- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Aktív témák
-
-
TTomax
félisten
A rev2-ben csak RAM borda van PWM nincs
2db 120-as lelog rola kb 2-3cm-t kicsit nehezkes rarakni,2X92 csont nelkul ramegy vagy 1X120 de jo minosegu pl revoltec vagy noctua boven eleg.
A tapkerdeshez...a 4850CF meg 4ghz-re huzott E8400-re azert a HX520 mar szepen melegszik...
-
SzlobiG
félisten
Felrakja magától a vantage.
Keldor: Biosába nem túrok bele mert csak teszt erejéig kell.
P5E Bios van fennt, rampage nem kell nem láttam hasznát, a tweakelgetéshez megaztán egyáltalán nincs kedvem.
Egy kártyával ment simán a vantage ahogy ma betettem a másikat nem megy.
Mod: Ráindítottam vantagera és megy, driver reinstall után, nemértem miért kellett mert simán felismerte a CFX-et na mind1.
-
janos666
nagyúr
Nem, 8.7 beta, mondjuk guru3d.com-ról amit nem moddoltak házilag.
Nem bízom benne hogy ilyen friss kártyák ilyen új beta driverekkel házilag máris jobban tweakelhetők mint a gyári beállítások. Majd ha egyáltalán lesz a moddernek (Killersneak) HD48-as kártyája és a gyári driverek is be lesznek rendesen lőve hogy ne egy bughalmazba kezdjen otthon beletúrni és kitudja mit hoz felszínre... -
CabalX
aktív tag
Ugyanaz a GPU van mind a két kártyán csak az órajelben térnek el !
Költséges lenne kétfajta GPU-t gyártani egy új szériából az elején, ki meg nem hiszem hogy kapcsolhatnák az SP-ket - inkább leválogatják a chipeket - a jobbakból lesz a 4870-es, a gyengébbekből pedig a 4850-es. -
janos666
nagyúr
Amúgy nem először olvasom ezt hogy az AMD shaderprocijainak számát le kell osztani 5-el és megvan az nv-s megfelelőjük. De ezt olyan hsz szokta követni hogy ez hülyeség.
Fizikailag hány darab számláló van az RV670-ben ha úgy tekintünk rá és számoljuk össze ahogy 128-ig jutunk a G80-ban?
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Milyen autót vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- Milyen okostelefont vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gitáros topic
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Óra topik
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged