Aktív témák
-
Hooper
őstag
Nekem gainward van szintén dualslotos hűtővel, és nekem is elég hagos (pedig 6%on megy a venti).. ATTben tudsz állítani ha engedi, bát asszem egy PH tesztben 8800GTn ugyanez a hűtő volt, és írták h nemszabályozható..de ez nem 100%.
Eagl3 - mien potit lehet rákötni az ilyen vetire? nekem is lehet ez lesz a megoldás, de EZ ien pici csatis, nem olyan mint amit az alaplapra kötsz rá ház ventis csati (bocs de a csatik hivatalos neveit nemtudom
)
-
Eagl3
veterán
"A ventilátort egyenlőre nem sikerült szabályozni, viszont hangja az van. Valószínű fullon jár 2D-ben is."
Én lehúznám a kariról és rákötném egy potira vagy külső szabályozó panelra (inkább az utóbbira) feltéve ha nem rinyál a kari, h. nincs rádugva. De ha van szoftveres megoldás az jobb lehet ha magától állítja a fordulatot.
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest