- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Légies iPhone halvány színei
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Baryka007
addikt
Tudom, nemide kéne írnom mert HD4850-em van de, úgytűnik hogy apámnak kéne egy ati radeon hd3650 teljesen mind1 hogy mien gyártó stb.... a lényeg azlenne meg egyben a kérdésem is hogy milyen tv kimenetei vannak milyen tv-kel lehetne egybekötni? ezt a videó kártyát? ( HD3650 ) ?
a választ előre is köszönöm -
Baryka007
addikt
Tudom, nemide kéne írnom a HD4850 esem miatt de tévedte, úgytűnik hogy apámnak kéne egy ati radeon hd3650 teljesen mind1 hogy mien gyártó stb.... a lényeg azlenne meg egyben a kérdésem is hogy milyen tv kimenetei vannak milyen tv-kel lehetne egybekötni?
a választ előre is köszönöm
-
Baryka007
addikt
Sziasztok megint feltenném a kérdést
Miért ilyen rossz minőségű a kép a underground 2 ben meg minden más játéknál
haveromnak a videó kariján
Ezelőtt valami Geforce volt neki most egy HD2400 Pro 512mb
itt egy kép
azthiszem lehet látni mi a probléma
-
Baryka007
addikt
valaki tudna akkor segíteni nekem a fenti hsz -hez?
Kérlek titeket fontos lenne...
amúgy lehetetlen hogy a sokkal erősebb konfigokat is megakassza ez a játék asszem
1.2 es celeron proci elég neki
nekem most ezvan
HD4850 1GB
3GB RAM 1066
2.20 Ghz Dual Core CPU Húzva 2.65 reés még az undercovert is fullon nyomom az underground2 őt meg úgy mintha super marióznék szóval nemhiszem hogy ez megakassza az erősebb konfigokat is
-
Baryka007
addikt
http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/mta/uploads/Bemsolt_adat_f8bf.jpg
-
Baryka007
addikt
de ez minden játéknál ígyvan nemcsa az underground2 nél adok egy linket mien a kép rajta
http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/mta/uploads/Bemsolt_adat_0545.jpg
-
Baryka007
addikt
sziasztok, haveromnak van egy HD2400 Pro ja 512 mb és NFS Underground 2 nél olvashatatlanok a betűk a textúra színe változik, ezelőtt egy Geforce volt neki de letiltotta a drivert és rendesen felrakta a HD2400 Pro-t de vmiért nemmegy neki rendesen, amúgy más játékok sem...
amúgy AGP-S
2.4 celeron és 1gb ram ezvan a gépébelégyszíves segítsetek előre is köszi
-
Baryka007
addikt
Nekem egy ilyen gépem van
E2200 2.20 Ghz CPU Dual Core
3Gb ram DDR2 800
Ati Radeon HD4850 1GBés egy Asus P5KPL-CM es lap ennek megtudom mondani a pontját de csak viszonyítás képpen lehet csak megállapítani hogy a kollégája gépe jó pontokat kapott a következő üzenetben leírom csakmég feltelepítem
-
Baryka007
addikt
Ugyan ez volt a gond a 9250 128 MB os karimmal ugyan most HD4850 1Gb os karim van de elmondom nálam mivolt a gond ( éncsak erre tok válaszolni sajnos össze vissza rajzolta a képernyőt) túl forrósodott a hűtő meg elment nyaralni) de azért elmondom a véleményem mit tehetnél
de nemgarantálom hogy befog jönni
mondjuk nem igazán tudom hogy ehhez mit mondjak :S mert ez nekem magas
1 vagy selejtes a kari
2 nem kompatibilis valamiddelde tuti nem ezlesz a baj :S
bocsi azért még gondolkozom rajta :S
-
Baryka007
addikt
Köszi patron a tippet ;)))) ma vettem meg a 2gb ramot ISMERŐSTŐL ugyan attól az infromatikustól aki a winchestert ajánlotta képzel ugye ismerem haverságba vagyunk kapaszkodj meg DDR 800 MHZ 2GB ram 4400 Forint ért oda adta KINGMAX és nem volt használt !!! most non örülök
link -
Baryka007
addikt
válasz
hd3650-65Hz #887 üzenetére
nem a monitor nembírja azt a HZ-t amit te szeretnél?
-
Baryka007
addikt
nekem 120-140 Fps el megy a COD 4
-
Baryka007
addikt
válasz
RockHaRD #881 üzenetére
ha sima akkor 100% hogy nemtudja kihasználni teljesen :S de szerintem egy olyan 75% ig kihasználja ajánlom a haverodnak az E2200 as intel seriat 14 ezer forint ( 2.20 ghz Dual Core Proci) nekem is ilyen van de most akarok egy E8400 ( 3.00 Ghz Dual core ) mert a HD4850 ESEMET nemtudja kihajtani a 2.20 GHZ x2
-
Baryka007
addikt
válasz
RockHaRD #877 üzenetére
Ja és még valami ajánlom a Gainward hűtőt mert halk és jó hűtése van!!! ha vesztek rá hűtőt ( lehet gyárisval is nyomni én pl a HD4850 esemet gyári hűtővel nyomom ésmég huzatva is van de crysis után is csak 45-50° os ) csak nekem nem 3650 esem van ezért nemtudom de az információk szerint elég lesz a gépe a haverodnak a vidi karihoz
-
Baryka007
addikt
A HD3650 Nek elég a 2.00 Ghz Dual Core proci ( *SZERINTEM*) a ram az bőven elég szerintem remek döntés lenne mivel erősebb is a 6600 Gt nél ;) még AGP Foglalatba is
-
Baryka007
addikt
de ebben az infromatikusban csak az a gond hogy régóta ismerem és apám egy osztályba járt vele na, mind1 köszi a segitséget
az infos meg menjen a winchesterevel oda ahova akar XD
am köszi -
Baryka007
addikt
Köszi szépen
patron
bezzeg az informatikus itt dumál nekem a sata winchesterről 250 gb osról tessék venni utána jöheteke vissza ramot is venni -.-"
köszi kb 10 ezer ft- spóroltam
kikéne baszni az oan informatikusokat néztem egy windows feladatkezelőt miközben ment a crysis és a ramomat 100% ban használta plusz a winchestert is meg a 2.20 ghz- es cpu is fullon pörgött
-
Baryka007
addikt
hello, tudom már nem ide kéne írnom mert HD4850 esem van de itt legalább válaszolnak -.-"
Szóval az lenne a kérdésem hogy mikor elindítom a Crysis Warheadet akkor csa minimum grafon tok vele játsani mikor a very high is tudnia kéne? miért van eznekem van egy ötletem a régi gépembe egy 7 éves 80 gb os winnyo volt és az meghagytam az adatok miatt lehetséges hogy a winnyo lassú?
mert a systemrequirementslab.com on azt írja hogy az én gépem Fast ehhez a játékhoz de mégis csa minimumon tom játszani élsimítás nélkül :@ pls segitsetek
várom a választ patron
XD
-
Baryka007
addikt
sajnos csa 1gb ramot kaptam nem 4 et :S
-
Baryka007
addikt
350w os tápom elfüstölt nembírta a HD4850 1gb-os karimat XD
most van egy 400 as de a monitor nem a tápba van kötve hanem konektorba és simán megy de van egykis gondom vele NAGYON HANGOS
ezellen lehet vmit csinálni? ha durvább pc-t indítok akkormeg mégjobban Fúj a venti
élvezhetetlen a játék :Sja a vidi kari hangos
-
Baryka007
addikt
én a prociml dumálok azvolt 100 FPS en
nem a vidi kari
-
Baryka007
addikt
Má megvan, és kivagyok akadva XD mikor elindítom a Crysis-t a VPURecover -nek vissza kell vennie a GPU ból meg a MEM ból mert ami van ebben a videó kártyában sok a Crysisnak fullon 100 FPS
néha lemegy 60 ra azt kész
Felsorolom mivan a gépemben
4gb Ram DDR2
FSB 1600 Mhz
4 Gb Ram
Ati Radeon HD4850 1GB PCIe express x16
Dual Core 2.20 Ghz
Lap Asus P5KPL-CM(EZ A GÉP EGY VADÁLLAT XD)
-
Baryka007
addikt
HÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ ÁLLAT NEKEM VAN A LEGJOBB FATHEROM xd
úgyvolt hogy ma jön meg a Videó kari erre apám szól rakjam össze a gépemetbemegyünk ÚJ ALAPLA MINDEN ÉS ATI RADEON HD4850 ET KAPTAM 1GB-SEEEET
ÚJ ALAPLAPOT KAPTAM MEG MINDEN XDD
-
Baryka007
addikt
Igen azt tudtam hogy 64 megas csak aztnem hogy mien
amúgy igen hasonlít a 9250 esem a 9200 rabár elég szar mind2 XD
( lehet hogy már múzeum is adna érte pénzt megkérdem őket hátha többet adnak érte mint az informatikusok XD )
amúgy 5 éve vettük azt a karit mikor a gépet is megvettük de holnap cserléem le a gépemetbár szarul jártam
hozzáfogok a story hoz nemmuszáj végig olvasni
ugye megrendeltem az Ati Radeon HD3650 et AGP most apám úgy döntött vesz egy újj gépet jóó de az 100% PCIe lesz mertmá nemhiszem hogy gyártanak AGP-s alaplapot, szar most egy Videó karival szegényebb vok :S
-
Baryka007
addikt
Bocs hogy ennyit írogatok egymás után de vki megtudná mondani kép alapján hogy az mien videó kari xd? ? ? me nekem ajándékba adtak a gépemhez régen egy Videó kari-t ésmég pici voltam nemjegyeztem meg mien és fogalmam sincs mien csak azt tom róla hogy 64 mb-os xD és elszeretném adni xD bár egyszer elfüstölt pedig soha nemhajtottam csak 7-8 órákat játszottam előtte durva pc game ekkel
a minőségért elnézést kérek csa ellopták a Sony Ericsson K770-imet nemtok mivel fényképezni fényképező gép a nővéremnek van de eldugja előlem xD nemtom holvanTom hogy hülye kérdés nem is várom biztosra a választ márha lesz de az emberekben szinte mindenkibe bennvan a kíváncsiság nemigaz?
http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/mta/uploads/hjhj.jpg <<<<a KÉP
-
Baryka007
addikt
Nekem fél napig tölti a weblapot szerkesztés alatt áll vagy sok file van a weblapon? a netem nem assú !!!
-
Baryka007
addikt
Eezt én is megnézem
a www.ati.com on még aztsem találtam meg hogy holvannak a kártya infói xd
-
Baryka007
addikt
Nalátod, hamég van vmi gondod vele csa szólj én 0-24 ig 30 percenként figyelem a fórumot
-
Baryka007
addikt
válasz
Janiahegyrol #775 üzenetére
Tedd ezt, de a gyári catalystot nem ajánlom inkább a legúljabbat mert nekem a gyári catalysttól lement 2-4 bitbe a win em és a catalydstsem indult el edha 8.12 es van neked gyárilag azt felrakhatod
amúgy lehet hogy a HDC Audió szól közbe ahogy patron is mondta Próbáld meg letiltani a HDC Audiót Vezérlőpult>Rendszer>Eszközkezelő
-
Baryka007
addikt
válasz
Janiahegyrol #773 üzenetére
Nemlehet hogy teneked másik program kell mertha jól értelmeztem amit mondtál csak akkor indult el 8bbp -ben mikor feltelpítetted neki ezt 8-12xp32_dd_ccc_wdm_enu_72271
szerintem leglábbis lehetséges hogy ez nemkompatibilis a gépedhez ha kompatibilis fogalmam nincs mi lehet a gond
-
Baryka007
addikt
válasz
Janiahegyrol #769 üzenetére
Ha volt előzőleg egy másik kártyád és nemtetted a kártya csere óta újra a windows-t akkor lehet hogy az előző kártyának a Driveréből maradtak kis filek akkor is ha rendessen uninstalláltad erre ajánlom ezt a programot töröld le a HD3650 Driverét is meg az előzőt is ha talál még abból fileokat aztán telepisd vissza a HD3650-et itt a
linkMégvalami ha ez nemjön be kérdezd meg Patront !!! nemkell privizni itt is megkérdezheted tőle szinte minden nap fentvan !!!
-
Baryka007
addikt
Ferr vagyis Mach a Batch Program írást se tanítják általánosba de én megtanultam !!! ezt te is tod
Tehát tapasztald ki pl először a nevekkel ismerkedj mit jelent a GPU stb... érted? aztánmeg értsd meg énsem értem mégcsa a jelentésüket tudom a dolgoknak meghogy mit csinálnak... de szerintem patron is így kezdte !!! attól függetlenül elismerésem neki hogy eddig eljutott -
Baryka007
addikt
Ki is rakom a falra
eladni nem érdemes szerintem nemsok haszon lenne belőle :S
Amúgy szerintem nemlesz a HD (chippel probléma) mivel a családban4 tv van éscsak az egyik HD de az a szüleimé azt enyém meg egy régi képcsövesnemhinném hogy az HD
Még1 x köszi
-
Baryka007
addikt
Köszi !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ez bejött még1x Köszi ez most tényleg királyság MEEGY rendes 32 Bitben a Pro Street meg az ijesmik meg 128 Bitben
MÉG 1x köszi
-
Baryka007
addikt
Azért szenvedek avval a régi szarral mert idegesít hogy nemtom feltenni a Catalystot :S
és az a bajom vele hogy mikor feltelepítem kéri az újraindítást, akkor újra indítom a gépemet és 2 bitbe indul el az oprendszer és max 4 re tudom állítani a Catalystot meg megsem nyitja :SAmúgy Counter Strike 1.6 ban van 100 Fps-em a menüben amiben csak egy háttérkép van xDD csak jólnéz ki a 9250 nél a 100 fps
deha a kártya GPU ja meg a MEM je 750 1ghz a lapom meg 533 az nemis érdekli a kártyát az ugyan úgy fut 725 ön mikor a lapom épphogycsa a felét tudja?
-
Baryka007
addikt
Még egy utolsó kérdésem lenne azért, mert agyilag kevés vagyok ehhez még !!!
mikor telepítem a 9250 hez a Catalyst-ot amit gyárilag adtak hozzá!!! tehát megfelelő verzió
mikor felrakom resettelem a windows-t és 2-4 bites lesz a képernyő feljebb nem is tudom rakni a catalyst ot meg nemnyitja meg mitől van ez? azér tkompatibilis a windows xp sp3 al nem? -
Baryka007
addikt
Ferrari=Mach5 (ismerem !!!)
Hát ferr nemsok esélyed van avval a 10 essel deha azegész gépedet el akarod adni akkor kapsz érte 20 at szerintempl:Gépház CD ÍRÓK olvasók Winchester Hűtők Tápegység STB....
amúgy megjött az ati radeon hd3650 -esem 1gb és énmeg hülyeségből amit már bánok
az ATT-vel felnyomtam az asusa a9250 esemnek a GPU ját meg MEM jét is mindegyiket maxra összement a kép pixelhibák voltak stb... gyorsan reset gomb nincs kép!!! veszek új hütőt erre aszondják, arra már nem érdemes hűtőt rakni magát a hűtőt kell lecserléni lecserlétem ésmost megy megint a videó karimde elég nagy hülyeség volt mondjuk a hd 3650 eset nemfogom feljebb nyomni mert az alaplapom 533 MHz-t tud a 3650 meg alapból 750 800 on rostokoll !!!
-
Baryka007
addikt
Köszi Nekem egy Samotron 76 df em van és tényleg 1024x 768 az ideális neki paraszt módon a padláson megkerestem a dobozát és rávolt írva xd de azért köszi
-
Baryka007
addikt
Köszi Nekem egy Samotron 76 df en van és tényleg 1024x 768 az ideális neki paraszt módon a padláson megkerestem a dobozát és rávolt írva xd de azért köszi
-
Baryka007
addikt
Hát igen, az a két év nemcsak a mem sávszélességet javítja hanem sok más nagyon apró dolgokat gyorsítókat stb... engem márcsak az zavar hogy mikor a monitort felrakom 1280x 1024 re akkor elkezd sípolni mikor lejebb veszem a hertzet akkormeg visszavesz a grafikából most ez a monitor hibája vagy, vmien progi közbejátszik?
Nekem az a tippem hogy a monitor nembírja a magas felbontást :S lehetséges? ( csak a video karinak ne legyen baja
-
Baryka007
addikt
Köszi, hát tudom hogy hülye kérdés volt demostmár tudom mi a különbség köztük
Még mellékelten:
meg van az az Ati Radeon HD 4870 X2 az rohadt jó Kari 256 BITES csak nagyon drága szerintem azmost a világ legjobb karija
-
Baryka007
addikt
Szerintem nem kompatibilis a kártya az SP2 XP re
-
Baryka007
addikt
Hello mindenkinek, elolvastam mindent eddig a fúrumban hát elég érdekes dolgok történnek itt, elég sokmindent megértettem amit eddig nem de nem ezen van a lényeg, hanem egy kérdésem lenne hozzátok megéri -e az Asus A9250 et lecserélni egy Ati Radeon HD 3650 1gb-ra elég olcsón találtam csak aza baj hogy AGP-s a gépem a PCI nemmegy bele pedig az olcsóbb lett volna az biztos hogy jobb a hd 3650 éncsak arra vagyok kíváncsi hogy részletesen mi a különbség köztük ! ! !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest