- Google Pixel topik
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
PAtr0n
addikt
Látod, csak sikerült! ;) Kérdezz nyugodtan, próbálunk segíteni
Jó kari volt az enyém is, 9600XT után megváltás volt, de nem használtam tovább 3hónapnál, mert már tervebn volt az új rendszer. Mondjuk az igazi különbség a 3650 és a 4830 között mutatkozott meg. Kb olyan volt, mintha egy Kispolák után egy VR6-os Golf-ba ülnél (azé nem Trabant után, mert nekem az van
)
Baryka007: Ne foglalkozz a sípoló hanggal, az a ferrit tekercs, ami nagyobb frekin "zizeg" ha feljebb veszed a felbontást. Sajnos a CRT monitorok nagy része korántsem tudja azt (vagyis úgy) nyújtani, mint ami a specifikációjában szerepel. Nekem a 17"-es Samsung SyncMaster, pl. hiába tudja 1280x1024-ben a 75 Hz-t, ha összeugrik tőle a kép egy kicsit. Az ideális felbontás egy 17-es esetében 1024x768 85Hz-en. ez minden további hiba nélkül tudja.
Ja és ne parázz a hang miatt, nem lesz tőle baja a karidnak -
PAtr0n
addikt
Most jut az eszembe, akinek eladtam ő is pont ezzel a gonddal küszködött! Idézek tőle:
"Elindul valami gyötrelmesebb grafika, pár másodperc, esetleg egy-két perc és a gép lefagyott.
Most jott a AGP Fast .... stb. kapcsolgatása, BIOS állítgatás, egy két fohász, sűrűbb baz...olás. Minek vettem én ATI kártyát stb. De! Mondom hol a fenébe láttam én HDAudio Driver mappát. Keresgélés...
A hotfixes telepítőben nincs.
De valahol mégis láttam, de hol a csudába!
Aha itt van. A Catalist... telepítő kicsomagolta a C:\ATI\.... mappába.
Setup.exe katt,katt
Háttérkép ATI.... South Bridge Install valami, restart.
És lám megy mint a hurrikán, nem fagy, atomstabil!!!"Ezek szerint a HDaudio cucc igenis közbeszólhat!
Bár amíg nálam volt, nekem nem okozott gondot, de ezek szerint egy-két gépet összeakaszt. Amúgy meg az a legegyszerűbb, ha feltelepíted valamilyen úton-módon, így valószínűleg megszűnik a probléma! Ha nem tudod telepíteni, segítek, én már tudom a módját! Sok sikert!
-
PAtr0n
addikt
Márpedig ott driver probléma van. A legújabb AGP hotfix driverrel próbáltad? Mert ha azzal nem megy, próbáld meg a 8.10-es hotfix drivert megszerezni, nekem azzal ment amíg megvolt. Bár akinek eladtam annak meg a legújabbal is. Igaz az én karim Powercolor volt.
Ha nem akarja a jót, próbáld meg gariztatni, más ötletem nincs.Baryka007: Megéri e lecserélni?
Ilyen kérdést!
De segítek, hasonlítsd össze a 2 kártya adatait:Radeon 9250:
Mag órajel: 240Mhz
Memória órajel: 400Mhz
Mem interfész: 128bit
Mem sávszélesség: 6.4GB/s
Pixel futószalagok: 4
Támogatott DirectX: 8.1Radeon HD3650:
Mag órajel: 725Mhz
Memória órajel: 1000Mhz (1Ghz)
Mem interfész: 128bit
Mem sávszélesség: 16GB/s
Pixel futószalagok: 120
Támogatott DirectX: 10.1Szerinted megéri váltani? Még ha laikus is az ember, elég csak ránéznie
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Bittorrent topik
- Kompakt vízhűtés
- ASUS routerek
- Energiaital topic
- Google Pixel topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Klaus Duran: 2025 dude
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Fotó állvány eladó
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest