Aktív témák
-
lala42
őstag
Több hétig tesztelték. A gond, az első telepítéskor előjött.
A srác megkapta a gépet, felrakta vistát, majd csere az xp-re. Fagyások sorozata. Feláll a rendszer, fel a meghajtók és a videókari meghajtó telepítése után reboot=fagyás. Na ezt nem tudtuk kiszürni, mert a kártya másik tipusu (ASUS) lapban megy. A Giga lapban más kárty megy (NV,ATI 4850, stb. Pci-s
) de együtt semmi pénzért nem müxik. Bios friss, alap, húzott állapotban is fagy. De csak akkor, amikor felkerül bármilyen ATI driver., Amig az nem volt fenn, az-az csak az op.rendszer ismeri fel a kártyát, addig jó
máramilyen jó egy rendszer driver nélkül. Na ezt kellett kifilózni, hogy akkor most mi a hibás. Tápcsere is volt, Memória több fajta próbálva. Mint írtam külön minden rész tökéletes, de együtt x@r.
Ja és még annyi, hogy most amikor visszaküldték a gépet, (még nem láttam) a srác telón mondta, hogy már az első nap amikor felrakta a 8.10-et, fagyott, majd megszünt a 8.9-el. Még nem néztem meg, de kiváncsi vok, hogy mit csinálhat a 8.11-el. A jövő héten már lesz időm, és ránézek. Hátha tudunk profitálni a bajából a srácnak. Már azon is gondolkodtam, hogy nem-e a DDR3 x@rakodik a 4870-es-el -
lala42
őstag
Hy!
Én már irtam hsz.-t erről a problémáról.
EP45T-DS3 lapban nem akart menni az istennek sem a HD4870-es kari menni. Fagyott, szarakodott. Minden hardverezköz külön-külön működött, a lapban az NV-s kari ment, de az ATI nem. A kártya ment ASUS lapban (csak ezekben teszteltük)de a Gb EP45T-DS3 -ben nem. Végül felküldtük gariba a gépet, ott eltesztelgettek vele kb 3 hétig.( a barátom NET-en rendelte az egész gépet) Ott is produkálta a gondot, de minden alkatrész külön-külön ott is ment, mint az állat. Végül alaplapot cseréltek, mert mást nem tudtak kiagyalni. Hazakerült a cucc, és még mindig produkál rejtélyes fagyásokat. Anno itt is érdeklődtem a probléma megoldása ügyében, de nem volt senkinet mentő ötlete. Na erre varjál gombot
. ASUS lap lett volna, de már a srácnak elfogyott a zsé-je
-
fdisk
őstag
Minden maradjon úgy ahogy most van.A haverod karija nálad és fordítva.
Meg van oldva a probléma.
Viccet félretéve.
Én inkább szoftveres hibára gondolok.Próbáltatok OS reinstallt már?
Úgy is fennáll a hiba?
Esetleg xp-vel?
Tuning van a haverodnál v nálad?
Fixáljátok a pci frekit fix 100-ra.
Vagy adjatok + feszt a pci-e sínnek a biosból.(egy lépcsőfokot) -
prime77
aktív tag
Hát Munky!!!Én nem tudom milyen neked vagy az ittenieknek a megfelelő stílus...És ezt komolyan mondom.Nem beszéltem csúnyán nem bíráltam semmit és senkit nah meg nem is követelőztem...Mindegy...Amúgy sem sokat kértem itt talán ennyit sem fogok.Ne haragudj én nem vagyok az a kötöszködés de ami itt van az sokk..Nem tudom mi baj volt a stílussal...Komolyan...Csak simán kérdeztem...Hogy mi a vélemény...És hogy én nem láttam még itt X2 tesztet...Lehet hogy akinek van ideje minden órában itt ülni az látott de én nem...AZért írtam azt is hogy azért nem lehet teszt mert gondolom az ára miatt nem sok embernek van...Hát ha ez stílustalan akkor ám legyen...Nagyon kérlek ne írj erre semmit mert biztosan belekötnél valamelyik mondatomba!!!!!!!!!!!Régóta figyelem már a fórumot ismerem ..Itt egyesek bolhából elefántot csinálnak és egy szimpla kérdésből is volt már itt olyan fikázás és harakiri...Örüljetek annak ,hogy ti mindig stílusosan fogalmaztok és okos ,ügyes emberek vagytok...Nem kell figyelembe venni amit írtam....Egyébként csak páran vannak itt ilyenek a többiekkel semmi baj...Ha nem tetszik amit írok nem kell válaszolni rá...De könnyebb valakit megbántani és porig alázni hogy nem komplett ....stb....
-
PepeDon
tag
Nem-nem az R600 csak Dx10-es volt míg az rv670 már 10.1-es. Ezért váltottak egy 'ezressel feljebb'. Míg az nvidia ugyan azt adja más néven.
Én megvárom a 4850 mit mutat és akkor döntök, hogy várok még 2 hónapot (mire emberi ára lesz), vagy veszek egy 3870. Vagy ez vagy az, de a 'vagy' az biztos
.
-
janos666
nagyúr
Ha ez igaz én teljességgel elégedett vagyok:
-2x6 tűs tápcsati, nem 1x8 vagy 6 + 8
-Egy display port talán elfért volna de míg nálam lesz a kártya úgyse lesz olyan monitorom.
-Tetszik hogy jó magas a bordázata, ha hangos lesz azt leszarom, le a fedéllel és rá egy 8/9cm-es zalman venti és hűvösebb/halkabb is, a lényeg hogy nem spórolták le a bordázatot.
-Érdekes ez az 1080p upscale, gondolom arra jó hogy ha "csak" 720p-s videót nézek majd 1920-as monitoron akkor a lejátszó beépített belinear/bicubic módjától jobb minőségben, hardveresen nagyítja ki a képet. (remélem ehhez csak kompatibilis lejátszó, vagyis inkább media renderer filter kell és akkor X264-es filmekből is működik majd FFDshow-al, de akár még kis felbontású Xvidekkel is)
-Megint jól hangzik mikor azt ígérik jól idomul majd a nagy felbontásokhoz, hisz épp kezd divatbajönni ez a 90k-s Flull-HD Lenovo monitor amire épp szemet vetettem, de féltem. Igaz ez csak ígéret, de azért biztató...
-Jól hangzik a még gyorsabb AA, AF, szeretem a szűrőket, főleg az AF-et ha az AA-t vissza is kell fogni.Az talán nem túl jó hír hogy nem bukkant elő a PhysX név, csak annyit mondanak hogy tud majd fizikát számolni játékoknak, de hogy ez most egy halott dolog lesz-e mint jelenleg a tesszeláció?
Már csak az a jó kérdés nem nyeli-e le így is keresztbe a GTX-260 nyers erőből 1920-ban 2xAA, 16xAF-el?
-
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest