- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kosian24
tag
Bocsi, kicsit többet olvastam és megtaláltam az írásodat...
-
kosian24
tag
És ha kikapcsolom, attól nem lehet baja? Egyáltalán nincs húzva a kártya, de ezt nem értem miért csinálja? Nem lehet, hogy melege van? Be van zárva a gép és csak egy venti van a mi szívja ki a hőt... Tervezek még egyet, de még nem vettem másikat. Még régebben írtam arról a chipről ami k*rva forró, az a rialto amit egy kedves kolléga meg is válaszolt. Annak nics köze hozzá? Illetve nem baj amúgy, hogy az annyira meleg?
-
kosian24
tag
Mitől lehet ez szerintetek? [link] Mostanában van, hogy játék közben bedobja ezt az ablakot. Egyszercsak megáll minden, pillanatra kilép, meglátom, hogy ott ez az ablak, de egyből visszaugrik a játékba és minden megy tovább, mintha misem történt volna. Mikor kilépek a játékból, akkor pedig az asztali felbontás és színmélység is lejjebb megy és vissza kell állítani. Valami ötlet?
-
kosian24
tag
Mivel a directx10-hez vista kell, ahhoz meg leglább még egy giga memória, így azt mindenképp vegyél, ha ebben gondolkozol. Én próbáltam vistával, de nem sok különbséget láttam dx10 és dx9 között. Lehet, hogy csak azért mert nem egy csúcs a gépem és nem tudom addig tornászni a grafikát, hogy ez előjöjjön, de nekem is ugyanilyen kártyám van és én meg vagyok vele elégedve. Még van egy pár vadiúj játék amit elvisz fullban, a többit meg egy erős közepesen...
-
kosian24
tag
A HD 3650 AGP-hez a 8.10-es Catalyst a legújabb? Próbáltam feltenni a 8.11-est, de azt írta, hogy nem talált kompatibilis eszközt.
-
kosian24
tag
Az a kérdés merült fel bennem, hogy tényleg tudja-e a kártya a shader model 4-et, mert néztem a www. systemrequirementslab.com-on (részletes információt kapsz arról, hogy a kiválasztott játéknak megfelel-e a géped...) teszteket és a videokártyára azt írja, hogy shader model 3. Vagy ez is egy olyan dolog lenne, mint a directx10, hogy csak vista alatt? Ja, amúgy kipróbáltam a vistát, nekem nem jött be... DX10 nem ad annyival többet nekem, hogy lecseréljem a jól bevált xp-met. Majd egyszer talán. Ja és mégvalami: mivel a kártya ugye dx10-es, ez csak a sima dx10-re értendő, vagy tudja a 10.1-et is?
-
kosian24
tag
Jaja partition magic-et használok. Fateromnál ezt a múltkor megcsináltam, mert túl kicsi volt a c-je és nála megcsinálta gond nélkül. Nálam mikor újraindírás után elkezdené a műveletet, kiírja, hogy túl sok hiba és leáll, de nem csinált semmit. De ha leformázom a c-t, akkor ugye nincs windows ergo nem megy a partition magic sem...
-
kosian24
tag
A francba! Sehogy sem tusom particionálni a vinyómat. A C-t akarom nagyobbra, úgy, hogy a D-ből veszek le és hozzáteszem a C-hez, de nem csinálja. Régebben pedig már csináltam hasonlót, de most nem megy
Akkor ez a dolog igen várat még magára...
-
kosian24
tag
Na enek örülök, hogy letesztelted előttem
Már én is letöltöttem, de még nem mertem nekiugrani a telepítésnek. De ezek után ma délután sztem rászánom magam. Elvileg ha ez a kártya tudja a dx10-et, akkor bírnia is kéne. Vagy nem? És ha ehhez vista kell, akkor kap vistát. Délután megcsinálom. Annyi kérdésem lenne, hogy mekkor partíciót érdemes csinálni neki?
Szóval ezek szerint nem mennek rosszabbul a játékok, mint xp alatt? Mikkel tesztelted? Én manapság a Crysis-el és a Tomb Raider Underworld-el játszom. Crysis 1024x768, 4x élsmítás, minden medium tökéletesen megy. Underworld 1024x768 minden FULL. Ezeken nem kell majd butítani vista alatt?
-
kosian24
tag
válasz
adorjant #695 üzenetére
Nekem tényleg inkább az lenne a legfontosabb, hogy megéri-e feltennem. Elég sok nyűggel járna, ugyanis partícióbővítés, telepítgetés, ha nem jön be akkor vissza az egész... Ha ugyanilyen jól menne minden mint most, akkor azt mondom megérné. Na de valami csak lesz, csak nehezen szánom most rá erre magam, mert van egy stabil, jól működő xp rendszerem. Most csesszem el, lehet, hogy fölöslegesen?
-
kosian24
tag
-
kosian24
tag
Mennyire muzsikál jól ez a kártya vista alatt? Úgy értem, hogy most xp alatt szépen mennek ajátékok, de dx9-el. Ha teszek fel egy vistát és dx10-ben mennek a játékok, nem fog romlani a teljesítmény? Megéri vistára váltani?
-
kosian24
tag
Mivel ez a kártya támogatja a directx 10-et, honnan lehet tudni, hogy a játék amivel játszok, melyiket használja?
-
kosian24
tag
Sziasztok!
Most vettem egy Sapphire Radeon HD 3650 AGP kártyát. Nagyon jól muzsikál eddig, de lenne egy kérdésem. Nem a hűtő felőli oldalon, hanem a másikon van egy kis négyzet alakú chip [EZ ITT]. Ez k*rva forró menet közben és a kártyának is (lehet, mert még vadiúj) olyan furcsa szaga van. Ez normális?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- OLED monitor topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest