- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
hoolla #38203 üzenetére
Azt a VGA-t gariztatni kell, de látom, már folyamatban.smk17: Hát esélyes, bár ha nem megy, hogyan nézik meg?
Kérdés, hogy a gar. feltételekben benne van-e, hogy nem frissíthetsz biost. Külön érdekes lehet ez a tekintetben, hogy több gyáró is ad ki (pl. Sapphire, ASUS) bizonyos hibák miatt bios-frissítéseket. Ha a GB adott ki ilyet, azzal még védekezhetsz, ha kiderülne, hogy a gyártó javasolta a frissítést. De mindnképpen inkább vissza kéne rakni az original bios-t. Nincs senkinek CF-ös lapja a környéken?
Azt én rég mondogatom, hogy passzív hűtésű nagy teljesítményű VGA nincs, max. a ventilátor nem a VGA-n van.
[ Módosította: Racecam ]
-
TTomax
félisten
válasz
hoolla #17244 üzenetére
9X450-en fut,itt orthos stabil 60c fok alatt...a CF-el nekem eddig a legnagyobb bajom a szellőztetés volt.Most éppen belefutottam egy játékban (Legends-Hand of God) ahol nem megy A CF,vagyis megy de egyszerre 2 alakot látok villogva... persze a játék 1 kártyával is megy vidáman...
Egyébként az X2 is CF,és ahol az enyém nem fog menni ott szerintem az sem.Én is sokáig X2-t akartam de mivel még nem kapható,így lett ez.Lehet ezt igy olcsóbban megúsztam mintha X2 lenne...ki tudja...(#17245) Mauzes
Nem!(#17247) Bluegene
A teszt második feléből hova tünt a 4850CF???? -
tibz03
őstag
válasz
hoolla #16940 üzenetére
Már leírták, a keresővel nem nehéz megtalálni.
-
tibz03
őstag
válasz
hoolla #13630 üzenetére
Én leírtam magamnak egy txt-be az egész műveletet, hogy bármikor elő tudjam szedni.
Itt van lépésről lépésre, nézd át újra, hogy így csináltál-e mindent:1. A Catalyst Control Centerben az ATI Overdrive részen engedélyezzük az ATI Overdrive funkciót.
2. A Profiles Managerben hozzunk létre egy profilt.
3. Keressük meg a profil-fájlt:
- XP alatt: C:\Documents and Settings\USERNÉV\Local Settings\application data\ati\ace\profiles\profilnév.xml
- Vista alatt: a Start menü keresőjébe írjuk be: "appdata", felül válasszuk ki az "appdata" mappát, majd: Local\ATI\ACE\Profiles\profilnév.xml
4. Nyissuk meg a fájlt a Jegyzettömbbel, majd keressük meg a következő sort: <Property name="FanSpeedAlgorithm" value="Automatic" />
5. Az itt lévő "Automatic" szót írjuk át "Manual"-ra.
6. Lejjebb keressük meg ezt: "<Property name="Want" value="0" />"
7. A "0" helyére írjuk be, hány százalékon szeretnénk üzemeltetni a ventillátort.
8. A fájlt elmentjük, majd a Catalyst Control Centerben töltsük be újra a profilt.MOD: 77 C°?
Nekem volt, hogy játék után kerek 100 C° volt...
-
-
válasz
hoolla #13619 üzenetére
Mi nem ment az xml átírásánál (CCC módszer)? Nem találtad, nem aktiválta? CCC-ben engedélyezni kell az Overdrive-ot is, hogy menjen!
magyarl: Milyen tápod van? Nem lehet, hogy csak túl van terhelve a VGA ága? Kékhalált nem nagyon okoz manapság már az ATI driver, főleg, hogy ez eddig csak nálad jött elő (legalábbis nem találkoztam máshol a 8.6, 8.7 kapcsán ezzel). Biztos vagy benne, hogy az alaplap driver-e rendben van? Mit ír ki hivatkozásként (fájlnév) a kék képernyőre?
VR6-Fan: Volt itt már szó arról is, hogy 5 GHz kellene a 4870-nek, mert nőtt valamicskét a CPU húzásakor a 3trémárk eredményben az sm2/sm3 is. Csak azt nem veszik néhányan figyelembe, hogy amikor a CPU score változása 1000 fölötti és az sm2/sm3 meg alig 100, akkor már nincs mit kihajtani, az összpontszám meg hiába emelkedik tovább. Felesleges a vita ezen, marhára nem kell ennyi az új VGA-knak még, szerintem.
-
-
hoffman_
nagyúr
válasz
hoolla #12596 üzenetére
Hű konkrét és lényegretörő
Hát nem szándékom copatni én másban utazom
De mivel nincs Sapphire 4870em és nem is olvastam mit körítenek hozzá nem tudok segítni tovább. Annyit tudnék megtenni,amit te is. Ránézni gugliban,mert az a barátod és és bizony sokszor tényleg segít
Cayman: Inkább tolom fel a hifit és rakok be 70-80%-ot. Ez nem ér nekem 6k-t. A 8800GTS-em is így megy és egyáltalán nem zavaró számomra
-
gduck
addikt
válasz
hoolla #10744 üzenetére
8800GT vs 4870 és levonsz 20%-ot a 4870-ből
-
NovaBlue
aktív tag
válasz
hoolla #10744 üzenetére
8800GT-t szerintem csak nagyon nyomott áron érdemes venni szemben 4850-el!
mondjuk nemtom mennyibe fáj most egy 4850!
nálunk most ami van készleten 8800GT olyan 35k de ez beragadt termék és használtan is elég fasza GT-ket lehet kapni, ha 20k-ért tudsz venni 88GT-t akkor vedd azt ha nem akkor mindenképp 4850-en meg amugyis!
Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel topik
- Windows Insider Program
- Milyen notebookot vegyek?
- Yettel topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Quadro FX 570 eladó
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest