- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- Yettel topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
PAtr0n
addikt
Szinte tök ugyanez (volt) a konfigom, és csak ajánlani tudom! A legújabb NFS ha maxon nem is, de aközeli állapotban tolható lesz vele! Nekem pl. most a Dead Space maxon fut 1024x768-ban, kb. 27fps az átlag.
Ennél a konfignál az a helyzet, hogy hiába is rakna bele az ember erősebb karit (pl. egy HD3850-et), nem sokall több fps-t hozna a kártya, a proci és az AGP sebesség miatt. Ez a 3650-es széria még pont olyan, hogy nagyjból ki lehet belőle sajtolni 80%-ot kb, ezzel a procival és az AGP-vel. PCIe fronton erősebbek, de ott ugye jobb proci is hajta őket!
Rakd bele, 10k-ért megéri! Csak ne felejtsd el az AGP hotfix drivert telepíteni hozzá, mert csak azzal működik többé-kevésbé stabilan! A többi driver nem igazán jó hozzá.
Előbb linkelték is! -
PAtr0n
addikt
Háj!
Olvasd el a 3-mal ezelőtti hsz-emet, abból kiderül megéri e
Igaz, hogy nem játékról van benne szó, de azokban is kb. akkora a különbség mint a szintetikus tesztekben. Nagyjából dupla fps mindegyikben, ráadásul shader model 3.0-ás, szóval látványban is más élmény.
Én raknék bele 3650-et a helyedben, 10k-ért megéri.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest