Aktív témák
-
-
Májsztró
addikt
válasz
samfishR #47108 üzenetére
Ha lehet hinni a [link]-nek akkor minden bizonnyal menni fog. Igaz ilyen felbontáson már nem erőltetném a szűrőket.
És ami még fontos ,hogy a mostani procidat cseréld le ha játszani akarsz rendesen, sztem.
Ahogy előttem említette a kolléga () Egy Phenom II X3 720-as lenne talán a legjobb választás. Egyenlőre még nem látom értelmét a négymagos prociknak.
-
Egzee
őstag
válasz
samfishR #47108 üzenetére
szinte bármelyik új... azt ajánlom less meg egy vidkari tesztet és azokat próbálgasd! Egyébként Far Cry 2, Crysis, Company of Heroes DX10, komoly beállításokon Call od Duty 5 (keményebb mint a 4 1920x1020-asnál már eléggé izzasztó). A processzorod pedig bátran kijelenthetem már lóf@szt nem ér, mert az enyém a legerősebb abból a szériából és az sem elég neki! Azt mindenképp cseréld, de tökre elég lenne neki egy Phenom II X3 720BE.
-
-
butch3r
senior tag
válasz
samfishR #24624 üzenetére
de a gs-eknek már 8tűs csatija van, elvileg több feszt is vesz fel 12V-ről.
+ mielőtt feladtam kártyát Atla-nak letesztelte, ugyan asztalon (így ha a VRM hűtés volna elégtelen, az azért nem derült ki mert volt gépházba zárva) viszont a táp egy HKC 630W-os táp volt (2*24A vagy húszon valahány Amperes 12V-os ágakkal). nekem gond nélkül végig ment a 3d06, ahogy a crysis gpu benchmark is többször. -
feka007
veterán
válasz
samfishR #24149 üzenetére
Ahhoz se kell Vista, csaek egy Crysis DX10 unlocker
-
NKing
tag
válasz
samfishR #24068 üzenetére
Nyílván, mivel a többit a szolgáltatásokban kell letiltani. Azokat, amik eredetileg a Windows részei (nameg persze az általunk telepített driver szintű dolgokat). A finomhangolt csak annyiban különbözik, hogy abban már nLite-olás, vagy mifene közben letiltják a haszontalan dolgokat. A registry-t viszont kitűnően át lehet írogatni még ezen felül.
-
-
Bermi
aktív tag
válasz
samfishR #22302 üzenetére
1egy kártya minden rendesen megy,
de megint kezdem a szenvedést és már nem először fordul elő vele (tavaly 3870 karácsonykor crossfireban nem akart mennei)
szóval a két kártyát a ccc és minden más is látja, de emlékeim szerint valahol be kell kapcsolni a crossfiret na most azt nem is találom, minden teszt úgy megy le mint 1db 4870.
mindig ati párti voltam, de ahányszor hozzájuk nyúlok, valami nem megy rendesen, múlt héten 2db gtx260 egyszerűen beraktam (sli patch az alaplaphoz) és ment a sli szinte mindenhol, itt meg bekapcsolni se tudom.még két órát nálam vannak a kártyák, tud v.ki segíteni
-
DarthRevan
tag
válasz
samfishR #16674 üzenetére
Nem lesz könnyű dolgod, talán ezzel a kártyával nem is fog menni, ugyanis ilyen szempontból a SC: DA nagyon rosszul van összerakva: csak minden harmadik kártyán működik szépen, a másik kettőn ez az árnyékos probléma, sok helyen grafikahibák tömkelege...
Szerintem ez a játék talán a 6-os, 7-es Geforce-okon megy rendesen azt slussz...
-
cizoe
őstag
válasz
samfishR #3463 üzenetére
Kelvin: Ez a hivatalos sajtóanyag
-
janos666
nagyúr
válasz
samfishR #2839 üzenetére
Nekem jobb tetszett az átlátszó, főleg hogy azon nincs ez a feleslegesnek tűnő szegecselt lemez hatását keltő műanyag gyűrű a ventilátor körül ami látszólag semmire se jó (csak dísz akar lenni, de nem is szép), nameg belelátni hogy szép nagy borda meg hőcsövek vannak alatta, oda lehet képzelni rá a 8 vagy 9 cm-es (erre szerintem inkább 8 megy majd, nem 9 mint a G80-ra) ventilátort amit jól ráapplikálok mielőtt beraknám a gépbe.
-
Bundás22
őstag
válasz
samfishR #2341 üzenetére
Több dologra is fény derült mai tesztünkben. Az első és legfontosabb, hogy a 25–30 000 forintos grafikus kártyákkal is lehet 1024x768-as vagy akár 1280x1024-es felbontásban, maximális grafikai szinten játszani a legfrissebb játékokkal (kivétel a Crysis), igaz, az esetek többségében kénytelenek leszünk kikapcsolni az élsimítást. Úgy tűnik, tuning szempontjából a GeForce 8600 jobb, mint a Radeon HD 2600 XT, de ezen nincs mit csodálkozni, hiszen a Radeonnak sokkal magasabb az alapórajele. Jóval egyszerűbb 540 MHz-re rápakolni 200-at, mint 800-ra.
[link]érzem az íróniát
nekem volt ilyen és maximálisan egyetértek ezzel, ehhez nem árt megtunningolni és egy normális oprendszer alól futtatni(XP), ami mellesleg nincs vírusokkal spyware-ekkel elcseszve hanem karbantartva, úgy tényleg visz mindent maxon
, nektek vagy nem volt 8600gt vagy agyonterhelt oprendszeren erőltettéket szegény karit
Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ASUS routerek
- Milyen videókártyát?
- Hobby rádiós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kompakt vízhűtés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Bomba ár! HP EliteBook 8460P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged