- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
PAtr0n
addikt
válasz
Janiahegyrol #777 üzenetére
Na látom már csak alakul a dolog. Az jó ötlet volt, hogy újraraktad a Win-t, nekem is az volt a gondom eleinte, hogy nem látott a catalyst telepítő alkalmas hardvert a gépben. Win újrarakása megoldotta. A játékok fagyása, esetleg gépújraindulás, a HDMI chip miatt van ami szintén a kártyán van, de azt alap helyzetben nem telepíti a catalyst, mert kell hozzá egy Windows frissítés, ami az SP2-es winben nincs. Alap helyzetben valami "PCI device"-nak látja az eszközkezelőben, kérdőjellel. Na ő zavar be, ő produkálja a fagyásokat. Ezt úgy tudod kiküszöbölni, hogy vagy letiltod az eszközkezelőben, vagy felinstalálod. Én az utóbbit tartom elegánsabb dolognak, amihez a következő dolgok kellenek:
1. Windows KB888111xpsp2 frissítés amit a Windows oldaláról is leszedhetsz, de az bonyolultabb. Itt egy link:
KB888111
Itt download gomb megnyomása után várni kell egy picit, míg visszaszámol, de utána csak újra rá kell kattintani és letölti.
Miután ezt feltelepítetted a "PCI device"-t az eszközkezelőben felismeri, azaz ott már HDMI audio fog szerepelni, persze még kérdőjelesen mert még a drivere nincs fent.
2. Leszeded a HDMI drivert. Linkelem a 8.12-es catalysthoz megfelelőt, tehát a telepítésének a feltétele, hogy 8.12-es cata legyen fent!:
HDMIaudio
A 3.4Megás változatot szedd le. Installáld fel, persze csak ha az előbbi frissítést feltetted!Ezután már rendesen látja majd az eszközkezelő, és ami a lényeg, hogy nem fagy többé a gép, és még használni is lehet ezt az opciót, persze csak ha erre alkalmas TV-tek is van
-
Baryka007
addikt
válasz
Janiahegyrol #775 üzenetére
Tedd ezt, de a gyári catalystot nem ajánlom inkább a legúljabbat mert nekem a gyári catalysttól lement 2-4 bitbe a win em és a catalydstsem indult el edha 8.12 es van neked gyárilag azt felrakhatod
amúgy lehet hogy a HDC Audió szól közbe ahogy patron is mondta Próbáld meg letiltani a HDC Audiót Vezérlőpult>Rendszer>Eszközkezelő
-
Baryka007
addikt
válasz
Janiahegyrol #773 üzenetére
Nemlehet hogy teneked másik program kell mertha jól értelmeztem amit mondtál csak akkor indult el 8bbp -ben mikor feltelpítetted neki ezt 8-12xp32_dd_ccc_wdm_enu_72271
szerintem leglábbis lehetséges hogy ez nemkompatibilis a gépedhez ha kompatibilis fogalmam nincs mi lehet a gond
-
PAtr0n
addikt
válasz
Janiahegyrol #771 üzenetére
Ha kicsit visszaolvasol akkor rájössz mi okozza a problémát
De segítek:
Egyik ezzel kapcsolatos hsz-em.
Ha ebből nem derül ki mi a baj akkor segítek a továbbiakban -
Baryka007
addikt
válasz
Janiahegyrol #769 üzenetére
Ha volt előzőleg egy másik kártyád és nemtetted a kártya csere óta újra a windows-t akkor lehet hogy az előző kártyának a Driveréből maradtak kis filek akkor is ha rendessen uninstalláltad erre ajánlom ezt a programot töröld le a HD3650 Driverét is meg az előzőt is ha talál még abból fileokat aztán telepisd vissza a HD3650-et itt a
linkMégvalami ha ez nemjön be kérdezd meg Patront !!! nemkell privizni itt is megkérdezheted tőle szinte minden nap fentvan !!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest