- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- One mobilszolgáltatások
- Poco F7 Pro VAGY Nothing 3a Pro ?
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Fotók, videók mobillal
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
Új hozzászólás Aktív témák
-
lala42
őstag
Látod, ezt nem is néztem
Bocsi, de akkor tárgytalan a hsz.-em. Azzal kapcsoltam össze, hogy régebben gondok akadtak ilyen esetekben. Minden ment, de nem volt kép.Akkor passz
De a lap is ludas lehet a dologbanA kisebbik konfigomban mint írtam Shappire 3650 PciE
megy és semmi gond nincs vele. Begy a COD4, Bf 2, Bf 2142, FarCry 2 Airborne ( a MoH) igaz Giga P35-ös a lap. Akkor tanácstalan vok, mert a táp valami nanom 400, v. 450 W-os. Szó szerint nanom, mert semmi nincs rajta, csak a madein TaiwanLehet ez a márkája
-
lala42
őstag
válasz
dávid attila #1008 üzenetére
Hali!
A fent leyrtak alapján talán az alaplapod nem tudja koszolgálni a videókarit. Mégpedig, utánanéztem és az alaplapod AGP sinje valszeg AGP1.0-ás. 1,5 V-os. A videókarid, pedig több áramot követel.
Lásd a lapodat[link]
és a videokarit.[link]
Nem mondom,hogy ez 100 %-os megállapítás, de nagy a valószinűsége. Ki kellene próbálni a kártyát egy másik AGP-s lapban. Pl. ABIT, ASUS. Bármelyik boltban szivesen megteszik, és ha ott működik, akkor valszeg a lap a ludas.De mondom, hogy ez az én véleményem.
Nekem is az egyik gépben 3650-es Pci-s kari van. semmi gond vele.Konfigom az adatlapomon.Minden esetre 1 próbát megér ez a bolti dolog. Azonkívűl annó voltak ilyen gondok az AGP sinek körül, hogy nem szerettek minden karit, éppen az 1.5 V-os határ miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL T40 EMC Szerver
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest