Új hozzászólás Aktív témák
-
PAtr0n
addikt
A PCIe-s karikkal nincs is gond, egyedül az AGP verziókat szúrták el a 3650 szériánál, csak nem merik bevallani
Szoftveresen próbálják helyrehozni, több-kevesebb sikerrel. Ezért kell többféle hotfix drivert próbálni hozzá, hátha egyik jó lesz. Nekem a 8.12 hotfix vált be.
Amúgy igazad van, voltak olyan AGP-s karik amik nem kajáltak bizonyos lapokat, a gyenge AGP sín miatt.
A régi konfigomat nekem is elvitte a ratyibb táp, nem volt gond vele. Az igaz megpróbáltatás a tápnak egy erős CPU, és erős VGA. A mostani konfigomat, már nem bírta szegény LC-power táp.dávid attila: Láma kérdés, de a tápcsatit rádugtátok a karira?
Ha nem indul el egy harmadik gépben sem (ez már bőven kizárja a driver problémát), akkor tényleg gariztatni kell! Nekem egy szutyok ASrock lapban tökéltesen ment a Powercolor HD3650, még a HDMI drivert sem kellett feltelepíteni. A vevőnek már akadtak vele gondjai, de miután feltelepítette a HDMI-t, ment mint a hurrikán, és stabil volt.
Erősen gyári hiba gyanús a karid, ha a 3.-dik gépben sem indul, vidd vissza! -
PAtr0n
addikt
"Mégpedig, utánanéztem és az alaplapod AGP sinje valszeg AGP1.0-ás. 1,5 V-os. A videókarid, pedig több áramot követel."
És ezért csinálták már ezen karikat plusz tápcsatival ellátva, ergo nem az AGP sín áramellátása lesz a gond sztem, hisz a plusz áramot rögtön a tápból nyeri
Új hozzászólás Aktív témák
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Tőzsde és gazdaság
- Gaming notebook topik
- Posta, csomagküldés
- Amazon
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- MIUI / HyperOS topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest