- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Aktív témák
-
tzsolesz
nagyúr
-
Dashes
őstag
válasz
speed3456 #22608 üzenetére
Nem értem, hogy jött össze neked a 4,8Ghz, de maradjunk a 3Ghznél, és a topik témájánál, ez nem ide tartozik.
A windows/pár program mindig így számol: aktuális fsb*maximális szorzó(11), ezért 4,2Ghz most éppen.
#22613 Akkor minek vagdalóztál értelmetlen eredményekkel?...
OFF-ot fejezzétek be, pls! -
FeRRaR1
őstag
válasz
speed3456 #22586 üzenetére
de a 4,8 at csak a 3 Tré írja sztem, mert a szorzót max nak látja, de tuti nem nyertél vele annyit mint kéne, ha 4,8 on is megy....
A 8.8 as catalyst nem hoz gyorsulást a játékokban, most hibákat javítottak, bele tették a Power Play 2 őt, meg csomó Avivos HDs meg Div X es cuccot, de akiket olvastam, nekik gyorsult is minden olyan 4-5 Fpst
De azért érdemes feltenni
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
speed3456 #14074 üzenetére
Helló. Az E4500-at mennyin megy most? Mert nekem is ilyen a prockóm. Azért vagyok rá kiváncsi hogy mennyire hajtja ki az a szegény pára a 4850-esed.
Csinálhatnál 1280-ban egy cryfos bencsmarkot, hátha összetudnám vatni a saját 2600xt-és eredményemmel. Előre is köszi... -
bbchris
senior tag
válasz
speed3456 #12491 üzenetére
Le kell tölteni hozzá az ATI hotfix-et . Amit kaptam Cd-t a 4870-hez azon is rajta van egy link ahonnan le tudod tölteni és már működik is rendesen .
Slett27 Érdemes matatni a hűtőt egyáltalán ?! Én nálam még sosem pörgött fel annyira . Idáig jól hűt még pedig meleg van itt fen a tetőtérben a gépnél . Egyértelmű jobb választás az ATI mint a GTX-260 márcsak a kép miatt is , meg ugye még hivatalosan nincs Catalyst , sztem még növelnek rajta pár százalékot .
-
bbchris
senior tag
válasz
speed3456 #11632 üzenetére
Igen már az UT3-mon túl vagyunk a Crysis -t még nem néztem . Háát nem gondoltam volna hogy ilyen jelentős az eltérés . Egy csomó effekt kimaradt az NV-nál amik az ATI-nál előjöttek . Más a napfény a fák között , tócsa a földön , lógó jégcsapok és olyan dísznövények amiket sosem láttam ezidáig . Sokkal részletesebb a szobor stb . Most már kezdem belátni hogy az NV hogy átveri az ügyfeleket az fps-el , így könnyű hogyha egy csomó effekt nincs benne a játékban .
-
Jiced
csendes tag
válasz
speed3456 #11258 üzenetére
Érdekes, bár azért ez nem annyira új, a HD3870 IceQ3 is festett.
Más:
Tudna valaki info-t adni arról, hogy mennyivel emelkedett a proci, ill. NB hőmérséklete az S1 vagy csilla felrakása után?
Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- E-roller topik
- Xbox Series X|S
- Elkaszálja az autóipart célzó üzletágát az Intel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged