat a kártya alá és talán javul a véleményed
Semmi bajom a kártyámmal, vagy a konfigom többi részével. Arról meg, hogy kihalycsae, már beszéltünk eleget.Mindenki azt a hangnemet kapja amit véleményem szerit megérdemel.Nem kötelező postolni velem .Sajnálom
A személyeskedés nem ide való. Semmilyen formában. -
Beri
addikt
Magamnak hiszek és nem a teszteknek,ennyi!
Én azért hiteles forrásnak tekintek egy PH-s tesztet.Jellemző magyar mentalitás,hogy egy cseppet sem tudunk örülni annak amink van
Mért ne örülnék? Viszont az nagyon jóindulatú túlzás, hogy bármihez elég egy 6850 1080p-ben, amihez pedig nem, az egy bughalmaz.Min. Fps esetenként 30 alá megy ...huhh..te is tudod,hogy nem ettől játszhatatlan egy játék!?
Nem játszhatatlan, csak van, akit zavar. Mindenkinek más elvárásai vannak.Komolyan nem értem miért nem válaszoltad meg egyszerűen CHIPMan-nak a kérdését és vonultál volna vissza mint ahogyan ezt eddig is tetted.
Amiben tudtam, segítettem.Majd szólok eskü ha olyan szituáció lesz amikor előmerészkedhetsz okoskodni -alkalmanként bizonygatni ,hogy milyen szar kártyád-kártyánk is van
Az ilyen magatartást pedig mellőzd, kérlek. -
Beri
addikt
Tehát ha valakinek te mondasz ellent, az elmés hozzászólás, viszont ha én teszem, az ovis mentalitás. Csodálatos világnézet.
Ha megnézed a PH 6850 tesztjét, a 9 játékból 6nál beesik a minimum fps 30 alá 1080p-ben. Ez nem hiszem, hogy olyan elenyészően pici szelet lenne az épp aktuális kínálatból. -
Alister71
nagyúr
2 DX9-es szerencsétlenség, egyik alatt sem megy a gpu 50%-tól többen. Nincs ami melegítse. Mondom AvP, Metro2033, BC2, szűrőkkel telepakolva, azok bemelegítik egy kicsit.
faranus: én még olyan játékkal sem találkoztam egyenlőre, köszönhetően a nyamvadt konzoloknak, ami 1 db 6850-est megfektetne. Majd ha látok egy rendes pc-re írt DX11-es játékot, akkor lesz miről beszélni.
-
CHIPman
nagyúr
Továbbra sem értek veled egyet, mert 90%-ig biztis vagyok benne, hogy nem lehet megjósolni a jövőbeli játékok teljesítményigényét. Jelenleg egy két éves HD4830-am van, 575MHz-es GPU alapórajellel. Alapfeszen megy 700MHz-et jó időben(ez ~22% OC), és amíg sok játék 20FPS alatt produkál 575-ön, addig 700-on jóval simábban futnak. És ezt sem mondta volna meg senki két éve.
-
CHIPman
nagyúr
Szeretném, ha meghatároznád a mondatod igeidejét. Ha megvan, akkor rájössz, hogy miért kérdeztem. Alatta Phenom2 X4 vagy Sandy i3 lesz minimum, tehát a kihalycsaje feeling meglesz mindenképp. A felbontásom jelenleg 1280x1024, de még egyszer hangsúlyozom, hogy nem három hónapra veszem.
-
Alister71
nagyúr
Mert kiszámolta, hogy 1000MHz-es gpu kell ahhoz, hogy a 2 éves garancia idő lejárta előtt 1 hónappal besz@rjon a vga, visszaviszi és az új árán kap helyette majd egy újat, mert addigra a 6850-es már nem lesz forgalomban. Így gyakorlatilag 2 évente új vga-d van, és szinte semmibe sem kerül.
-
LEON-T
aktív tag
TRixxx 3.0.5 beta ha ez a problemad. ha mas akkor bocsi
-
miresz
veterán
Júniusban érkeznek ........ Én eddig azért várok!
Nem igazán lett akkora durranás az a Sandy..... Bár én is gondolkodtam rajt.
-
Milka 78
nagyúr
Én is mivel mindkettővel rendelkezem(sajnos az X6 csak teszt példány,de lehet marad).
Alap óra jelen nem sok vizet zavar,de mint fentebb említettem több a tartalék benne mint az X4-ben(X6 fórum és rendre 4-4.2ghz-kbe fogsz botlani).Black Ops2-Dragon Age 2-TDU2-Batman,3 Tré 2011
stbstb...Ezen játékok alatt az X6-gyorsabb mint az X4 azonos óra jelen és az új játékokban már alapból benne van az optimalizáció 6 magos procikra(régebbiekre patch mint fent említettem).Nem a 2010 nyarán született tesztekre kell hagyatkozni,(amik bekapcsolt TC vel mentek ami finoman szólva is kiforratlan) és a régi játékokra mert akkor merőben más világ volt.Akkor volt olyan szitu ahol lassabb volt az X4-nél,de azóta sok víz lefolyt a Dunán.Persze itt nem úgy kell érteni,hogy +2mag=+50%,de azért érezhető és főként egyre jobban támogatott.Van egy hasonló sztori az 2 vs. 4 magnál,ha jól emlékszem.Mást sem halottam,hogy minek a 4 mag...azért eljutottunk odáig,hogy de jó is ha van.Ezzel is el fogunk
-
Milka 78
nagyúr
Azért ez teljesen nem igaz.A proci jobban megy mint egy X4-es,magasabb órajeleket képes elviselni,magasabb NB-vel is életképes és már most is van olyan játék(ok) ami profitál a +2 magból,nagyon sok patch készült ez ügyben,szóval odaveri az X4-et...csak felesleges egy szimpla 6850-6870-es mellé.Nekem már több értelme lenne
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Goddess of Victory:Nikke
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Elkészült a Mafia: The Old Country
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NBA és kosárlabda topic
- Formula-1
- BestBuy topik
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest