- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Aktív témák
-
DigitXT
félisten
válasz
bbchris #45397 üzenetére
Nem ártana megnézni, hogy pontosan mi a különbség a BIOS-ok közt.
Ugyanis csodák nincsenek: kevesebb fogyasztás? Alacsonyabb fesz. van
beállítva... Megy? Megy. Stabil? Ki tudja. Gyorsult pár FPS-sel? Gondolom
az üzemi frekvenciák nem változtak, mert az feltűnt volna: mivel lehet még
játszani? Memória időzítésekkel? Csúnyán be lehet kavarni a lelkivilágának:
ide mégegyszer ideírhatnám az OFF részt. Mindezt csak jótanácsként. -
válasz
bbchris #45397 üzenetére
Ezt kipróbálom!
Nekem Gigabyte van, csak azt nem tudom milyen memória van rajta...
A hivatalos oldalon 3-om bios is van, ebből 2 fajta memóriás. A memória típusát meg lehet nézni anélkül, hogy lekeljen szedni a musashi hűtőt?
Qimonda memory, ebből 2 bios is van, de azt bezzeg nem írja a mi a különbség a 2 bios között.
Nekem ez van fent: -
cizoe
őstag
válasz
bbchris #23154 üzenetére
Nv-nél be kell kapcsolni egy Digital Vibrance nevű kapcsolót, bár annak szintén van minőségrontó hatása, csakúgy mint a digitális zoomnak pl a fotógépeknél. Atinál ez nem postprocessingben megy le ha jól tudom.
"Driver-ban sajna az NV van előrébb ."
Egyedül az energiagazdálkodásban max. De pl általában a driverátmogatásban kizárt. Nvidia szokása, hogy az egyel régebbi szériákat elfelejti és évente apnak egy használható drivert. Amd-éknél ez korrektebb. Pl 8.6-tól szárnyra kaptak a 38xx karik.
-
cizoe
őstag
válasz
bbchris #23138 üzenetére
Jelen állásban a következő van.
Eladtam a 4850-E8400 konfigomat. Egy 3870, 3200mhz X2 konfiggal teszteltem a 8.8-at.
Tapasztalat:
Semmi változás a 8.6!!! hoz képest, kivéve:
AvivoHD: Jobb az edge detect, gyorsabban frissít tv-re.
Gears of War: plusz ~10fps Vistán!! Eskü, majd hasraestem!
Többi gém stagnál, max 1-2 fps kül, néha sajnos minuszba, de ezt elnézem az újratelepíéseknek. 8.8 csak új windowsra ajánlott.
Vantage-el nem jáccok, nem tudom irányítani, játékélmény nulla, nem látom a fegyvert. ()
Ami egyedüi nagy gáz, hogy nyoma nincs a Powerplay 2-nek. Bár ez igazán csak titeket 48xx tulajokat érint, nekem tökéletes ez a 38 fokos Idle.
Összességében volt már minden vgam szinte, 1-2 havonta veszek középkategóriás vgakat, és elmondhatom , hogy driverek szintjén ezerszer inkább Ati mint Nv. Bár jelen állás szerint 8.6ot ajánlok mindenkinek még mindig, kivéve az x2 és cf tulajoknak.
-
cizoe
őstag
válasz
bbchris #23136 üzenetére
Hogyne vinné. Itt egy egyszerű hivatalos support kérdésről van szó. Mindenképp rá lehet üzgérelni a physX-et, de valószínűleg hivatalos Ati support sose lesz. Szóval hack lesz. Már aki akar ilyesmit. Engem speciel nem győzött meg. Sőt... Erre a havok is képes, csak legyen hw számolós support/driver végre.
-
-
Cyberbeni
addikt
válasz
bbchris #12997 üzenetére
persze. csak ott nem pont ezekkel az értékekkel. ki kell választani az idle fordulatot, ccc-ben kitesztelni h mekkora C jár hozzá, afölé kell állítani a Tmin-t, aztán kiválasztani a load fordulatot, letesztelni ccc+szőrös fánk, aztán a Tmax-ot úgy kell beállítani, hogy a vonal kb keresztezze a kitesztelt értéket. (egeret az ábra fölé víve mutatja az egér pozícióját C-ban és %-ban)
-
-
raskolnikoff
őstag
válasz
bbchris #11688 üzenetére
igen. eddig egyetlen játékkal gyűlt meg a bajom, de nem tudom mi lehet a baj...Generals. Néha beakad a játék és továbbmegy pici problémának tűnik de nagyobb, valójában
Patch is volt rajta, szóval lehet hogy a driver...de hát még béta. és igazán kiadhatnának egy 4870et fullosan támogató drivert, ha már így elterjedt!szeretném a COD4-en kívül is látni a +15 ezer forintom látszatját...
-
Speed®
titán
válasz
bbchris #11678 üzenetére
Részben a több tranyó az oka a többletfogyasztásnak, de a hibás driverek is, nem működik normálisan a powerplay még ezekkel a karikkal. Órajelet csökkent de valszeg feszültséget még nem. Türelem, 38x0eknél is ez volt.
Keldor papa
Ahogy olvasgattam a topikot, szinte mindenkinek 820 körül állt meg. Biztos, hogy BIOS, a Diamond tuningkariknál is kihangsúlyozták, hogy módosított BIOS segítségével lehet annyira húzni. Bár gondolom ott nem csak simán clklock lett kiszedve, hanem +fesz is megy 3Dben a refhez képest..
Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest