- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- iPhone topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
Új hozzászólás Aktív témák
-
lala42
őstag
Látod, ezt nem is néztem
Bocsi, de akkor tárgytalan a hsz.-em. Azzal kapcsoltam össze, hogy régebben gondok akadtak ilyen esetekben. Minden ment, de nem volt kép.Akkor passz
De a lap is ludas lehet a dologbanA kisebbik konfigomban mint írtam Shappire 3650 PciE
megy és semmi gond nincs vele. Begy a COD4, Bf 2, Bf 2142, FarCry 2 Airborne ( a MoH) igaz Giga P35-ös a lap. Akkor tanácstalan vok, mert a táp valami nanom 400, v. 450 W-os. Szó szerint nanom, mert semmi nincs rajta, csak a madein TaiwanLehet ez a márkája
-
adamka16
őstag
De melyik másik verzióra gondolsz? mert nekem már fogalmam sincs róla, h melyik lenne jó.
amúgy az a gond vele, hogy egy adott memóriacímre hivatkozik talán erre (0x000000) de valami hasonló és egyszerűen nem indul el. valamint rengeteg játék sem indul el. mirrors edge, undercover, meg tesóm is próbált egy csomó játékot. a minimum megvan de mégse indul el. A program hibát észlelt és ezért leállt. már rengetegszer kaptuk ezt a hibaüzenetet és ebből godolom, hogy a catalystal lenne a probléma. -
-
TianO
csendes tag
PAtrOn:
Sapphire HD3650. Ilyenem van
http://www.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=262&grp=2Egy kérdés: letöltöttem az ATI-tól a catalyst-ot, de telepítéskor kiírta, hogy ez nem ATI kártya. Aztán leszedtem a Sapphire oldaláról az Agpfix...kezdetű drivert, azzal ment. Ez mi most? Nem néztem még utána, gondolom gyorsabban megválaszoljátok, akik már használjátok egy ideje a 3650-est.
Amúgy halk kis kártya, de azért ráműtök egy accelero-t. Érdekes módon a rendermonkey fúj rá...ennek is utána kell járnom. Előtte 9600-os Ati-m volt, azzal legalább az jó volt.
-
TianO
csendes tag
Nekem kis matrica van a hátulján, hogy AGP version, HDMI not supported...lefényképezem majd. Nem értem mitől nem supoprtálná, nekem ez nem technikai korlátnak tűnik. Néztem is egyet amikor megláttam, erről nem szóltak sehol! Vagy csak nem adtak csatlakozót azért írták rá
Miért lenne korlát az AGP?
-
Baryka007
addikt
Igen azt tudtam hogy 64 megas csak aztnem hogy mien
amúgy igen hasonlít a 9250 esem a 9200 rabár elég szar mind2 XD
( lehet hogy már múzeum is adna érte pénzt megkérdem őket hátha többet adnak érte mint az informatikusok XD )
amúgy 5 éve vettük azt a karit mikor a gépet is megvettük de holnap cserléem le a gépemetbár szarul jártam
hozzáfogok a story hoz nemmuszáj végig olvasni
ugye megrendeltem az Ati Radeon HD3650 et AGP most apám úgy döntött vesz egy újj gépet jóó de az 100% PCIe lesz mertmá nemhiszem hogy gyártanak AGP-s alaplapot, szar most egy Videó karival szegényebb vok :S
-
infectedmann
őstag
-
Janiahegyrol
csendes tag
Üdv!
Most így reggel friss fejjel végig csináltam a fentebb említett dolgokat. Letöltöttem a takarító programot, letakarítottam mindenféle driver file-t. Utána akartam volt telepíteni a leírásban szereplő 8-12xp32_dd_ccc_wdm_enu_72271 fájlt. Telepítés és aszongya telepítő, hogy nincs olyan chip, meg hardver stb, amivel ő működni bírna.
Kerestem egy másik hotfix. aminek a vége 72281 tehát valszeg újabb. Az hajlandó volt települni. Gép ujraindul, 640x480 8bpp 60Hz.
Átállítom normális felbontás, NFS UC indít, autó, brumm, brumm, brúúúúúúúú....megfagyott!
Hol is kell kutatni azután a valami után? C:\Ati...
-
TaliGa
aktív tag
a legfrisebb hotfix /asszem 8.12/ van fent... asus fórumán láttam, hogy néhány emberke is hasonló gonddal küzd, igaz normális megoldást még nem találtam... holnap megyek megnézni a gépet, eddigi tippjeim:
- PCI eszköz ki, egy SBlive van az ötös slotban, illetve HDMI Audiot letiltani az Eszközkezelőben, utóbbi úgyse lesz használva
- Egy érdekes meglátás szerint az AH3650 heatpipe passzív hűtésénél is lehet gond, és bármilyen 3D alkalmazás indításánál ezért szabályoz le a kártya - ennek némileg ellentmond a Chieftec ház oldallapján a 12cm venti, meg a hátsó plusz venti
- Drivert is cserélek, a Saphire hotfixesei frissebbek és állítólag full kompatibilisek, illetve csak driver-only installt is megpróbálok CCC meg egyéb extrák nélkülHa egyik sem jön be, akkor gari..
-
kosian24
tag
És ha kikapcsolom, attól nem lehet baja? Egyáltalán nincs húzva a kártya, de ezt nem értem miért csinálja? Nem lehet, hogy melege van? Be van zárva a gép és csak egy venti van a mi szívja ki a hőt... Tervezek még egyet, de még nem vettem másikat. Még régebben írtam arról a chipről ami k*rva forró, az a rialto amit egy kedves kolléga meg is válaszolt. Annak nics köze hozzá? Illetve nem baj amúgy, hogy az annyira meleg?
-
kosian24
tag
Jaja partition magic-et használok. Fateromnál ezt a múltkor megcsináltam, mert túl kicsi volt a c-je és nála megcsinálta gond nélkül. Nálam mikor újraindírás után elkezdené a műveletet, kiírja, hogy túl sok hiba és leáll, de nem csinált semmit. De ha leformázom a c-t, akkor ugye nincs windows ergo nem megy a partition magic sem...
-
kosian24
tag
Na enek örülök, hogy letesztelted előttem
Már én is letöltöttem, de még nem mertem nekiugrani a telepítésnek. De ezek után ma délután sztem rászánom magam. Elvileg ha ez a kártya tudja a dx10-et, akkor bírnia is kéne. Vagy nem? És ha ehhez vista kell, akkor kap vistát. Délután megcsinálom. Annyi kérdésem lenne, hogy mekkor partíciót érdemes csinálni neki?
Szóval ezek szerint nem mennek rosszabbul a játékok, mint xp alatt? Mikkel tesztelted? Én manapság a Crysis-el és a Tomb Raider Underworld-el játszom. Crysis 1024x768, 4x élsmítás, minden medium tökéletesen megy. Underworld 1024x768 minden FULL. Ezeken nem kell majd butítani vista alatt?
-
kosian24
tag
-
-
-
DeXoSZ
csendes tag
Ja igen, 3dmarkok-hoz is kell egy hotfix, különben nem ismerik fel a HD szériás kártyákat
: [link]
Tuninghoz speciel a CCC-ben található ATI Overdrive-ot használtam, az ott beállított értékeket ténylegesen használja a kártya terhelés alatt, bár nem tudom, hogy AGP-s rendszereknél is elérhető-e ez a feature.
-
DeXoSZ
csendes tag
Órajelek üresjáratban a powerplay képesség miatt vannak levéve ilyen alacsonyra( fogyasztás minimalizálás), 3D alkamazások alatt természetesen vált a GPU/MEM a beállított értékekre. Ezt meg tudod nézni pl. egy rivatuneres órajel grafikonon, vagy a CCC-ben, ha elérhető az Overdrive, úgy hogy futtatsz közben ablakban valami 3d-s progit ( pl. RTHDRIBL).
Amúgy meg futtass egy 3dMark05-öt, ha 6-7ezer pont körül ad alapbeállításokon, akkor minden OK. -
DeXoSZ
csendes tag
Ez( utolsó post) alapján szerintem meg lehet próbálkozni egy friss windows-zal, hátha úgy elfogadja a kártyát. Amúgy meg BIOS frissítés, ha van új, meg egy CMOS clear.
BalageX: az biztos, hogy a 9200-asnál még ezzel a procival is nagyon sokkal gyorsabb lenne. Kérdés, hogy neked megér-e 11K-t egy új 754-es lap. A helyedben inkább vmi modernebbet néznék, cserélve procit és memót is. Vagy kb. 5K ráfizetésével lecserélheted a kártyát egy AGP-s 3650-re.
-
DeXoSZ
csendes tag
Csak az AGP Hotfix csomagot kell telepíteni, az tartalmazza a drivereket és a CCC-t is. Ha azzal nem megy, akkor esetleg próbáld meg a powercolor féle driverrel: http://www.powercolor.com/Global/support_driver.asp?CategoryID=1&SeriesID=2&ModelID=543
Néha előfordul az is, h az alaplappal akad össze, de az a ritkábbik eset. Egy ismerősnek szintén Asrock lap + P4 presc kombóval megy egy agp hd 2600.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest