Aktív témák
-
Daffni2
addikt
válasz
cellpeti #44681 üzenetére
Hello,
nagyon sokalltam én is a hőmérsékletet ezért tegnap beszereztem egy Thermalright
HR-03-GT hűtőt.
Ezt a tipust fel lehet rakni fordítva is,nálam ez alapvető szempont volt mert a TV tuner kártya miatt nem lehet 2 slotos megoldású hűtő.
Tökéletes lett alap 32 C szőrösfánkkal sem megy 50 C fölé.
Fullra lehet húzni a kártyát,tökéletesen megy. -
fdisk
őstag
válasz
cellpeti #44743 üzenetére
Az attól függ.
Ha indításnál felvillan,akkor nincs baj.
De ha folyamatosan világít üzem közben,akkor vmi gebasz van.(Vki vmikor linkelte itt egyszer,h melyik led mit jelent.)ahh.meg is van:ledek jelentései
-
dangerzone
addikt
-
_Toka_
senior tag
-
LamaCube
addikt
válasz
cellpeti #44224 üzenetére
Elnézést a félrevezetésért,de tényleg nem nagyon vágom ezeket.Én mikor állítottam össze a gépem vagy 1.5 hónapot fórumoztam,hogy mi is legyen egy adott keretből és akkor ajánlották aE 5200(dualcore igazad van)) vagy E7200-es procit a 8400 helyett,de nem tudom biztosan már melyik volt.A lényeg,hogy tuningoni nem akartam 8400-as nem volt ahol vettem az alkatrészeket így 8500-as lett ( 41000Ft-ért most 53000Ft:S )
-
LamaCube
addikt
válasz
cellpeti #44219 üzenetére
Szerintem azzal az órajellel már több fps-nek kell lennie,mert alapórajelen az a proci tutira nem "hajtja" ki a vga-d.Általában E5200-as procit ajánlanak,hogy fel lehet húzni E8400 szintjére és árban sokkal olcsóbb azt hiszem 20 körül van már,de én nem nagyon értek a tuninghoz így inkább csak "találgatok".
-
LamaCube
addikt
-
_Toka_
senior tag
válasz
cellpeti #44125 üzenetére
Ha húzva van a géped - igen, miért ne lenne
-, vedd vissza alapra a cuccot, aztán próbáld meg úgy! Nagy valószínűséggel menni fog. Aztán keresd meg újra a vas végét!
Illetve már nem emlékszem... Új a VGA? Az esetben ajánlom a leírtakat. Ha régóta megy így húzva, csak drivert cseréltél, akkor storno. Ill. egy próbát tán akkor is megér... -
_Toka_
senior tag
-
danilla
őstag
válasz
cellpeti #43546 üzenetére
Katt tesztoldala : itt a segítségre kattintva, a rivatuner venti beállítását megtalálod.
-
bim
veterán
válasz
cellpeti #43546 üzenetére
ATT-ben tudsz hőfokra vezérelt ventifordulatot beállitani. Katt oldalán komoly leirás van a progi használatáról. Érdemes belemélyedni mert nem csak ezt érdemes állítgatni..
szerk: fákk.. beelőztek
-
DigitXT
félisten
válasz
cellpeti #43353 üzenetére
Ha nagyon a realitásoknál akarsz maradni, akkor jobb, ha tudod, hogy az átlagember nem vesz 60K-s VGA-t sem: a középkategória teteje 40K, de van akinek még az is sok. (Ill. az igazán átlagembernek fogalma sincs, hogy mi a különböző árkategóriákbeli különbség, és megveszi az 1GB-os 8400GT-t.
) Amúgy abba a 40K-ba a 4850 belefért anno. Viszont a konkrét esetben ha a 4870-ét 60-ért eladja, és a GTX 100-ba került, akkor tkp. csak 40-et költött rá, azt meg ugye rá szokott költeni az ember egy-két évente. Szóval megközelítés kérdése, hogy kinek mi éri meg.
-
_Toka_
senior tag
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MÁV topic
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SkyShowtime
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch
- Black Myth: Wukong
- Autós topik
- További aktív témák...
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest