- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
Thrawn #23373 üzenetére
Na ezaz, láttam is, de csak 1 év garival, kb 40 000Ft-ért, bruttó. Ez így egy nyerő ajánlat lenne, de az egy év gari nekem nagyon kevés....
(Amúgy melyik kiskernél érdemes ilyet keresni, ahol több, mint 1 év garival adják? Van ilyen? Én még csak a Ready rendeléses listáján láttam, sehol máshol....)(#23376) P00By: És HIS BIOS van benne.... Szerintem ott valami gáz van, nem hinném, hogy a Powercolor egy ilyen szar konstrukciót adna ki, +1 fázisos GPU-val, hogy 680 felett Furmark halott.... Ott vagy hibás mintát kaptak, vagy vmi más halt meg....
-
Crytek
nagyúr
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Thrawn #13570 üzenetére
Azért ott az a 2000 SP se gyenge, amit RV870-nek jósolnak. Jó, mondjok X2-n lessz 1600, szal nem akkora ugrás, de 40nm-ből úgyis olyan embertelen órajel-többletet merít majd, hogy eldobjuk az állunk. Vagy egyszercsak közlik, hogy mégse 1000 SP lessz egy GPU-ban, hanem 1500
-
törölt tag
-
BloodyEddie
őstag
Rendben, sry.
A konkurencia visszavág, remélem még nem volt.
(#5924) luw2win: úgy tudom, mindkét verziót kiadja az Amd, aztán a gyártók abból kérnek amelyikből akarnak. Bár a Radeonok memóriakezelése úgyis jobb, abból szvsz nem létszükséglet az 1gb, kivétel magas felbontások.
-
janos666
nagyúr
Najó, de pl. nem csak az követ el törvénysértést aki drogot árul, hanem az is aki átveszi a kiló kokaint, hiába mondja hogy nem tudta hogy illegális megvenni azt a fehét szart ami a zacskóban volt, azt hitte porcukor, stb....
Rocket - Ugyan erre céloztam én is... Hibába nem írt alá NDA szerződést, egyrészt tudatában kell legyen hogy az is vonatkozik a termékre, másrészt meg amúgy is illegálisan jutott hozzá valamihez amihez legálisan nem juthatott volna. Ha nem is NDA-t szeg, de akkor is törvényellenes...Amúgy mindegy, ne offoljunk, én is éppúgy várom miket mér ki otthon a gyerek benchmarkokban és én se elvekből vagy erkölcsből tartom be a legtöbb törvényt, csak azért hogy ne basszanak seggbe a börtönben.
-
janos666
nagyúr
Az azért túlzás hogy nem vonatkozik rá, én inkább úgy fogalmaznék hogy "aki leszarja az NDA-t". Vagy én tudom rosszul hogy a birtokolhatod, de nem hozhatod nyilvánosságra dolog éppúgy terhel bármely magánszemélyt is aki illegális úton jut hozzá a jószághoz vagy szellemi tulajdonhoz?
Vagyis baktatnék az utcán és látnám hogy épp 4850-es radeonokat pakolnak be egy nagyker raktárba, kiugranék a kocsiból, felkapnék egy dobozt, elhajtanék és hazahoznám akkor a lopáson túltekintve újból törvényt sértenék azzal is ha teszteket és képeket közlök róla, nem? -
rocket
nagyúr
A core joval nagyobbnak tunik a kepeken mint 256mm2 amit eddig pletykaltak, vegen meg 800SP pletyka lesza befuto
GDDR3 1.0ns Qimonda memoriak (512Mb-nal van).
-
-
Dare2Live
félisten
pénzügyi eredmények (is) mindig gyürüznke: Késnek. Változó mennyit de jelemmezően jó fél évet.
pl ha visszagörgetsz, core2megejelenése után AMD egészen jó ideig illetve ATI megvételéig nyereséges.
3850/3870 9600ig nagyon jó volt AMDnek és 9600megjelenésével pedig gyak csak annyira nyereséges egy 3850/3870eladása AMDnek mint NVnek egy 9600 és ezse olyan rossz.... kön negyedéves gyjben már ott lesznek az eredmények, max vmi pénzügyi trükkel 0ra redukálják őket, mert fizetni kella kölcsönöket.
-
slett27
addikt
Hát... nem jó hírek. Mondjuk ezek a veszteségek eltörpülnek a proci eladásból történt veszteségek mellett. Ha jól olvastam, akkor előreláthatólag egész 2008-ban veszteséges lesz ?
Ez az ATI-AMD párosítás nem volt rossz 5let, de a gyümölcse majd talán 2 év múlva ha beérik.
-
ulveczkii
tag
ami nekem ezen a grafikonon igazán tetszik az az hogy elhadják a PCIe switch-et és a két chi össze lesz kötve.
Ezzel egyrészt javula a komunikáció elég jelentősen másrészt tudni fogja a kari a PCIe2-t és harmadrészt a nyákról éltűnik az a csúnya chip aminek köszönhetően akaár csökkenhet is a nyák mérete és a gyártási költségek
Aktív témák
Hirdetés
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Windows 11
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Xbox Series X|S
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Le Mans Ultimate
- Escape from Tarkov
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi 11i 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Mire Vágyik a Gamer Szíved? Mi tudjuk! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest