- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Aktív témák
-
DigitXT
félisten
Akkor mégis milyen választ vársz a topiklakóktól?
Aki voltmoddolja a VGA-ját, nyilván futtat rajta vmi
"markot" is, és ha menőzni akar vele, akkor fel is
teszi a megfelelő topik segítségével a toplistára...
Akárhogy nézem, csak öt voltmoddos eredményt
látok, amik közül csak egy kiemelkedő, aminek
elérőjét már megkérdezted, akkor? Kiszálltam.(Megjegyzés: akik voltmoddal 730-750-ig tornázták a
GPU-t, biztos morcik lehetnek azokra a mázlistákra,
akik simán 760-770-es eredményeket prezentálnak.
Erre mondtam azt, hogy minden GPU más és más,
valamint a közhely: a tuningra nincsen garancia.)
-
DigitXT
félisten
de nem 700mhz az RV770-nek a lélektani határa
Hát akkor nosza tedd fel a lockmentes tuningbiost,
emeld fel a feszt, grafitozz, 800MHz-ig meg se állj!Vagy esetleg kérdezd meg DeSanto-t, hogy hogy csinálta.
"Ám ha semmi sem jön össze végül", jusson eszedbe, hogy
hiába van egy általános elvárás egy adott hardvertől, mindig
lehetnek jobb, és roszabb darabok is. Azt a minimum szintet,
amit a legrosszabbnak is tudnia kell alapórajelnek hívják. Ha
jól vettem ki szavaidból, ezen már régen túl vagy, tehát nem
biztos, hogy elvárásaidnak meg fog felelni jelenlegi kártyád. -
DigitXT
félisten
akkor még mindig nincs probléma a kártyámra, hogy miért nem akar menni
Mármint megoldás nincs.Probléma van. (Ha annak tekinted persze.
)
(Egyébként arról nem hallottál még, hogy adott hardvernek valamilyen
frekvencián "vége van", legyen az proci, vagy memó, vagy GPU?)
Én nem akartam szívni a többGPU-s gondokkal, a nagy hőtermeléssel,
fogyasztással, stb., és egy "elborult pillanatban", megrendeltem az új
karimat, de nem bántam meg: sokáig ki fog szolgálni, kussban van, és
idle vagy 20 Wattal kevesebbet is eszik, mint a 4850. (Terhelve persze
tud zabálni, de ha csak addig használod ki, hogy a fix 60 FPS meglegyen,
akkor megkockáztatom, hogy nem eszik többet: nem is nagyon melegszik,
minek következtében ugyanolyan halk marad, mint a 4850 volt a Chillával.) -
DigitXT
félisten
Ez nem szeretem, nem szeretem kérdése. Én sem szerettem, meg is tartottam a HD4850-em Barátnőm gépébe.
Lehet, hogy azt mondod, hogy "értelmetlen" kártya a GTX285 (ami amúgy érdekes, mert tudom, hogy inkább csak arra gondolsz, hogy túl drága, amúgy bőven van értelme, hiszen) Te is épp azt a teljesítményt hajkurászod, csak az a cikornya, hogy akármilyen voltmoddal sem fogod soha kihozni a 4850-ből, de ezt már elmondtam az előző HSZ-emben is, szóval bocs az ismétlésért.
Ez van. Ha ekkora igényeid vannak, és az AA-ból sem engedsz, akkor ennyi volt: voltmod nélkül máris mindent megtettél, voltmoddal meg hoznál még 15%-ot (ha sikerül). Nem beszéllek le róla: hajrá. Csak nehogy a végén csalódj az eredményben, és mégse "nyugtasson meg az a tudat".
-
DigitXT
félisten
Tudod mit: vegyél egy GTX285-öt, és le lesz tudva a gond...
Nem ártana kiszámolni, hogy ha csak és kizárólag VGA limit
miatt esik be 40 FPS-re, akkor ahhoz mekkorát kellene húzni,
hogy stabil maradjon a 60: +50% biztos nincs a 4850-edben.Alternatív olcsó megoldásként: kapcsold ki az AA-t, ha úgy
"tükörsima".Amennyiben online versenynél ez számít inkább,
akkor az ember inkább elviseli a recézettséget.(Én is
"lebutítottam" a grafikát pl. a TDU-ban ahhoz, hogy online
versenyen jobb időt menjek, ugyanis magasabb FPS-nél az
autó kezesebben viselkedik, így jobban ki lehet centizni.)
Szerk: arról nem is beszélve, hogy lehet, hogy ezt a szaggatást
már a 700 körüli órajeleknél tapasztalod: ha voltmoddal felmész
800-ra (lockmentes tuningbios-szal természetesen) mennyit
gyorsul a karid? Kevesebb, mint 15%-ot, hol van az az 50-től? -
dangerzone
addikt
Be kell valljam, én is állítottam feszültséget a kártyán...
De én azért ,hogy "hatalmas többletpontot" (+100-300...) kapjak bencsmárkban (3dmarkok), amúgy alapórajelen megy.
Viszont én azon ritka emberek közé tartozok, akiknek összejött a kisebb mértékű feszemelés att-ből. 749/2226 -es órajelet sikerült így elérnem.
Ugye nekem is refkártyám van.
Amúgy nem hiszem hogy lockolva van, legalábbis ilyenről még sosem hallottam. -
_Toka_
senior tag
_Toka_:+20% OC-től nem lett gyorsabb. A kártya minőségéről meg anynit, hogy a referencia kártyánál nem arra mennek rá, hogy addig bírja, ameddig szól a gari, hanem a legminőségibb alkatrészekből válogatják össze...
Hát, ha te mondod és úgy van, akkor valószínű!(#43833) Zalaymate ajánlása alapján ... feszeld, húzzad!
(#43835) dangerzone: Ha az öngyilkosjelölt hatására szétoffolnánk egy topicot, akkor tudnunk kell, mi a teendő... -
DigitXT
félisten
Vedd le a francba a felbontást, és meglátod!
Esetleg próbálgasd az AA/AF beállításokat:
ha mindezeket táblázatba foglalod, már lehet
képed arról, hogy mi limitál hol, és mikor.
(Amúgy a linkelt oldalon valóban olybá tűnik,
hogy nincs különbség az 1MB és a 6MB L2
cache-sel szerelt Intel procik közt, de ha
lapozol egyet, akkor máris befigyelhet egy
laza ~20%, ami azért nem mindegy.)
Ezzel persze nem azt mondom (!), hogy
cserélj procit, csak mielőtt voltmodos
tuningba kezdenél, járd körbe a kérdést
proci oldalról is, annál a konkrét esetnél,
ahol a VGA-tuningtól erdményt vársz!(Az sem haszontalan, ha megnézed az
alapfeszes tuning, és az alapórajelek
közti különbséget, mert ha nem akkora,
mint az a tuningból következne, akkor csak
van befolyása a CPU-nak is adott esetben.) -
dangerzone
addikt
Idézek az általad linkelt tesztből: "viszont a többi VGA az erősebb processzorok hatására szépen begyorsult. Az eredményekből úgy tűnik, hogy ez a játék is az NVIDIA VGA-kat szereti jobban. Mindezen felül két dolgot vettünk észre. Egyrészt jól látszik, hogy a négymagos Phenom sokkal erősebb, mint a kétmagos Athlon, minél erősebb alatta a videokártya, annál jobban megmutatkozik a különbség. Másrészt a Phenomnak besegít a cache is, legalábbis erre utal az a tény, hogy a 3 GHz-es Pentium Dual-Core és Core 2 Duo között igen nagyok a különbségek.
-
BloodyEddie
őstag
Az bizony tényleg cpu limit.. öcsém gépében E2180 volt, és hiába járatta 3ghz-en, ugyanúgy kevés fps-eket kapott. (akkor HD3850 volt a gépében) Vett egy E6550et (4mb L2 cache) és lényegesen begyorsultak a játékai, gyakorlatilag mindenben.
Ezt a limitet nem tudod egyszerű OC-val megoldani
-
dangerzone
addikt
Én szó nélkül elhiszem neked, hogy szaggat a játék..
Amúgy minőségi alkatrészek vannak ezekben a kártyákban, igen. De attól még eléggé a maximumon járnak. Szóval azért eléggé nagy az igénybevételük.
Danilla: Igen, én is így gondolom.
Zalaymate: Ha egy öngyilkosjelölt arra kér ,hogy segíts megkötni a kötelét jól ,mielőtt fel akarja akasztani magát, neked nem az lenne az első, hogy megpróbálod lebeszélni ?
(tudom, ez azért sarkított példa)
-
danilla
őstag
Lehet, hogy burkoltan arról akart meggyőzni, hogy kevés a 4850 alá a procid, de csak gondolj bele, van benne valami, nekem (e8200) 2.66ghz-en nem megy 80fps alá a Grid (full grafon, igaz csak 1440x900-ba). (nincs húzva a karim). De ha te most húzod a karid a 3ghz-es prociddal, akkor sem fogsz 1-5fps-nél többet kapni. Vagy?
-
dangerzone
addikt
Ja, és "az pedig, hogy 20 év helyett, cska 3 évet él a kártya. Őszíntén? Nem érdekel
"
Módosítám erre: kb 6 év helyett 1-et (se) megy a kártya.
Ja , és jó neked hogy nem érdekel.
Engem kván érdekel, mivel az én pénzemből van ez a szar....
De annak kifejezetten örülök, hogy Te legalább megteheted az évenkénti vga cserélgetést ! ;)Na de áldásom Rád. Sikerüljön a tuning ,azt kívánom!
-
_Toka_
senior tag
Nem akartalak kifigurázni... Egyszerűen arra szerettem volna utalni azzal, amit írtam, hogy ezek a kártyák annyira végletekig vannak hajtva annyira végletekig spórolt alkatrészekkel, hogy nem-igen van már bennük akkora tartalék, amekkorát ki szeretnél belőle hozni.
De persze meg lehet próbálni. Még arra is utaltam a postomban, hogy úgy látom, vagy annyira elszánt etéren, hogy kár győzködni az ellenkezőjéről.Hajrá!
Még erre reagálnék...
... aztán hírtelen sokan vannak a kanyarba és lemegy 40-35-re ...
Tudod, pont ezek azok az esetek, mikor a CPU-ra is több feladat hárul, mint az egyenesben... -
DigitXT
félisten
Biztos vagy benne, hogy ilyenkor a VGA miatt szaggat be?
(Csak mert most egészen más példát hoztál.) Amúgy meg
az, hogy 22"-os TFT nem mond semmit: tegyél hozzá egy
felbontást*. (Azt viszont abszolút megértem, hogy zavar, ha
egy játékban 60 FPS alá esik, ha Vsyncet használsz, mert
azt tényleg durva szaggatásnak éled meg.A TFT előtt én
sem használtam, mert a 100Hz-es CRT-ment nem volt ilyen
gondom nélküle, viszont itt a folyamatosságot jelenti. *Inkább
csak az a fura, hogy nálam semmi gond nem volt a GRID-del,
igaz, nem is FullHD-ban nézegettem, ha mondjuk Te igen.)
Arra viszont ne vegyél mérget, hogy egy 4850 20 évet él.
-
dangerzone
addikt
Az a "kevés alá" relatív dolog. Én azt mondom, hogy minél gyorsabb a procid, annál jobban érzed, ha húzod a videókártyád. De most 3ghz-s e2180-hoz felesleges húzni. főleg plusz feszt adni neki.
Ha multiznál, még valahogy megérteném az fps mániád, de így...
60 fps fölött egy akciójáték simán játszható. Miért kell neked a 80 fps helyett 85? Én ezt nem értem. -
DigitXT
félisten
És milyen monitoron látod, hogy 120, vagy 200?
De tegyük fel, hogy számít, és elkezded veszettül
húzni a VGA-t, mondjuk gyorsulsz 25%-ot (nem
valószínű, de a hatás kedvéért csak tegyük fel):
80-120 helyett lesz 100-150. Amennyiben neked
csak a 200 megfelelő, ott, vagy, ahol a part szakad.
Ilyen jellegű problémára pénzbefektetés, és durvább
VGA a megoldás. (Nagyon nem akarom kritizálni a
dolgot, hiszen ki tudja, lehet, hogy a 200 is valami
bűvös szám, mint pl. a 100 volt a 100Hz-es CRT-nél,
vagy a 60 a 60Hz-es TFT-nél.) Btw. ha TFT-d van, a
GRID pl. 60 felett tökéletes (kapcsold be a Vsyncet,
és láss csodát).(Ha a monitor frissítése fölött
megy, attól is lehet "szaggatás" érzés, simán...)
-
dangerzone
addikt
Hát hogy lejjebb ment az fps-ed nem csodálkozom...ez modjuk elég normális eset.
Azt mondjuk nemtom, miért nem elég neked 80 fps a portalban... Mind1...Te dolgod.
De sztem procid sem vmi óriási teljesítményű...
Amúgy kb 5%-ot nyernél a tuninggal sztem (ismét összefüggésben a procival) . A vga-d élettartama az meg exponenciálisan tartana a béka segge alá.
-
Brumi˘
addikt
Leirtam par oldallal visszabb hogy az att tenyleg allitja a feszt. Kimertem multimeterrel. Itt a hsz amiben a valos feszeket leirtam.
Mas: bios moddal mi a max fesz amit be lehet allitani a karinak? Mert nincs kedvem ossze forrasztgatni, ha nem muszaj. Monnyuk igy is megy 700/2200-at, de s1 meg csak meg se langyul. Full loadba 39 fokos a kari.
-
fefe122
csendes tag
ATT beta version with HD 4xxx support 1.5.8.1244/1250/1255/1259/1260/1264/1267
1244 beta:
[+] Fixed bug when FAN mode and FANM table doesn't automatically applied.1250 beta:
[+] + Implemented solution to avoid "freezes" when ATT updates SharedMemory. But if you get freezes (each seconds or two) you have two ways:
1. Completely disable SharedMemory in general settings of ATT
2. or create game profile for that game/application. In this case ATT can be sure when game active and will try to avoid running heavy procedure like reading current clocks from driver. This was a reason of freezing.
- removed Show Free Video/Texture memory from FlashOSD under Windows Vista. Because of changes in Vista directx video memory handling procedures.1255 beta:
[+] Now ATT can read clocks from registers of boards. You have to recreate overclocking profiles because at this time you must save real clocks.
[+] Show as DRR for GDDR5 now should multiply by 4, not by 2. Owner of 4870 please check it and report.1259 beta:
[+] Fixed memory detection for 4870
Updated raphook.dll for DX10 support1260 beta:
[+] Fixed bug with AA filter in game profiles.1264 beta:
[+] updated predefined 3D profiles.1267 beta:
[+] Added support for tripple buffer and VSync forcing options for Direct3D10 games and applications
[*] Changed behavior of Force VSync option. Now you can set it to ON /OFF or to ignore. -
oliba
őstag
5 perce stabil a szőrös fánk. Ha a gpu 700mhz-en van és visszateszem 1,120V-ra, akkor egyből fagyok, így igen. Nem tudtam feljebb menni, lehet biosba van valami letiltva, mert egyből szétesik a kép. Lehet, hogy ennyi a gpu vége mégis. Elértem a stabil 700/1125-ös értékeket.
-
Visormail
addikt
Igen oda be kellett állítani a 2D-s profilt különben azt nem indítja el magától, de utána már átvált 3D-be (mivel az van odaírva hogy a 2D-s profilt csak akkor tölti be amikor kilép 3D módból, tehát windows indításakor nem, csak ha ki van pipálva hogy azzal induljon) tehát csak ennyi hiányzott, mostmár tökéletesen működik. Mégegyszer kösz mindenkinek.
-
Visormail
addikt
Ja uhh köszi nem néztem hogy ott minimumot is lehet átállítani
Na most belőttem 2D 400/500 0.990V 3D 625/993 1.12V +mind2-ben automata ventiszabályzás, na így mindjárt más a dolog. Mindenkinek thxslett27: A fogyasztást ugye nem lehet szoftveresen mérni, csak műszerrel.
4870-en 350/350? Az brutális nem? -
Szőrös fánk... váááááááá, tegyék már tiltólistára azt a progit végre. Totál feleslegesen süti meg a VGA-t , mert köze sincs a mindennapos használathoz. Feleslegesen nagy terhelést lehet vele adni a kártyánkra, de más értelme nincs.
Amúgy egy 4850-et amúgy sem érdemes passzívan hajtani,. főleg, ha nincs min. egy 12-es venti az oldallapon, ami leveszi a hőt a bordákról.
-
Bluegene
addikt
.) Extract .rar file with winrar/winzip. tömörítisd ki
2.) Replace the "CVarGroups" folder into your; \Program Files
\Electronic Arts\Crytek\Crysis\Game\Config folder" (backup the
original),fyi there is a copy of it on your crysis disc. Crysis\Game\Config szal ebben a könyvtárban a CVargroups-ot írd rá, copy paste
3.) Go inside game and set all graphics to high, and exit game.
menj be a játékba mindent magasra állíts4.) Place the "autoexec.cfg" file into your; "\Program Files\Electronic
Arts/Crytek/Crysis/Game" folder Crysis/Game ide pedig másold be az autoexec .cfg-tLaraxior: feszülten várjuk az eredményt!!!
-
Egzee
őstag
Mert? Működik? Működik... Biztosan kiszámolták a mérnökök, hogy elég rá ez a hűtés... Hagy tudják jobban plz... Sztem ők többet nyúzták a "szőrös fánkot" ezekkel a hűtőkkel mint ti, még mielőtt rábólintottak volna, hogy mehet szerte a világba, eladhatunk mittooménhány milliót, aztán ha 3 éven belül (nem kis idő) elromlanak akkor benyeljük... Ilyen nincs... Ki van ez találva... Mellesleg sztem nem lenne most itt ennyi embernek ilyen kártyája, ha nem lenne ilyen olcsó...
-
tresh
veterán
Szerintem ez a hütés dolog a legkevesebb mindig van rá megoldás
haver ezeréves 6600gt je és az én 7600gt is állandóan anno olyan 60-70 fok körül ment és 130 nál volt a határ küszöb amikor lekapcsolt volna.most a karim 50-65 fok terhelve sztem ez lazán jó a teljesítményt nézve akinek meg nem jó a ref hűtő annak ott a rengeteg hűtő szett
-
Tubai90
tag
monitorozva van, és végig egyenletes a hőmérséklet, és nem 5 percet játszottam, hanem 1 órát simán, azalatt meg bekell h melegedjen üzemi fokra
amugy, hát hallani a hangját a karinak. De az a baj az egésszel, hogy hiába mondom azt, hogy hangos vagy halk a kártya, de mihez képest?? Egy kombájnhoz képest halk, de egy passzív hűtőhöz képest meg hangos...... a ventiszabályzás pedig fuccsba ment,mert akármennyire állítottam a 35%-tól elkezdve a 100%-ig ugyan annyit forgott a venti... de akkor minek a 3 eres kábel? majd holnap sztem meglesem azt az átalakítót..., na jóéjt
u.i.: feloldottam az overdrive-t, de nem tuningoltam, így nem veszett el a garancia igaz?
ez lehet, hogy hülye kérdés volt, de nem tudom
na csácsá
-
schwartz
addikt
ottohn nem mindekinek szellőzik a háza és babrál a hűtéssel.
Eskuszom nem ertem miert nem lehet venni egy normalist dobozt egyszer az eletben. Pl. egy Chieftec BX-02B-B-B tap nelkul kb. annyiba kerul mint egy vacak custom hutes. Tobbet nem fo fel semmi a gephazban. Akinek meg ugy sem jo, mert tul forro a VGA, az ugyis menthetetlen eset.
-
TTomax
félisten
Igen egy "extrem" usernak nem olyan nagy gond egy S1 vagy egy chilla felrakása home made vrm fabrikálása..persze a nagy átlag csak annyit szeretne,hogy kártya megvétele után berak...és menjen...és hááát... ebben fejlődni kell,most ez nagyon ki lett hegyezve az árverseny miatt,örülünk hogy ilyen olcsó a HD 48XXX de azért jó lenne egy pár ezerrel drágábban látni normális hűtővel gyári OC-s termékeket is...mondjuk ez talán nem az ATI hibája...
-
TTomax
félisten
Nem nem gondoltam itt most senkire,csak hol innen hol onnan jött egy-egy hozzászólás hogy mekkora jó vétel a Toxic,mert azt már nem kell fabrikálni,és csak tízezerrel drágább.Még egyszer akkor az összes Ati tulajnak...NAGYON fűtenek a radeonok,ez van... a 800SP az 800SP,nem is hiszem hogy az RV870-be sokkal többet pakolnak.Látszik,most az ATI nagyon beleadott mindent hogy kiüsse az Nvidiát...minimális hűtés,maximális gáz...ezt érezzük most...de én akkor is élvezem,tetszik a teljesítmény,fölég ezért az árért..ha kell kimegyek a bontóba IFA radiátorért és vízhűtést építek...Forever ATI
-
DeSanto
őstag
Mindent fullon.
Most is úgy játszok csak 1920*1080-ban 4XMSAA-val mivel ez a 9800GTX többet nem bír.Szerintem én 280GTX-et veszek így.Dx10 vs 10.1 ide vagy oda.
Kell a sávszélesség..Az viszon visszatart még az nvidiától hogy az élsímítási eljárása rosszabb mint az ATI-é.
Szóval nagy dillemában vagyok.
#18799: szerintem az lesz belőle.
Lehet hogy kell a crossbarnak a magas sáávszélesség de ez legalább nagy felbontásokban meg is mutatkozik. -
V3RT3X
csendes tag
Hogyne, természetesen mérvadó a venti, két különböző típúsú borda esetében is, kiindulási alapnak tökéletes, de azért van ott pár más dolog, az általad is említett borda-karakterisztika, illetve fordulatszám, amik szerintem nem elhanyagolható dolgok. Ezeket, mint a gyártó által közölt névleges zajszintet is figyelembe kell venni, ha elméleti találgatásokba bocsájtkozik az ember, de itt nem erről van szó, mivel van olyan, akinek ilyen kártyája van, így szerencsére jöhet első kézből is az információ. Amúgy a névleges zajszintek annyira megbízhatóak, mint a benzinmotorok fogyasztása, gyártóként változó, hogy mennyit füllentenek. (Jó példa erre a Xigmatek HDT-S1283, papíron kicsit rosszul mutat, tesztekben mégis halkabb az átlagnál, a gyártónak itt nem volt pofája nagyot hazudni.
)
Mindegy, te hangosnak gondolod, én halknak találom, tényleg nem kell bonyolítani
-
V3RT3X
csendes tag
Na én ezt nem értem. A VF700-at hangosnak találod, amivel nem is vitatkoznék, mert azt még nem hallottam működés közben, de azt nem igazán értem, hogy miért szólsz le olyat, akinek volt szerencséje VF900-at kipróbálni. Sőt, itt nem is konkrétan a VF900 felől érdeklődtek, hanem inkább a Toxicokon levők felől, amiben már megbocsáss, de az ilyen karikat birtoklók véleménye lenne a mérvadó szerintem. Mindegy, nem kötözködni szeretnék, csak nem értem miért köti valaki az ebet a karóhoz, ha csak elméleti fejtegetésekbe tud bocsátkozni, konkrét gyakorlati tapasztalat hiányában. Persze tudom, a zaj szubjektív dolog.
Nálam a Toxic hűtése halknak bizonyult. A fő zajforrás az armor+ oldalán lévő nagy venti, amit le is kapcsolok néha, ha zavar. Ilyenkor a procihűtő Hyper 212 ventillátora lép elő fő hangoskodóvá, de már ezt se hallom ki a házból, le kell hajoljak hozzá, hogy észrevegyem a búgását. A Toxic hűtése mindkettőnél halkabb, full terhelés mellett is, ami alapján én csendesnek értékelem. De mint írtam, szubjektív a dolog.
Szerk:
Azért álljon itt még egy vélemény az overclockersclub.com tollából:
"The Zalman GPU cooler used on the Toxic HD4850 cooled the card quite well. Idle temperatures of 35 to 38 degrees Celsius, and load temperatures of 60 to 64 Celsius - with zero noise - are a huge improvement over the standard cooling used on the 4850 series cards - no BIOS or software modifications needed."
Akkor ezek szerint nekik is rossz a hallásuk -
D.Orion
veterán
Az én SocketA gyári hűtésemhez képest az. Öcsém gépe mellett el tudok aludni, enyém mellett nem. Az, hogy nem hallatszik ki a zárt gépházból a ventilátor, nekem azt jelenti, hogy halk. Neked nem tudom mit takar a halk szó...
700 és 900 pedig más sebességen forog, ha valaki ennyire nem hiszi, akkor dugja rá az alaplapra azt nézze meg, én anno megnéztem...
Nah nem OFF-olok tovább.
-
Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Béta iOS-t használók topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Xbox Series X|S
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged