- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
Májsztró
addikt
-
rup1u5
nagyúr
válasz
X Factor #45056 üzenetére
Szerintem max 800/2400 ami elérhető.
Itt egy jó teszt! -
foreveryoung
tag
válasz
X Factor #44518 üzenetére
A gyári 780/1000-nél 3 perc után fekete halál, gép újraindít, kisebb órajeleken próbálva el sem indul a szőrösfánk. Melegedés kizárva, driverek rendben. Több újraindítás után 770/900-on elindul, de 1-2 perc, és halál. 3DMark06 simán lefut 780/1000-en, és szép eredményt hoz.
-
foreveryoung
tag
válasz
X Factor #44480 üzenetére
Felmentem a techpowerup.com fórumára. Ott is volt ez téma. Bár angol, de nagyjából kisilabizáltam. Szar a bios! Ugyan azok a feszültség adatok vannak benne mint a sima Sapphire 4870-ben. Vagyis 1,263 Volt. Ez meg nem bírja a 780/1000-et. Felhívtam a boltot ahol vettem, visszavihetem, bevizsgáltatják a Sapphire-nál aztán 1-2 hónap múlva lesz valami. Hát ezt nem szeretném!
Másik megoldás, emelni biosban a feszt, de ez elég rizikós.
Harmadik, marad 750/900-on, és várok, egy javított biosra. -
válasz
X Factor #37155 üzenetére
A kulcsszó, eddig.
A GTA4 szépen fut egy E8000-es, vagy bármilyen 3-4 magos procival a tesztek alapján. Eddig mindenki azért sírt, hogy parasztvakítás a nagyobb L2, amikor egy lowend C2D is gyönyörűen visz mindent, most meg azért sír mindenki, mert már van értelme a drágább prociknak, és a lowend proci nem elég minden játékhoz. Én erre csak azt tudom mondani, hogy végre.
Amúgy lehet, hogy 1920-as felbontásba már tökmindegy milyen proci van a kártyád alatt, de nem is játszható a GTA4. Viszont te 1280-ban sem kapsz több FPS-t, míg egy Q6600-al már játszhatóvá válik a játék (28-30FPS átlagban).
-
Eagl3
veterán
válasz
X Factor #25417 üzenetére
jah, így világos.
Akkor viszont felmerül a kérdés, h. miért nem veszel rá valami hűtést? Bár ha nem akarsz fabrikálni az érthető.Amúgy maradj a toxic-nál ha mindenképpen cserész, az jól hűt csak a ventijét nem lehet szoftveresen szabályozni (elvileg...). De a legjobb megoldás valószínűleg a HIS IceQ lenne.
-
válasz
X Factor #19778 üzenetére
3 perc még elmegy, leveszem rólad az átkot
Sokan negyed óra, 20 perc után jönnek sírni, hogy túlmelegszik tőle a kártya és milyen szar az új ATI...
Frenky89: Biztos, hogy nem a driver. Itt vagy a DirectX vagy maga a játék a lúdas. Rakd fel újra a játékot és egy friss Dx-et is, hátha. Nekem annak idején a Bet On Soldier volt ilyen. Ott Dx hiba volt, mert nem engedtem neki telepíteni.
Aktív témák
Hirdetés
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mozilla Firefox
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- LEGO klub
- ZIDOO médialejátszók
- DUNE médialejátszók topicja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest