- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 8300 mAh, maradhat?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janiahegyrol
csendes tag
válasz
Baryka007 #776 üzenetére
Valószínűleg igazatok lesz a hdc audioval kapcsolatban. Még nem tiltottam le, de viszont a hangkártyát sem telepítettem. Egy SB Audigy2 van a gépben. Tehát a kopasz win+alaplap driverek+ ATI gyári vezérlő. Egyelőre több mint egy óra kemény game után sem fagy! Alakul ez!
-
Janiahegyrol
csendes tag
válasz
Baryka007 #774 üzenetére
Hát már nem is tudom mit csináljak. Most feltettem egy windowst újra, SP2-vel. Megpróbálom feltelepíteni a kártya eredeti CD lemezéről a vezérlőket.Onnan tovább lesz érdekes a dolog. Az előző win már jól össze volt kavarva, mert a gyári CD sem települt úgy ahogy kell.
A 8-12 hotfix telepítésénél az újra indítás után 640x480 8bpp 60 Hz volt amiben először elindult a kártya viszont nem települt fel a control center. az előző winnel már gondok lehettek a sok barkácsolástól. Egy kékhalál alkalmával valami dll-t hiányolt az tény. Én vagyok az idióta mert nem írtam fel mi volt az. valami 4-es szám szerepelt benne. Most a nyers winre megpróbálom telepíteni gyári Catalist. -
Janiahegyrol
csendes tag
Üdv!
Most így reggel friss fejjel végig csináltam a fentebb említett dolgokat. Letöltöttem a takarító programot, letakarítottam mindenféle driver file-t. Utána akartam volt telepíteni a leírásban szereplő 8-12xp32_dd_ccc_wdm_enu_72271 fájlt. Telepítés és aszongya telepítő, hogy nincs olyan chip, meg hardver stb, amivel ő működni bírna.
Kerestem egy másik hotfix. aminek a vége 72281 tehát valszeg újabb. Az hajlandó volt települni. Gép ujraindul, 640x480 8bpp 60Hz.
Átállítom normális felbontás, NFS UC indít, autó, brumm, brumm, brúúúúúúúú....megfagyott!
Hol is kell kutatni azután a valami után? C:\Ati...
-
Janiahegyrol
csendes tag
válasz
Baryka007 #770 üzenetére
Vicces a dolog ez már a 3.ik újra installált win a gépen. A kártya kb 4 hónapos, kezdetben nem volt csak egy egy fagyás, aztán szépen lassan szaporodott a dolog most már kb. 2-3 perc játék után fagy. Szereztem egy másik ugyan olyan kártyát, az is ugyan ezt műveli. Beindul, játéknál lefagy, kikapcsol monitor. A gyári driver lemez telepítésénél sárga háromszögben felkiáltó jeles üzenetet küld, kb. avval a szöveggel, hogy a kártya biztonságos működése érdekében a control center bizonyos dolgokat nem engedélyez. A mégszebb: Az ati oldaláról leszedett 8-12agp-hotfix_xp32_dd_cc_72281 fájl letöltése és telepítése után a kártya 640x480 16 bit 16 színnel volt hajandó eindulni 60 Hz-s monitorfrissítéssel.
Ezek után a szomszéd gépéből kitéptük a 7600-as GeForce-t Beraktuk, detonator install. Minden megy órákon keresztül reccsenés nélül. Minden letakarít, ATI vissza install, fagyás.
Tehát kiküszöböltük, azt hogy bármi más szívasson. Meg fogom próbálni a fentebb említett dolgokat, hátha használ.
-
Janiahegyrol
csendes tag
Üdv! Nekem egy Sapphire Radeon 3650 kártyám van. Valami hasonlót művel. Az xp elindul ugyan, még mennek is az alap dolgok, MSN, böngésző, skype, stb. Azonban, ha valami komolyabb játékot indítok el, pl. Need for Speed Under Cover, akkor kék halált ha a rendszer, közli, hogy vagy a video kártya vagy a hardvere hibás és valamiyen dll fájt hiányol. Rosszabb esetben kikapcsoja a monitort, de a játék fut tovább. Az ATI honlapján e lehet tölteni egy hotfixet. Nekem az sem segített. Vista alatt kifogástalan a kártya. Lehet nálad is valami szoftver gond lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest