- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TaliGa
aktív tag
a legfrisebb hotfix /asszem 8.12/ van fent... asus fórumán láttam, hogy néhány emberke is hasonló gonddal küzd, igaz normális megoldást még nem találtam... holnap megyek megnézni a gépet, eddigi tippjeim:
- PCI eszköz ki, egy SBlive van az ötös slotban, illetve HDMI Audiot letiltani az Eszközkezelőben, utóbbi úgyse lesz használva
- Egy érdekes meglátás szerint az AH3650 heatpipe passzív hűtésénél is lehet gond, és bármilyen 3D alkalmazás indításánál ezért szabályoz le a kártya - ennek némileg ellentmond a Chieftec ház oldallapján a 12cm venti, meg a hátsó plusz venti
- Drivert is cserélek, a Saphire hotfixesei frissebbek és állítólag full kompatibilisek, illetve csak driver-only installt is megpróbálok CCC meg egyéb extrák nélkülHa egyik sem jön be, akkor gari..
-
TaliGa
aktív tag
Sziasztok
Kényszermegoldásból kellett rokon gépébe egy ASUS 3650 SILENT kártyát vennem, amivel most szép nagyokat szívok. A konfig MSI K8N NEO Plat lap, A64 3000 proc, meg 2*512MB RAM, és eddig egy sima nv 6800 volt benne, de sajnos megdöglendett... Újratelepítettem a rendszert /Winxp SP2/, kezdtem a gyári driverrel - na az szép piros árnyékokat tett az üdvözlőképernyőn, és az ablakok tetején a szöveg mögé, játékokban meg egyszerűen lassabb mint a 6800! Létezik ez, mármint hogy a rákba lehet lassabb a 3650 mint a 6800??? Lecseréltem hotfix driverre, piros árnyékok eltűntek, viszont még mindig dettora tetű, Day of Defeat 800*600-ban mediumon szaggat... Tipp?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest