- Huami Amazfit Bip okosóra
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Google Pixel topik
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deeeeep
csendes tag
És valóban!
Bár én mindig magyarul játszottam.
Az egyébként a két videó kártyára való optimalizálás.
Én nem akarom elhinni hogy egy ilyen játékot ez a kártya csak így tudjon futtatni.
A cod waw is elmegy ugyanúgy mint a kettő. Egyedül a pályák közötti váltás megy nehezen de az meg tuti ram bűne.
Fene sem tudja mi lehet.
Esetleg biosban valami? Vagy driver?
Amd drivert rakott fel magának de Shappire kártya. -
kriszbon
őstag
Keresgéltem én is de akárhányas van kiírva sok oldalnál, a végén mindíg a 9.10-es vigyorog vissza. Pedig 2 napja töltöttem le ismerősnek a 9.8-as Agp drivert. Úgy látszik Amd bácsi valamit alakít hogy mindenhonnét eltűnnek a régebbi driverek!
Még jó hogy elmentettem sok régit! -
-
psyho85
aktív tag
Hali! Már elnézést, hogy HD2600pro-val a seggem alatt ide kontárkodom, de a magam részéről csendben tagadnám a kompatibilitás-gondokat, pontosabban azok nagyságrendjét. Az ATI, ha csak suttyomban is, de biztosít supportot, magyarán legfrissebb drivert AGP-s kártyákhoz is. Kicsit késve persze, de eddig megbízhatóan, jól ment vele minden: (itt)
Még a 2600pro-t is alig tudom kihajtani p4-el (Pedig 3,8Ghz-n szaladgál), nemhogy a 3650-et lehet(ne) vele. Bár egy AGP-s 3850 akkor is kell majd egyszer (akármekkora őrültség is)
A CoC5 pedig valóban hajlamos akadozásra, nálam is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest