- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
HSM
félisten
A hűtőcsere garivesztéssel jár, de ha tisztességesen szereled, akkor nem tudják megmondani, a gyári volt-e rajta végig...
Amiken eddig futott a Furmark gond nélkül: a saját 3870, saját 4850 gyári hűtés, saját 4850 AC S1, haver MSI 4870 OC, saját Asus X300SE passzív cooled, meló Giga passzív 2600XT (3db-on is), 2600PRO (utóbbit 115 foknál lekapcsoltam, de semmi baja nem lett, még pixelhibákat se csinált tőle), Giga x1650 passzív.
Szerintem ez egy elég meggyőző lista...
Szóval 9db-ból egyse hibásodott meg, még a 115 fokra melegedő szarhűtésü sem.(Megjegyzem, egy 4850 105 foknál kapcsolja 100%-ra a hűtését, tehát gyakorlatilag kizárt, hogy addig melegedjen....)
-
HSM
félisten
Ha a furmarktól kinyúlna a kártya, (amit kétlek), akkor az hibás volt, és majd kap másikat garanciálisan. Nálam is volt, hogy a kártya nem bírta a tuningot, artifactos lett, majd fekete kép és csak az újraindítás segített... De én még olyat nem hallottam, hogy ettől nyúlt volna ki egy tisztességesen használt kártya...
De tény, a számítógépen elindított bármely program csak saját felelősségére futhat a usernek.Ja, és jut eszembe, ennyi erővel a User saját felelősségére dugja be a gépét a konnektorba, ugyanis ha bedugja, és a gép hibás, akkor tönkremehet.
Jut eszembe, tudnál esetleg valami MEGGYŐZŐ bizonyítékot is felmutatni a veszélyes/gyilkos/rosszindulatú programokról, amikről már beszélgettünk? Ugyanis nekem van bizonyítékom, hogy egy normális 4850 minden gond nélkül futtatja a Furmarkot a végtelenségig. És neked?
-
éN79
addikt
A hiba leírása alapján akár nálad is előfordulhat ez, kvázi függetlenül attól, hogy a házventid segített-e rajta vagy sem. Azért írtam a remélhetőleg "nem" szavakat, mert ha tényleg ilyen jellegű a hiba, az számomra kártya végleges elhalálozását jelenti, aminek a te esetedben sem örülnék.
Igaz egy előző postodból úgy tűnik, garanciális a kártyád, akkor max. a cserével járó kellemetlenségeket kell elszenvedned. -
Darko
senior tag
Nekem hasonló volt, bár nekem 8.8 után kezdődtek. Illetve amikor felraktam még mellé a amdgpuclocktool-t is. Egy darabig szépen ment, majd minden fele sebességen futott, kockásodás, artifact, stb. Próbáltam sokmindent, pl. visszavettem a sebességen is de csak vista reinstall segített! Egy próbát megér.
Aktív témák
Hirdetés
- Kuponkunyeráló
- DUNE médialejátszók topicja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Gombászkönyvek egyben
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest