- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
adamka16
őstag
Mától elbúcsúztam a HD 3650-es agp-mtől. jövőben meg úgy néz ki az nvidia táborát gyarapítom majd 8800 GT-vel.sajna belefáradtam már az ati hülyeségébe.
-
adamka16
őstag
válasz
Black-core #1056 üzenetére
ebből azthiszem szerviz lesz...
-
adamka16
őstag
találtam egy érdekes kis progit, lehet, hogy sokan ismerik-mondjuk nem is nagyon értek hozzá. valami bios editor de a leírásában érdekes dologra bukkantam
"Fixed a startup bug causing the main window not to show up."
http://www.techpowerup.com/downloads/1356/TechPowerUp_Radeon_Bios_Editor_v1.20.html
Szerintetek???
-
adamka16
őstag
mi is ugyan így vagyunk vele. kártyának nagyon jó a teljesítménye még egy gyengébb géppel is, de sajna nem csinál hozzá az ATI normális drivert mert nem végzik el rajta az összes tesztet mint amit a normál driverrel teszik ez a WHQL teszt ha jól tudom.
Nem a kártya rossz hanem maga a támogatás a rossz.
Pedig ide is sokak írtak, hogy gond volt vele aztán jó lett. Én is próbáltam ezen megoldásokat de már kezdek beleőrülni, de nem adom fel még egyenlőre.
Még mindig ha van valaki akinek hasonló problémája van, az legyen szíves megosztani velünk mert így ez nem állapot!!!! -
adamka16
őstag
nekem is ez a problémám és nem tudok jobbat attól ami van. kipróbáltam már vagy7 drivert is de 0 javulás. viszont az érdekes, hogy mirrors edge, blacksite area 51 soha nem fagyott ki, viszont a cod4 az pár perc után megfagy és a google earth is ha directx módban indítom ,ha opengl-ben akkor meg jó.
a kártyámon van egy jumper és nemtudom mire való. powercoloron van csak ilyen vagy sapphire-n is??? -
adamka16
őstag
Én is ugyan ebben a problémában voltam, hogy csak fekete-fehér kép ment át a tv-re. aztán itt is kérdezősködtem és mondták, hogy az ATI kártyákat hamar kiszokta nyírni a TV-OUT mivel valami kóborfeszültség van rajta. az előző 9600 pro-mat is valszeg az nyírta ki.
Amúgy korrektül működik a kártya? nem szokott kifagyni játék közben? -
adamka16
őstag
Próbáld meg kicserélgetni a memória modulokat. vedd ki az összest és egyesével próbáld végig őket. kékhalál gyakran a memóriától van. nekem pl az vele a gondom, hogy csak akkor fagy ki tőle a gépem ha xp-t vagy vistát telepítek vele. máskor nem. érdemes ennyi időt szentelni rá
-
adamka16
őstag
ez szerintem erősen kártyahiba.
-
adamka16
őstag
akkor inkább gyűjtögetek xboxra. jobban járok és legalább nem lesz olyan, hogy nem indul el valami. mondjuk tervezgettük már régebben is.. szóval ez csak egy plusz indok lesz. azért még próbálkozok vele hátha...
-
adamka16
őstag
amúgy 5.10-es nForce drivert szoktam feltenni. Vaterán vettük még annó és telepítő nem volt hozzá. a lap új volt de oem. Mivel akkor újabb drivert nem tudtam szerezni sehonnan csak azt tudtam feltenni mindig.
-
adamka16
őstag
válasz
Steelmanus #1026 üzenetére
Az a gondom, hogy a Cod 4 kifagy és a cod 5 el sem indul. Valszeg a cod 5 a proci miatt nem indul el. van egy haverom neki 1,4-es duronja van, azon futtatta a cod 4-et gond nélkül X1650-en. de felrakta a cod 5-öt neki is alapból el sem indult mert kiírta, hogy a program hibát észlelt... Az a proci is ugyan azt tudja mint az enyém (SSE, 3DNow, stb). Szóval abban 100%-ig biztos vagyok h amiatt nem indul sok játék. Necrovision-nál megvan a minimumom bőven http://gepigeny.hu/games.php?id=642 és ez sem indul el. Mirrors edge-el is játszottam de ott szarakodnom kellett a crackel pedig ennek még magasabb a gépigénye, igaz most már ezzel sem tudok játszani mert nem indul el ez sem... http://gepigeny.hu/games.php?id=423
-
adamka16
őstag
És ezzel tuti, hogy jó lesz? Az SSE, SSE2, SSE3-ról tudsz valami részletesebbet mondani? vagy biztos,hogy ez a baja???
-
adamka16
őstag
Lassan fény derül mindenre.
A FarCry 2, Necrovision, COD5, NFS Undercover és a mostani újabb játékok valszeg a proci miatt nem indulnak el, és azért ír ki hibát rögtön a játék indítása után. A proci csak az SSE szabványt tudja, ezeknek a játékoknak meg SSE2, SSE3 szabvány megléte szükséges a procikban. Az intelnek gondolom még volt annyi ideje anno mikor jöttek az új pci-e alaplapok, hogy a prociba ezt még beleintegrálják. Az amd-nél nem volt rá már idő, valszeg mert régebbi processzor is a sempron 2800+. Ez van sajna. Ha netán másoknál is hasonló probléma lenne akkor az tudja h ez a difi.
Viszont hiba van még a géppel:
Cod4 közben kifagy(szokásos hang továbbmegy, majd kép megfagy, monitor kikapcsol effektus) pedig sp3, szűz xp-re felrakva, +CCC 9.2, 9.3 +HDMI Audio Driver. Ha letiltom akkor van hogy 1 perc után van hogy több óra játék után fagy csak ki. Jelenleg le van tiltva, de ha engedélyezem akkor nem indul el az XP csak csökkentett módban. Mi lehet a probléma??? jah és megkérdeztem az előző tulajt, ő 8.12-vel használta, de mikor felraktam ugyan ez volt a hiba. Vagy talán nem szereti az NF7 Abit-ot? -
adamka16
őstag
válasz
tzsolesz #1018 üzenetére
Én is ezt mondom. de már vagy 10* raktam újra a gépem. Far Cry 2-nél memória címre hivatkozik, akkor cod5+nfs uc+necrovision+mirrors edge - ezek hibát észlelnek és leállnak. pedig mirrors edge-el is játszottam anno, aztn újraraktam a rendszert és már nem volt jó. valszeg a 9.1-ről való váltás 9.2-re, de nem biztos. Amik futnak alég szépen:
Timeshift - 1280*1024 maximum grafika+4* élsimítás
COD4 - normál grafika 2* élsimítás
Brothers in arms Hells highway
most próbálom a Blacksite Area 51-et. adatlapja alapján bőven teljesíti a minimumot a gépem.
majd kiderül.. azért ha valami eszedbejut nyugodtan írd le, ne tartsd magadban -
adamka16
őstag
Már egyszerűen nemtudom mitévő legyek. felraktam egy külön partícióra egy teljesen szűz rendszert, rá SP2, SP3, alaplapi illesztők + 8.12, gyári lemezen lévő 8.501 és semmi... egy játék sem indul el. mindegyik azt írja ki, hogy a program hibát észlelt és ezért leállt...
Arra is gondoltam, hogy talán a proci kevés nekik 2800+ sempron, de akkor miért tudtam játszani más újonnan kijött játékkal? (pl mirrors edge, igaz ezzel sem kell már játszanom mert ugyan azt a tünetet produkálja már mint a többi) Szerintetek ha kevésnek találja a procit a játék akkor csinálhat ilyet? már komolyan nem tudom mit csináljak. ez egy átok ez a kártya, pedig nagyon szeretem mert nagyon jó, de hát.. működni nem akar. A másik kérdésem meg az lenne, hogy mi a feladata annak a jumpernak ami a kártyán található? sehol nem találok róla leírást..
segítsetek rajtam!!! -
adamka16
őstag
Ha felrakok egy szűz rendszert a 8.12-es hotfixel, ahhoz kellene a hozzá való HDMI audio driver vagy bele van már építve a korábbiakba? pl a 9.2-nél külön kellett leszedni egy audio drivert, de ehhez nem találok sehol sem
-
adamka16
őstag
válasz
dávid attila #1001 üzenetére
érdemes lenne kicsit összébb nyomnod a csatlakozón belül a pólusokat, mert lehet valamelyik feszt nem kapja meg és attól bolondul meg a gép. érdekes dolgokat tud művelni...
-
adamka16
őstag
válasz
dávid attila #999 üzenetére
nekem is codegen tápom van és ugyan úgy 3650 AGP-be. 1 dvd író és két vinyó van rákötve na meg egy floppy. A gép 2800+ sempron, 1GB+512MB ram. a vinyók 160+80. nemhinném a táptól lenne gubanc. viszont a tápcsatlakozók elég ramatyok, azokat érdemesebb régi tápból kivenni és átfórasztani őket. ettől is sokat makacsolhat a gép hidd el. meg érdemes kimérni is, mennyit esik a fesz indításkor.
-
adamka16
őstag
-
adamka16
őstag
De melyik másik verzióra gondolsz? mert nekem már fogalmam sincs róla, h melyik lenne jó.
amúgy az a gond vele, hogy egy adott memóriacímre hivatkozik talán erre (0x000000) de valami hasonló és egyszerűen nem indul el. valamint rengeteg játék sem indul el. mirrors edge, undercover, meg tesóm is próbált egy csomó játékot. a minimum megvan de mégse indul el. A program hibát észlelt és ezért leállt. már rengetegszer kaptuk ezt a hibaüzenetet és ebből godolom, hogy a catalystal lenne a probléma. -
-
adamka16
őstag
válasz
Mz/ts250@300 #988 üzenetére
de ez hotfix?
-
adamka16
őstag
Valakinek nincs meg véletlenül a 8.12 hotfixes catalyst? egyszerűen nem találok sehol sem normális linket.
-
adamka16
őstag
De egyszer olvastam, hogy az újabb drivert direkt a stalkerhez meg a far cry 2-höz adták ki. És egyszerűen nem tudtam felrakni. vistára még a 9.1-es sem megy fel. Szóval azt mondod a régebbi driver jobb mint az új?
-
adamka16
őstag
van egyáltalán olyan aki tudott játszani a Far Cry 2-vel AGP-s kártyával? teszem azt HD 3650-el?
-
adamka16
őstag
Új idegesítő dolog ütötte fel a fejét nálam.
Sikerült megszereznem a Far Cry 2-t és az istenért nem indítja el és azt írja ki " Hiba az alkalmazásban (0xc000001d) ...
találtam egy olyant, hogy hotfixes patchet kell leszedni hozzá, találtam is az ATI oldalán, de ugyan az jött elő mint windows reinstall előtt, hogy megfelelő eszköz nem található a telepítés folytatásához. most akkor mégis milyen drivert rakjak fel? -
adamka16
őstag
-
adamka16
őstag
akadnak még problémák...
nem tudom felrakni a HDMI chippet, mert ha felrakom a servicepackot amit korábban idelinkeltek, akkor a következő indításnál fekete képernyő fogad... DE MIÉRT ??? -
adamka16
őstag
Én is csodálkoztam rajt anno, hogy ez milyen felbontás. Az xbox 360 tud az új frissítéssel ilyen felbontást. Máshol nem találkoztam vele én sem. Pedig vagy 2 évig azon a felbontáson használtam egész eddig. majd megbarátkozok az 1280*960-al.. más választásom nem nagyon van
Van még pár problémám az új kártyámmal.
1. Sima TV kimenetre ha rákötöm a tv akkor annak a képe fekete-fehér. a régió is jól be van állítva, próbáltam már mindent a catalystban de semmi változás... valamint a színház módot se tudom beállítani, mert ha klónozom a monitor képét akkor nem vált át filmnézésénél teljes képernyőre, pl ezt a 9600-al nagyon szépen tudtam használni, aztán valamiért bedöglött a TV-OUT-ja azóta sem tudom miért... nagyon kontrasztos volt és ahol piros volt ott kirívóan világított a piros.. sztem a kártya ment kicsit tönkre, de amúgy más baja nem volt..
2. Vista alá nemtudom feltenni az istenért sem a legújabb hotfixes ati drivert. xp-re is nehezen ment csak reinstallal de végül sikeres lett, de vista alá nem. feltelepítem és az újraindításnál vagy fekete képernyő fogad a bejelentkezési ablak helyett, vagy sikerül elindítanom a rendszert és a CCC-t akarom indítani akkor azt írja ki, hogy nincs megfelelő driver telepítve.Valaki tud rá ötletet azt szívesen várom
-
adamka16
őstag
Sziasztok!
A minap szert tettem egy powercolor HD 3650 AGP-re. A driverrel voltak gondjaim, de egy winwows reinstall megoldott mindent.
most csupán annyi a bajom vele, hogy nem igazán látja a monitorom felbontásait vagy nem is meri. Egy radeon 9600 pro-t cseréltem le vele, de az tudott egy jó felbontást amit használtam 1360*1024 ami szinte tökéletes volt a monitoromhoz (syncmaster 795 mb). a kérdésem az lenne, hogy miért nem ismeri ezt a felbontást a videókártya???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest