Aktív témák
-
cizoe
őstag
válasz
TTomax #17435 üzenetére
Nem éri meg persze, ráfizetés nélkül fejleszteni nem nagyon lehet... Attól még viszont megérheti neki személyesen, ha spec eladja 25ért a gt-t , és 35ért vesz egy 4850-et...
juhi07: csak a keresőt kellett használni.
Jó, persze hogy lehet 30ért is, de azért bőven nem az az átlagár.
-
Osynho
addikt
válasz
TTomax #17422 üzenetére
Nekem van elől hátul egy-egy 12es, szal levegő bejut (bár lehet nem elég egy ilyen tüzes karesznek). És gondoltam előlről jön a luft, hátra meg betennék majd egy 8asat, hogy húzza kifelé, így lenne légáram is ,meg kivinné a vga melegét (ami elvileg hátra köpi ki a hőt)Meg ugye a hűtése burkolt, szal ha én oldalról tolom neki a levegőt, lehet nemsokat érek vele.
-
lsc
nagyúr
válasz
TTomax #17375 üzenetére
Mondjuk ha igazad lenne akkor nem lenne tele minden atis topic a "frissítettem nem indul " című hsz-ekkel . Aki ennyit nem hajlandó megtenni az kínlódjon , én még a c:Ati könyvtárat is törölni szoktam mielőtt az új elkezdi kicsomagolni magát , de mondom nem fontos , legalább zajlik a topic .
-
hoolla
aktív tag
válasz
TTomax #17248 üzenetére
Akkor érdemes húzni a procimat a két kártyához igaz? Most 3.2-ön cicereg és ez a hüttö elegendö remélem mondjuk ugy 3.8 ra. Az X2 csak akkor esedékes, ha valaki megveszi ezt a kártyát és jó lesz az ára.
Az X2-böl össze lehet kötni 4 darabot? Mert az ugye akkor már nyolc VGA kártya lényegében
Az talán már kihajtaná a Krájsziszt.
Ja igen és mi az a Catalyst A. I. ??
-
hoolla
aktív tag
válasz
TTomax #17141 üzenetére
Az teljesre van állitva. De mint kiderült nem azzal volt a baj, hanem valamelyik CCC-s beállitással, majd ha lesz kedvem kitapasztalgatom, hogy melyik simitás ilyen agresszor.
Köszi a segitséget!
Bár most hogy igy gondolkodám, az égő hordóknál volt furcsa. Ahol melegednek az emberek.
volt olyan hogy 50 fps, és rángatott. Na majd megnézem mégegyszer ha olyan helyre jutok, mert a CCC-t utána állitottam át és azóta meg a csatornarendszerben rettegek. -
hoolla
aktív tag
válasz
TTomax #17135 üzenetére
Aham. nekem magyar Stalkerem van és nem toom még mindig melyik a HDR? De most meg miután mindent Customra állitottam a CCC-ben, igy máris nem szaggat be. Az átlag FPS nyilt terepen, fákkal meg minden kb 90-100. Zártabb térben meg 140-150. Nem értem. Szerintem nem a játékon belüli configgal lesz a baj. De azért jó lenne tudni mi az a HDR magyarul.
-
arn
félisten
-
cizoe
őstag
válasz
TTomax #17017 üzenetére
ugye nem csak nekem nem indul el a HW geometry intancing...
-
<cafat>
senior tag
válasz
TTomax #17008 üzenetére
és ez neked szólt?
minek szólsz bele olyanba ami nem tartozik rád?
na itt a smile, örülj neki, és légy vele boldog.... de ha akarod majd köss bele ebbe is.... xD
tessék beszélj erről: "(#16983) <cafat> válasza lsc (#16966) üzenetére" "(nem letámadásnak szánom csak vélemény)"
csak ne velem mert én már nagyon unom.... -
<cafat>
senior tag
válasz
TTomax #17001 üzenetére
eddig is normális volt a hangvételem... (nem én smile-zgattam meg tettem durva, néhol már sértő célzásokat....)
a tőke megvan rá, nem mondtam h nincs, ezt honnan vetted?
nem tudom mégis jobban, de azt tudom h mit nem akarok....
de biztos h veszek vmit, de amint már írtam még csak infót gyűjtök
nem érzem h bármit is feleslegesen kérdeztem volna.... a mai világban van jópár felesleges dolog, de az információ egyáltalán nem az.... az h te feleslegesen foglalkozol ilyenekkel (pl célzásaid, meg ez a hsz rám vonatkozó része is... az már a te dolgod....)
részemről zártam ezt a dolgot... -
<cafat>
senior tag
-
cizoe
őstag
válasz
TTomax #16989 üzenetére
Hát akkor így semmi értelme a pontozásnak...
Hüle Ms...
<cafat>: Overall all Games fps - 7600gt
-
schwartz
addikt
válasz
TTomax #16962 üzenetére
Ket port mar volt a 2900XT/Pro/GT-n is s attol meg nem lett CrossfireX kompatibilis. (HD szeriaval kezdodott).
Vers szerint megoldodik a micro stuttering effektus ha csak egy hidat hasznal. Erdekes az lehet meg, hogy a teljesitmenyt befolyasolja-e egyaltalan? (egy vagy ket hid hasznalata) -
Acor
aktív tag
-
tibz03
őstag
válasz
TTomax #16814 üzenetére
HDD Not included. hahaaha
Pedig már rendelni akartam, mert azt hittem, hogy az 5 fontos árban benne van egy 1 TB-os Seagate is.
schwartz: Másnak is cserélték a sípoló VGA-t gariban. Ha meg nem cserélik -> fogyasztóvédelem.
poli27: A VGA-ban sincs síp.
Szokott sípolni a VGA, ez tény, az enyém is olykor-olykor rákezd, úgyhogy lehet, hogy nálad is az csinálja. De miért nem veszed ki az egyik VGA-t, és hallgatod meg úgy, aztán VGA csere, megint meghallgatod... ha külön-külön nem sípolnak, akkor lehetséges, hogy gyenge lesz nekik a táp.
-
Skizz
addikt
válasz
TTomax #16791 üzenetére
Nem... az összes S1 4 hőcsöves. Csupán a rev.2 felfogatása univerzális, kétféle lyuktávval rendelkező NYÁK-ra is felmegy, valamint adnak hozzá négy távtartót, vagy mit, mely a lesarkazástól véd.
Egzee: lépj be valami játék introjába, ahol rengeteg (800+) fps-ed van. Pl.: Crysis introk. Ott neked is fog sípolni, bár nagyon halkan, de fog.
-
Skizz
addikt
válasz
TTomax #16784 üzenetére
Lehet, hogy nem pörögnek sokat, de a két venti így is terheli egymást. A fetek/ramok hűtésének hatásfoka magasabb egy darab, akár 8 centis venti esetén is. Az persze nyilvánvaló, hogy a bordát jobban hűti két darab 8-as.
#16785: Pszt... Nyugdíjasnál egy ezressel olcsóbb.
-
vers
tag
válasz
TTomax #15701 üzenetére
nekem p45-ös van
az x48-as chipset , 2 darab 16 szoros pci kimenettel rendelkezik, ez 2*16 GB/s=32GB/s
a p45 2*8 -as pci, ami 2*8=16GB/s-es átvitellel rendelkezika 2 csatornás DDR2-es memoria 2*6=12GB/s -es sávszéllel garázdálkodik
mivel a memoria sávszéle kisebb mint a p45-ös vezérlö chip kimenete a pci felé , igy nem lassithatja semmi a kártyák müködését
a probléma akkor van ha DDR3-as memoriát használunk aminek az áviteli sebessége 20GB/sec , ebben az esetben a pci vonal lassabb mint a memoria igy a vga-k is lassulnaktehát a végkövetkeztetés ha DDR2-t akarsz akkor elég a p45
ha DDR3-at akkor x48 kell -
_Toka_
senior tag
válasz
TTomax #15391 üzenetére
nVidia alaplapom van. nVidia hangkarival, nVidia IDE driverrel. Neked ugyanez Intellel /IDE/... Ha a Tiédet támogatja az SP2-3, nem fogod tudni leszedni, de ott a Windows nem is tölti be, csak, ha kell. Nálam nem része a rendszernek, és uninstallálható, alaplap csere esetén ajánlatos.
Tudom, Te ezt értetted, nem ezt kifogásoltad. Jelzem, nem alaplap-drivert említettem, alaplapi-t... Ezeket értettem alatta...
(#15393) Gregorius:
-
Gregorius
őstag
válasz
TTomax #15385 üzenetére
Alaplapváltáskor jó eséllyel a HDD vezérlő is más lesz (azonos gyártótól származó chipset esetén nem), ekkor meg csak úgy tudod zökkenőmentesen cserélni a lapot a Windows alatt, ha az utolsó leállítás előtt a vezérlők driverét kiütöd a Windowsból (profibbaknak: a critical device database-t kell kiüríteni), és syspreppel indítani kell egy mini-setupot, hogy az új hardvert magába vegye.
-
bbchris
senior tag
válasz
TTomax #15353 üzenetére
Nálam is ugyanígy ment hogy csak simán ráraktam és kész , ő saját maga eltávolította a régit és felrakta az újat és csak egy restartot kér .
Egzee #15341 : Ne aggódj hisz ez csak az első Catalyst 4870-re is , én még bízom hogy jobb lesz a következő , mint írtam fentebb is az 3870 X2 sem az első Catalystal lett jó .
-
tibz03
őstag
válasz
TTomax #15025 üzenetére
Igen, nagyjából ezt mondtad, leszámítva a "hát még ha meg van húzva"-dolgot. Erre írtam, hogy nem annyira kevés az, kb. 90%-ra kihajtja. Erre jöttél te, már hogy hajtaná ki, stb. rizsa szövegeddel. Erre jöttek a 3DMark pontok tőlem, ami nagyjából rávilágított, hogy de bizony, ha nem is 100-osan, de kihajtja (én se 100%-ot mondtam, hanem 90%-et
). Erre jött a másik hülyeség részedről, hogy 6500 SM3 pont alapon, stb. Mondtam, hogy ez is hülyeség, se én, se más nem kapott annyit, aztán jött a terelés részedről. De miért is írom le, bárki visszaolvashatja az egészet, akár te is.
Na én mentem, ha egyéb óhaj-sóhaj van részedről, kénytelen leszel priviben megírni. Az "minősíthetetlen hangnem"-et meg ezúton is kikérem magamnak, semmi minősíthetetlent nem írtam, vagy pedig nagyon érzékeny a kis lelked.
-
tibz03
őstag
válasz
TTomax #15018 üzenetére
A 3DMark 4635-öt írt ki, ez zavart be, de ezek szerint 7x515-ön ment. Hú, de nem vagyok képben, tudod: benéztem.
És ez hogy bizonyítja az igazad???Hogy ugyanazon beállítás mellett ugyanannyi a SM3 pont?
Nagyon jól látod a helyzetet.
Ugyanis kb. 50 (vagy nem tudom már, pontosan hány) hsz.-szel ezelőtt ezt váltig tagadtad.
MOD: Minősíthetetlen volt a hangnemem? Hol? Mi?
Áhhh...
Kész röhejjé teszed a ma estémet.
-
tibz03
őstag
válasz
TTomax #14985 üzenetére
Ez már más kérdés, amiről te beszélsz. Ez tuning. Mi pedig tuning nélküli eredményekről cseverésztünk így hármasban. Ebben, amit írsz, igazad van, de ettől még nem erről volt szó.
MOD: Jah, egyébként megtennéd, hogy lefuttatsz egy 3DMarkot te is alap-órajeleken? Komolyan érdekelne az eredmény.
MOD2: És a 64 bites Vistának mi köze a VGA-d órajeleihez? Komolyan kérdezem, nem igazán volt dolgom még 64 bites rendszerekkel...
-
tibz03
őstag
válasz
TTomax #14981 üzenetére
Már hogyne lenne rendben? Na figyu, én azt se tudtam, hogy az SM3 pontja 5500 (ezt te írtad), és így tippeltem meg a procija alapján, hogy 90%-osan "elég" a VGA-jának. Miután lefuttattam én is a 3DMarkot egy 3,6-on járó E8400-zal, és 5700 SM3 pontot kaptam, nyilvánvalóvá vált, hogy nem tévedtem sokat, pedig csak egy tipp volt.
Ha e mellé figyelembe vesszük, hogy összpontszámot írt, és úgy ért el 11000-ret, akkor az teljesen rendben van, mert a CPU tesztek ennyivel lehúzzák a végeredményt.Na ennek fényében már hogy a fenébe ne lenne rendben az a 11000 pont, magyarázd már meg? Mégegyszer, hogy tiszta legyen: E8400 @ 3,6 GHz + 4850 = 12000 pont, E6750 @ 2,66 GHz + 4850 = 11000 pont. Itt nem neki kell aggódnia a pontjai miatt, hanem inkább nekem. De én meg nem aggódok.
Szóval várom a - nyilván röhejes - magyarázatod.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged