- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
Aktív témák
-
dzsóbácsi
aktív tag
válasz
horvathkrisz #20478 üzenetére
Mármint zajosabb sem lesz??
-
dzsóbácsi
aktív tag
válasz
horvathkrisz #20475 üzenetére
Huhh..hát itt vagy??
Izé...na ,..csak egy ötlet volt..Ugye nem lesz elvileg melegebb a kari 800-on?? -
Overlocker
veterán
válasz
horvathkrisz #20408 üzenetére
-
west
őstag
válasz
horvathkrisz #19760 üzenetére
ez azert nem teljesen igy van szerintem.
-
luw2win
őstag
válasz
horvathkrisz #19760 üzenetére
Jah
Meg a 4850 ráverne a 8800GT-re 55%-ot_?! :
Jó kellett egy kis marketing... -
Speed®
titán
válasz
horvathkrisz #19653 üzenetére
Keresőbe AI\A.I
Egy találat pl: A.I
Standardon érdemes hagyni amúgy. Legalábbis én nem piszkálgatom amióta van. -
Csiborbogár
őstag
válasz
horvathkrisz #17979 üzenetére
Így van, a Sapphire full meg Orange box-al van.
-
Kelvin
őstag
válasz
horvathkrisz #17575 üzenetére
Tft, lcd monitorod van? Mert ott nem igazán számít , h hány hz-en fut. (nem vibrálhat a kép)
Ha játék alatt csinálja akkor kapcsold be a vertikális sinkronizálást. -
munky
őstag
válasz
RefreshLock...
-
BobChemistry
őstag
válasz
sztem egy 500-550 W jó minőségű az extrém igények kivételével mindenre elégmás:
fentebb olvastam, hogy 100 % ventifordulaton (gyári hűtő) jelentősen csökken a GPU hőmérséklete
ezek szerint akkor a gyári hűtő hatásfokával van a baj?
egy megfelelően átszellőztetett hűtő esetén nem megy/nem menne 65-70 fok fölé a hőmérséklet? -
juhi07
senior tag
válasz
horvathkrisz #17581 üzenetére
A moncsikhoz nem értek nagyon de ilyen van:samsung 940NW 19" TFT
-
juhi07
senior tag
válasz
horvathkrisz #17579 üzenetére
nekem az 1440 x 900 asztali felbontáson anno a 88gt birta a 75hz képfirsitést de most 1440 x 900 csak 60 HZ képfrisitést ismer."remélem érthetö voltam"
-
juhi07
senior tag
válasz
Jah nekem az asztali beálitáson 1440 x 900 60 hz ismer !de a legfelsö beálitáson már 75 de 100 is ismer
-
BobChemistry
őstag
válasz
horvathkrisz #17503 üzenetére
na, ez hasznos infó volt, köszi
megnéztem, 10 és 15 A leadására képes a 12 V ág
[link] -
Skizz
addikt
válasz
horvathkrisz #17313 üzenetére
PCI-X és PCI-E közt sok a külnbség. Szerintem az utóbbira gondoltál, nemde?
-
fdisk
őstag
válasz
horvathkrisz #17313 üzenetére
-
tresh
veterán
válasz
horvathkrisz #17306 üzenetére
thx
-
grigo
őstag
válasz
horvathkrisz #17296 üzenetére
Az ilyen audiobiszbaszok meg a többi az mehet CD-ről ugye?
-
fdisk
őstag
válasz
horvathkrisz #17293 üzenetére
-
DroneZ^
őstag
válasz
horvathkrisz #17291 üzenetére
akkor öcsém vegyél konzolt...
-
DroneZ^
őstag
válasz
horvathkrisz #17289 üzenetére
be hát, remélem becsődöl az nvidia és fillerekért lesznek ati vga-k.. bár most is nagyon korrekt árban vannak, de csökkenteni azt mindig szabad!
Sztem ha egy uj "parancsikont" töltesz a company-nak lehet h nemfagy ki, vagy vannak nagyszerü patchek... proba cseresznye...
Valami jo kis kocsis kellene, az UT3 orbitális nagy csalódás votl számomra... régen millio játék volt, mameg örülünk ha kidobnak valamit ezek a lusta gazemberek!
GTA kellene már, remélem kiadják PC valamikor!
-
DroneZ^
őstag
válasz
horvathkrisz #17287 üzenetére
Na ennek örülök, azthittem kifogtam a gyárihibás proci-vga-memoria-vinyo-alaplap sorozatot...
Most már csak találni kellene játékot hogy élvezzem is a jó gépem.. 3DMark-ot nem tul nehéz végigvinni és nem is valami izgalmas!
Bioshock / NFS / Crysis / UT3 / Grid már mind unom, valami jó kis szemet gyönyörködtető stratégia? Akármi, ami nem wow?
és még új is?
-
DroneZ^
őstag
válasz
horvathkrisz #17284 üzenetére
Most csak 1 xar e8400-am van meg 2x2gb DDR2 800 5-5-5-15 supertalent... valamivel megkellene dobni a rendszert!
Amúgy tom h nemtudja megcímezni a 4 gigát a 32bites operációs rendszer de a 4x1 gigát megtudja? nemtom hogy működik ez...
(#17285) horvathkrisz:
Hát a crysis: 8x élsimitás, veryhigh, vista, dx10 - kb a 4870-el, emlitett memoriaval, és E8400@3,6GHZ-en kidobott pár darab fps-t, annyira beszaggatott hogy egyszerüen képregény... Gusztustalanul, mintha 1 xar Pentium 2-esem lenne -
horvathkrisz
addikt
válasz
horvathkrisz #17284 üzenetére
na mégiscsak sikerült, 2X újraindult de előtte befosott a kép.
company of heroesban dx10, minden ultramax, 8x élsimi.nem szereti de sztem csak driver... -
Kelvin
őstag
válasz
horvathkrisz #17253 üzenetére
Már ezerszer volt belinkelve 4870 x2 és volt a hátlapján egy nagy fém lap (borda) a hűtésre.
Most csak ezt találtam (és itt az első oldal) -
slett27
addikt
válasz
horvathkrisz #17253 üzenetére
Azt írja, hogy direct link nincs engedélyezve. Mégegyszer tudnád linkelni ?
Abban reménykedek hogy az Arctic Cooling kiad valami ütős és csendes hűtést kimondottan ezekhez a VGA-khoz.
-
Egzee
őstag
válasz
horvathkrisz #17156 üzenetére
Barátomnak is betörik 1-1 pillanatra a játék... Nem tudja még mindíg, h miért...
-
tibz03
őstag
válasz
horvathkrisz #16768 üzenetére
Szétbarmoltam a gyári hűtést.
DroneZ^: Gyanús, hogy de.
-
tibz03
őstag
válasz
horvathkrisz #16603 üzenetére
Köszi, de úgy tűnik, Skizz feladja nekem.
Mindenesetre köszi még egyszer!
-
tibz03
őstag
válasz
horvathkrisz #16599 üzenetére
Ez a baj, hogy a lehető legótvarabb tanyán élek, csoda hogy áram van, nemhogy net.
A legközelebbi normális szám.tech bolt Debrecenben van (vagy még ott se
). Szóval nem tudom beszerezni. De ha lennél olyan kedves, és elküldenéd egy borítékban (természetesen az én költségemre), azt megköszönném.
(Továbbiak pü-ben, ha elküldöd.)
-
_Toka_
senior tag
válasz
horvathkrisz #16402 üzenetére
Valamikor volt egy HZTool nevű progi, de sajna úgy látom, abbahagyták a fejlesztését. Rá gondolok.
Ha valaki tudna az utóéletéről, én is szívesen venném.Mondjuk, tulképp újabban én se próbáltam, az is lehet, hogy ma is megy. Egy próbát megérne... Holnap megnézem.
-
oliba
őstag
válasz
horvathkrisz #16399 üzenetére
Köszi szépen. Bár már oda a 3 év gari, de nagyon nem érdekel
-
aya
addikt
válasz
horvathkrisz #16402 üzenetére
Játékok alatt lehet állitani, nekem idáig minden 75hz-n ment.
-
Ragnar_
addikt
válasz
horvathkrisz #15980 üzenetére
Elvileg Sapphire 4870 gyári, csak a ventifordulatszámok vannak kicsit módosítva. Most DC után újratelepítve van Overdrive
szóval minden Oke.
-
luw2win
őstag
válasz
horvathkrisz #15954 üzenetére
Jujj hogy kiégtem az előző oldalon
Sztem ha 1el kevesebb IQ-uk lett vna akk már növények lettek volna
-
keIdor
titán
válasz
horvathkrisz #15919 üzenetére
200MHz-nél is ugyanennyin ment... 24% környéke. Mondom szerintem lejebb se veszi a feszt!
Tényleg kéne pár mérőpont és multiméter... -
keIdor
titán
válasz
horvathkrisz #15601 üzenetére
Nálam ahogy csökkentetted a feszt annál magasabb hőmérsékleteket kaptam...
pl. 300MHz ?V volt kb. 60 fok Windows alatt
most 200MHz 0,8V kb. 66 fok Win alatt
most ahogy elnézem 0,7V-nál még melegebb... normális ez? Egyáltalán le tudja annyira venni a feszt???Azt láttam, hogy Editorban levetted a feszt, csak szerintem nem azt kapja!
-
Skizz
addikt
válasz
horvathkrisz #15651 üzenetére
-
Scooby
aktív tag
válasz
horvathkrisz #15620 üzenetére
hangos...a gpu még 65%-os ventivel is olykor 3-4 óra játék után elérte a 90 fokot! amúgy semmi gondom nem volt vele.
mod: a hűtő cseréjének oka az volt hogy a szombámban rettentő meleg van mindig!30-35 olykor még ennél is melegebb...az okát ne kérdezd mert nem tudom, a lakás többi helységéhez képes mindig 10-12 fokkal melegebb van nálam.
-
fdisk
őstag
válasz
Ha jól látom a 2D 200/900/0,8V az vmivel jobbra sikeredett,mert itt a vent.ford. az 1600 körüli,ott meg 1300 körüli volt.
Legalább is nálam.
De csak így tovább!
Remélem hamar rájössz h h lehet kiküszöbölni az antituningot! -
juhi07
senior tag
válasz
Rángazsd meg a ventit
ahogy látom csak 27% megy a venti
Az szerintem kevés..
-
válasz
horvathkrisz #15581 üzenetére
á, elég jól megoldották a memória kérdést az aTI mérnökei. Simán játszható nagyobb memóriaigényű játékokkal, mint amennyi a kártyákkal van.
-
cizoe
őstag
válasz
horvathkrisz #15581 üzenetére
szélsőséges eset, beragadt textúrák stb..... FullHD felbontás környékén se nagyon fogy ki a ramból max picit, nézz teszteket.
-
tibz03
őstag
válasz
horvathkrisz #15575 üzenetére
Nem akadályozza semmi a pasztázást. De utána mivel fogod felrögzíteni a bordákat? Vagy te is úgy tervezed, mint én, hogy majd a paszta megtartja őket?
stevve: OK, várjatok meg.
-
válasz
horvathkrisz #15560 üzenetére
A gyári hűtőn van valami gyurmaszerű cucc, ha arra gondolsz, akkor az a mem és a borda között van. Ha nem, akkor bocs.
Ja, már én is felfogtam, akkor nem szóltam. Olyan nincs.
-
tibz03
őstag
válasz
horvathkrisz #15554 üzenetére
Nem tom, nem értem, mire gondolsz.
Miért ne lehetne pasztázni a memóriákat?
De valaki adhatna egy ötletet, hogy mit tegyek, hogy rögzítsem fel a süniket.
stevve: Milyen magnál, milyen illesztést?
-
válasz
horvathkrisz #15549 üzenetére
Szerintem ez a fánk semmire nem való. Húzásnál is az ember nézegeti, de inkább az a lényeg, hogy kifagy-e vagy sem. Az viszont biztos, hogy jobban melegít, mint egy átlag játék, ezért nem is használom, felesleges. Persze ez szubjektív.
-
tibz03
őstag
válasz
horvathkrisz #15547 üzenetére
Én se tudom, mi a 120 fok, de eddig k*rvára nem volt ilyen magas.
steeve: Mindegy, mire való, ha eddig meg se közelítette ezt az értéket. A hűtők jól rajta vannak, de ahogy írtam, mivel nem voltak hajlandóak fent maradni, ezért közéjük iktattam a gyári hűtőn lévő ragacsos lapkákat. Úgy látom, nem volt valami jó ötlet.
-
válasz
horvathkrisz #15528 üzenetére
Teljesen mindegy, mert csak a CCC lesz magyar, a driver nem. Azon meg ne nyissunk megint offversenyt, miért mindegy, hogy melyik nyelv, mert funkcionalitásban teljesen ugyanaz, mint az angol. Teljesítményben és használatban nincs különbség.
Mod: gondolod,hogy a gonosz magyar ccc miatt nem tudod húzni?
-
cizoe
őstag
válasz
horvathkrisz #15528 üzenetére
Én az angol ccc-s packot. Magyartól az isten óvjon.
-
juhi07
senior tag
válasz
horvathkrisz #15135 üzenetére
-
juhi07
senior tag
válasz
horvathkrisz #15132 üzenetére
hd4870 esen azért sokal jobb hütés van ,mint a kistesvérén
-
juhi07
senior tag
válasz
horvathkrisz #15125 üzenetére
De nyugtasatok meg hogy nincs turbiba hanga ezeknek azért
Mert anno a gainward 8800gs olyan hangos volt mint egy boing 47 turbinája .... -
juhi07
senior tag
válasz
horvathkrisz #15118 üzenetére
Ezek közöl melyik jellemzö erre a vgá?
Jah és kb egy hutés menyibe kerül rá ami jo? -
válasz
horvathkrisz #15089 üzenetére
Megunták a várakozást. Én is kezdem. Tegnap meghalt nálam is a 8.7beta, fagyott a gép ha indítottam valami játékot. Aztán felraktam a hotfixes 8.6-ot, azzal meg valahogy másabb érzés volt játszani, mintha kicsit lassabb lett volna vagy magas FPS mellett is akadozna, úgyhogy visszatettem a 8.7b-t.Remélem nem omlik megint össze mire kijön a 8.7
-
WiZARD
addikt
válasz
horvathkrisz #15084 üzenetére
ami biosokat néztem, azokban a memória végig fix volt, szóval szerintem mind ilyen
50es nem villog, és annak a gyári bios is váltogatja a memória órajelét.
-
WiZARD
addikt
válasz
horvathkrisz #15081 üzenetére
jaja ez a villanás sajnos mindenkinél jelentkezik
lehet, hogy simán bele kell törődni és együttélni a villanással. vagy nem váltogatni és fűteni :p -
katt777
félisten
válasz
horvathkrisz #14733 üzenetére
A VMod miatt csinálja vsz. De ha úgyis biost modoltok, fel lehet emelni az órajeleket is.
-
keIdor
titán
válasz
horvathkrisz #14739 üzenetére
Van offkorsz... annál kevesebbet fogyaszt elvileg... itt most a cél a GTX-280 idle megverése!
+0,05V-ra azért gondoltam, hogy stabil is legyen nehogy belefagyjon a filmbe...
Mi a min fesz, amit adni lehet? Arra kéne rámenni, meg a legalacsonyabb órajelre. Egy FullHD film szvsz elmenne 50MHz-en is...mod: arra biza...
-
keIdor
titán
válasz
horvathkrisz #14735 üzenetére
Szerintem elég a 150MHz 1080P-re is akár... tesztelni kell, max adsz neki +0,05V-ot.
Jah hát 100 fokos ne legyen! 35%-nál is elég halk még, de mondom alap legyen 30%, mert idle annál hűvösebb lesz és annál nehezebben is melegszik fel! -
keIdor
titán
válasz
horvathkrisz #14733 üzenetére
Egy tipp:
30%-on full csöndes a venti és úgy vettem észre -8°C fokkal is jobban hűthet úgy, mint a jelenlegin... legyen nyugodtan szvsz 30% az alapfordulat.Valami olyat csinálj, ami 30 és 35% között mozog, 80°C fokig elmehet és 150MHz/0,8V a 2D
-
keIdor
titán
válasz
horvathkrisz #14730 üzenetére
Jaja, valóban ugrálgat... én is pont úgy kaptam el a képet, hogy felpörgött a venti.
mod: Szerintem úgy csináld meg, hogy 80 fokig nyugodtan menjen el, de maradjon halk, azaz 35% fölé ne menjen a venti.
-
keIdor
titán
válasz
horvathkrisz #14728 üzenetére
Te CCC-ben ki tudod kapcsolni az OverDrive-t? Én kiveszem a pipát, Apply-ra mennék, de mindig visszateszi... GPU-Z szerint rendesen levált 300MHz-re, viszont CCC-ben csak 750MHz-et enged ott is ha állítanám majd Apply de visszaugrik...
-
katt777
félisten
válasz
horvathkrisz #14728 üzenetére
Én levittem a 3870 2D feszét 1.175-ről 1.125-re. Most is 37-38°C-os.
-
keIdor
titán
válasz
horvathkrisz #14546 üzenetére
Ez most HD4850? Mert aláírásodban 4870 van, Katt oldalán meg 4850.
mod: Jó látom ott van elírás... felteszem, THX!
-
válasz
horvathkrisz #14646 üzenetére
Aha, kamu volt hogy felszorozzák. Pedig jó lett volna, ha alapból 1x-es szorzó is, de állítható, gondolom itt is jobban lehetne tuningolni az SP órajelet mint a GPU-ét, és nem csak 10% átlagtuning lenne a kártyában.
-
dzsóbácsi
aktív tag
válasz
horvathkrisz #14624 üzenetére
Hogyan és hol is van??
-
katt777
félisten
válasz
horvathkrisz #14576 üzenetére
Gyártó volt a kérdés. Van egy ilyen, hogy HIBÁS, és az mindenféle más gyártó címkéje alatt tücsök-upgrade-es ATI VGA-kkal árasztja el a piacot.
Hunter2: Ez, de ilyen is van. Viszont a honlapomon RBE leírást, RivaTuner beállításokat (profilos és low-level szintú is), miegyebeket is találsz, ált. ott bővítgetek. RT-hez persze meg kell várni a 48xx karikat ismerő verziókat.
forceberg: Én tuti egy NFP121300-at tennék rá, az a leghalkabb, és igény esetén a legnagyobb teljesítményű. Bár a Noctik színei lennének olyan jók, mint a csöndességük és teljesítményük!
-
Csiborbogár
őstag
válasz
horvathkrisz #14576 üzenetére
Nem akarom mondani, hogy én megmondtam neked, dehát...
-
aya
addikt
válasz
horvathkrisz #14546 üzenetére
A rev2 msi bios-om alapbol 160/500-ra veszi le az órajeleket.
-
katt777
félisten
válasz
horvathkrisz #14485 üzenetére
Hát pedig nekem a 3870-em 40°C alatt maradt 2D-ben a 4870-nél rosszabb gyári hűtővel.
1.1V beleférhet. 1.175-től menj lefelé apránként. Mivel a 3870 magasabb feszen dolgozik, sztem innen még van benne. 300-as GPU az jó (1950XT-n is rendben volt). RAM-ot óvatosan vidd lefelé, de 600-700-on talán még az is OK lesz.
RBE-be, ha rákattintasz lent, kiírja, mi micsoda (powerplay state structure). Az egyik csökkentett freki a 2D, a másik a low 3D. Mindkettőt és a feszt le kell vinni. BootUphoz és UVD-hez ne nyúlj.
Sajna te vagy most a tömeg elején, másnak nincs ilyen tapasztalata. Vagy van, csak nem osztja meg velünk.De ha ad valaki egy 4870-et, én megnézem...
HIS 38xx turbo-soknak is belőttem a biosukat.
ATT-ből van 07.11-i, azt nem nézted, műxik-e? Nekem még nem jutott rá időm. Elméletileg támogatja a 48xx-eket, de hát a 38xx-eket is, mégis melegek 2D-ben, vsz. fesz. szab. hiányosság miatt. (Mindig a legfrissebb ATT linkje a honlapomon.) -
katt777
félisten
válasz
horvathkrisz #14480 üzenetére
Én is ATT-szal keresgéltem, akkor derült ki a turpisság. De belőttem 1.175V-ra, azzal nyertem kb. -5-8°C-ot 2D-ben (az eredeti 2D-hez képest, nem 3D-hez, mint most a 48xx kariknál), és az nekem OK. Meg a karinak is.
Anno persze volt 2 VGA-m és CF-ös lapom. Most kéne egy PCI-s VGA-t keresni vészmegoldásokhoz.
Nem jó neked, ha 40°C alatt marad a VGA-d? A további kísérletezéssel csak a kockázatot növeled, a karinak édes mindegy. -
katt777
félisten
válasz
horvathkrisz #14472 üzenetére
Ezt is írtam: ha hirtelen viszed le, simán leáll, amikor kilép a bootup clock-okból. Akkor csak másik karival tudod flashelni. Ha meg akkor száll el a kép, amikor flasheled, akkor aztán találgathatsz.
-
válasz
horvathkrisz #14472 üzenetére
Kérdés, mnnyire rontod el. Ha fel sem ismeri utána, akkor mindegy.
-
Csákk
senior tag
válasz
horvathkrisz #14466 üzenetére
Azért nemcsak az órajel generátornak kell a teljesítmény ott a gpu ban,csak óvatosan,tesztelgesd szép fokozatosan, nem tudok jobbat mondani.
-
Csákk
senior tag
válasz
horvathkrisz #14462 üzenetére
Nemtudom mennyi a gyári fesz, de -30% még jó lehet.
BalintUG: 4 kocka szerintem maradhat szabadon,ja.
-
horvathkrisz
addikt
válasz
horvathkrisz #14442 üzenetére
nos, senki?
-
válasz
horvathkrisz #14148 üzenetére
Most épp te vagy szánalmas.
A 8800GTX már rég a boltokban volt mikor az nvidia kitalálta hogy felvásárolja a PhysX-et. Ráadásul ebben semmi kivetnivaló nincs, mert nyilttá tették az API-t és megoldották hogy ne kelljen hozzá külön PPU kártya hanem a Geforce VGA-k is elvégezhessék a munkát (nem zárkóznak el attól hogy az ATI kártyáit is bevonják, sőtt, segítik az NGO-t hogy megcsinálja a CUDA wrapper ATI-ra.) Mégcsak nem is kell hogy megvedd a legújabb GTX-280at, mert a régi G80-as kártyákkal is működni fog ha akarod. (90% hogy nemsoká radeonokon is)
Most mi is ebben a PhysX ügyben a kivetnivaló?Inkább azt mondja meg valaki mikor lesz már hivatalos driver 4870 alá mert már több mint 2 hete boltokban van a kártya, az AMD.com szerint meg nem létezik hozzá driver...
A beta is elég régi ami kikerült netre. A hotfix meg csak hotfix, az se élvez hivatalos támogatást és amúgy is elég régi az is. -
Acor
aktív tag
válasz
horvathkrisz #13947 üzenetére
Nem cicereg és nem is hangos a ventije, csak ez a villogás kicsit fura a játék elején nem csinálta....
A cicergést nekem a GTX280 csinálta az 550tápnál, az nagyon kevés volt neki szerintem ..
De utána kinyiffant azóta van ATI kártyám ( utoljára 4MB s3 trio-m volt ) -
dzsóbácsi
aktív tag
válasz
horvathkrisz #13944 üzenetére
Én sem szivesen teszem, de a mostanmi GTS-emet nem tudom szabályozni Rivával Vista alatt...Szal vagy zajos, vagy halk..Xp-n nincs gond..Na meg ugye később tuningolni is szeretnék igy picit
-
VR6-Fan
veterán
válasz
horvathkrisz #13929 üzenetére
nem gond látom javítottad
BalintUG:[link] ilyesmikkel foglalkozunk
-
Csákk
senior tag
válasz
horvathkrisz #13926 üzenetére
Á , bászky
pedig nem is off
-
VR6-Fan
veterán
válasz
horvathkrisz #13926 üzenetére
ohh valaki erre is figyel
, akkor asszem ilyem karim lesz valamikor
(amúgy elírtad
)
-
dzsóbácsi
aktív tag
válasz
horvathkrisz #13880 üzenetére
Bios-os ventiszabályzást nem tervezel??Csak mert ha igen, engem érdekelne milyen progikkal, hogyan müködne a dolog..
-
DroneZ^
őstag
válasz
ez most mi? 4850 vagy 4870?
-
SzlobiG
félisten
válasz
Miért lenne az? Húzd feljebb a ventit és már is lejjebb megy. Meg ameddig nem lép működésbe a Recovery meg nem fagy a kártya, addig nem tök mind1 hány fokos? Nemvágom miért van mindenki így ráizgúlva ezekre a hőfokokra.
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest