- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Aktív témák
-
JanR
addikt
válasz
robyeger #11839 üzenetére
okes - elvileg az enyem meg van, de a gyerek valamit intez a csajanak es nem er ra velem foglalkozni
de akkor majd jovoheten. meg melle cpu cooler, vga coolerproci meg ram meg miegysmas.
de a 4870-et varom a legjobban elvezet lesz dx7 helyett dx9-be jatszani cod2-vel (soksok fps-el)
-
rocket
nagyúr
válasz
robyeger #3171 üzenetére
750mhz a GPU orajele az XT-nek, biztos vagyok benne nem a GPU kihozatali aranya lesz a befolyasolo tenyezo az XT eseteben, nekem inkabb ugytunik GDDR5 nincs eleg es meg jo ideig nem is lesz megfelelo mennyiseg, ezert se lesz szerintem szeptembernel elobb 1 GB verzio az XT-bol, raadasul ugye az X2-hoz is kell majd GDDR5 memoria.
Majd kiderul tevedek-e, vagy jol tettem, hogy nem sok kreditet adtam nekik a HD4870 kapcsan
-
rocket
nagyúr
válasz
robyeger #3136 üzenetére
Egyelore nagyon ugytunik a jelekbol a HD4870 nem olyan termek lesz a megjelenest koveto hetekben, hogy bemesz a boltba, es megveszed normalis aron, 1GB verzio meg nem hiszem lesz szeptember elott.
Csapbol is a HD4850 folyik, mikozben a HD4870-rol semmi nincs, ugytunik megpecseteli a GDDR5 ennek a kartyanak a sorsat, vagy magat pecseteli meg azzal, hogy mint a HD3850 vs HD3870 eseteben, alig gyorsabb mint az xx50-es verzio, vagy csak igen jol sikerul rejtegetniuk a HD4850-nal ellentetben
-
rocket
nagyúr
válasz
robyeger #1472 üzenetére
Ez a topic nem kitakaritva lesz, bekell majd zarni, ha lesz mar konkretum
Sose ertettem megjeleneskor minek kell egy pletykakkal teli topicot ami tele van talalgatasokkal, atnevezni a valodi termekek topicjara, aki esetleg uj felhasznalo, es az elejetol olvassa, total osszezavarodik.
Engem nem zavar az OFF egy pletyka topicban, ha annak a legkisebb koze is van a temahoz, es mondjuk nem a Grippenekrol kezdenek nehanyan eszmet cserelni ebben a topicbanSokan tevesen gondoljak, hogy a mag merete befolyasolja csak a kihozatali aranyt, es minnel kisebb a mag annal jobb a kihozatali arany, egyatalan nem csak errol szol a tortenet, a GPU-k tervezese is resze a dolognak, tehat a mernokok keze is benne van.
GT200 kapcsan R600 szindroma van kialakuloban, azt se 80nm-re alomodtak meg, a GT200 nagy es forro GPU lehet szinten, de lesz egy nagy kulonbseg a ket eset kozott, GT200 melle a megfelelo teljesitmeny is parosul majd mint highend GPU.
-
Dare2Live
félisten
válasz
robyeger #1456 üzenetére
szerintem vmi olyan lesz teljesítményben, hogy
4870 < GT200 < 4870X2
árban pedig vmi $349 $499 $599 körül.Ha meg vmelyik mondjuk 4870X2 szarabbra sikerül majd adják GT200árban: ATI megteheti.
Nagyon jó a piacnak ez a verseny fél éve eszembe nem jutott volna, hogy félévre rá a 8800GT 36brutto lesz a 3870 meg 34K.
Éljen sokáig az ATI (és az NV)
-
janos666
nagyúr
válasz
robyeger #1467 üzenetére
Ennek lehe 2 oka is. Egyrészt lehet ezen tesztelik a szuperszámítógépekbe szánt felépítést, oda lehet elkél ekkora sávszél is. Másrészt lehet 2,5x is gyorsabb lesz az új mag mint a G92, akkor lehet nem akkora őrült nagy túlkapás egy 4Ghz-es GDDR5, mert még mindíg álítják egyesek hogy a 4870 is 512-bites lesz mint a 2900XT.
De szerintem is kamu a GDDR5-öt geforcera, vagy ha mégis akkor nem 512bites crossbar lesz.
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged