- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Aktív témák
-
Jiced
csendes tag
Kíváncsi vagyok hogy hozza össze az ATi az EA Games-el, ha 2003-ban már kötött egy ilyen megállapodást az Nvidiával.
"nVidia and Electronic Arts are forming an increasingly intimate relationship. The two companies have officially agreed to have a “strategic relationship” that will favor nVidia graphics cards for EA games. In other words, nVidia will become the “preferred platform” for EA games (EA games will run optimally only on nVidia GPUs), and future games will include certain features and special effects only accesible to nVidia GPUs. EA will also blatantly advertise nVidia's “Nvidia: the way it's meant to be played” logo, and only nVidia will be able to bundle EA games with its cards. ATI users will be left out in the cold. "
-
rollins
őstag
Legalább a ventillator szabályzása lenne jó. Valahol írták, hogy a Powercolort ujrapasztázták és állítólag 25 fokot cökkent idle-ben. Itt írták, hogy ha kiiktatják a kék vezetéket, akkor maxon tekerhet a ventillátor egyfolytában. Remove the fan connector and locate the blue wire... El tudom képzelni milyen hangja lehet. :-)
-
janos666
nagyúr
Jobban lehetne itthon finomhangolni tuningal. (pl G80-nál, többet érsz a shader órajel növeléssel mint a GPU-éval, és utóbbi fullad ki hamarabb, főleg a fürgébb G92-nél vagy G80 A3-nál - ultra)
Bár valóigaz 800 SP-vel már nem ez lesz a gond. Főleg ha a 4870-en alapfeszen elmegy 1000Mhz-ig a mag. Az szép lesz. (ha nem majd küldünk neki S1-et meg egy kis feszt) -
Abu85
HÁZIGAZDA
Az a baj, hogy a GDC08-as elemzések szerint év végére már szinte minden program Deferred Renderinget használ majd, tehát az MSAA eleve kilőve. A legújabb tanulmányok alapján az AF sem problémamentes jópár DX10-es eljárással, így az sem lesz engedélyezhető.
A legnagyobb szopás, hogy mindkét problémára csak DX10.1-ben van reálisan használható orvosság.Tetszik az AA+AF melletti teljesítménye a rendszernek, de előbb urrá kellene lenni a kompatibilítási problémákon.
-
cizoe
őstag
Az egy dolog... De most komolyan.. Ki játszik a Crysis-szal? MIndenki csak benchel benne, másra nem nagyon jó..
Dare2Live: Ja, még anno 1950essel novemberben.. Most komolyan? Lépegessek be mindig ha új VGA-m van és lessem, milyen 16os anizóval meg 44442x32211ben? Nem sok teteje van... 1280at tud a monitorom, nem fogok én itt 1900-azni amúgy sem.
-
dokar
addikt
-
cizoe
őstag
jó, mondjuk ez kizárt. Egyszer azt mondják hogy a 4870 30-kal erősebb lesz a 4850, nél aztán azt hogya 4850 a 75%-át fogja tolni a 280-asnak? Akkor a 4870 logikusmód erősebb kell hogy legyen mint a 280. Az pedig nem valószínű. Pár napja még arról volt szó hogy a 4850 a 88gt és gts g92 ellen indul. Összevissza dumálás, de remélem azért titkon hogy igaz, és a GTX-ek mehetnek a metróépítéshez téglának.
-
R.Zoli
őstag
A féélkész állapotot idézőjelbe is raktam...Értettem ezt a Dx10.1 hiánya miatt, az elkapkodott 512 bites memovezérlő ,az alacsony órajel, nem megfelelő gyártástechnológia miatt... Ilyen értelemben félkész termék volt számomra...
Igaz ,hogy az RV770 szerintem sem a játékosoknak lett tervezve hanem sokkal inkább egy "all-rounder"... Értem ezt úgy ,hogy folding alatt is GPGPU tekintetében is brutális és emellett egy főleg játékokra szánt 92b-t meg fog enni keresztbe...Emellett die méret, tranyó szám ,fogyasztás, tudás viszonylatában is előrébb jár...
A GTX 260 és 280-nal össze sem hasonlítanám az R700-as szériát...Számomra az R700 a sokoldalúság (DX10.1 ,tesselator), egyszerűeség (kis die méret, elfogadható fogyasztás), nagyon jó órajelek, jó ár mutatók állnak szemben a komplikált (böszme die méret), semmi újat nem tudó (no Dx10.1...) hatalmas fogyasztású ,böszme drága, alacsony órajelű GTX szériával szemben...
Ha a GTX 280 2-szer gyorsabb lenne egy 4850-nél akkor sem venném azt mert a fogyasztása is 2-szer annyi és az ára meg majd 3-szor...Az ésszerűség fontos dolog
-
robyeger
addikt
Egyértelmű szerintem, hogy 4870-ből csak "Engineering Sample" verziók léteznek, ezért se tudhatjuk a pontos órajelét, valószínűleg az RV770 mag tömeggyártása még nem futott fel olyan gyártástechnológia szintre, hogy a megcélzott magasabb órajelekre tudják validálni a magok legalább ~10% feletti részét.
Én türelmes vagyok, van egy csomó régebbi DX9 játékom, amit az ATI 1900XTX is megesz, addig simán elleszek, míg ki nem jönnek az egyedi hűtésű 4870 kártyák, mert ugye előbb még csak a referencia modellek várhatók. Ki tudja addigra akár a falevelek is lehullhatnak... (talán még túl optimistán is becsültem...) -
TTomax
félisten
Én meg sajnos nem tudom most lefuttatni a tesztet de a 11500 meglenne akkor is szerintem...számoljunk csak...10%ért nem cserélek..oké ez 3trémark...várom a teszteket...
Amik érdekelnek.UT3,Grid,CoD4,FFoW...stb stb stb... szeretnék egy olyan Radeont venni aminek nem gond 1280X1024be 50-80Fps minden szűrővel -
TomBoy1986
veterán
Jobb oldalt alul.
Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest